Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλά χρόνια περιμέναμε να δούμε ένα αξιοπρεπές FIFA και από ότι φαίνεται στο μέλλον μας περιμένουν ακόμη καλύτερα πράγματα

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σιγουρα οι βασεις υπαρχουν.ειδικα με ολα αυτα που βλεπουμε και με το euro.και αν του χρονου το pro δεν εχει βελτιωθει δραματικα τοτε το fifa ξεφευγει..

Δημοσ.

τελικα οι μετρητες απο πανω απο τα κεφαλια τους σου δειχνει ποση δυναμη βαζεις σε πασσες ,σεντρες και φυσικα σουτ και κεφαλιες ..αυτο πρεπει οπωσδηποτε να προστεθει στο fifa 09 ειδικα για εμας που παιουμε με manual.ειναι καλο να ξερεις ποση δυναμη χρησιμοποιεις σε καθε περιπτωση..

Δημοσ.

απο forum για το euro 2008 ο admin γραφει πως:

'' I'm sorry that you have tried downloading the file and are experiencing problems with it, however, the UEFA EURO 2008 PC demo is scheduled for tomorrow (27th March). The PlayStation3 and Xbox 360 demo's are also scheduled for tomorrow too! ''

http://forums.electronicarts.co.uk/uefa-euro-2008/307598-euro-2008-demo-3.html

για να δουμε ,ελπιζουμε αυριο το εχουμε στα χερια μας :)

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν η pc version είναι next gen ή μούφα gen?

Το fifa 08 είναι ωραίο παιχνιδάκι αλλά υποφέρει πολύ στα τελειώματα των φάσεων. 99/100 goal είναι καρμπόν :/. Καμία σχέση με τους zillions τρόπους που μπορείς να σκοράρεις στο pro.

Α και επίσης στην ΕΑ Hellas πρέπει κάποιος να τους μάθει τι σημαίνει left και τι right. Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω το manual ακόμα γιατί με πιάνει ένα ατέλειωτο χαχανητό όποτε προσπαθώ :P.

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς αν η pc version είναι next gen ή μούφα gen?

Το fifa 08 είναι ωραίο παιχνιδάκι αλλά υποφέρει πολύ στα τελειώματα των φάσεων. 99/100 goal είναι καρμπόν :/. Καμία σχέση με τους zillions τρόπους που μπορείς να σκοράρεις στο pro.

Α και επίσης στην ΕΑ Hellas πρέπει κάποιος να τους μάθει τι σημαίνει left και τι right. Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω το manual ακόμα γιατί με πιάνει ένα ατέλειωτο χαχανητό όποτε προσπαθώ :P.

Προφανως εννοεις το σουτ/πλασε που παει κατω απο το σωμα του τερματοφυλακα.Δεν εχεις αδικο προς αυτο και ελπιζω να το αλλαξουν στο επομενο αλλα ενταξει εγω που το εχω λιωσει στο live εχω σκοραρει και εχω φαει γκολ και με πολλους αλλους τροπους.Μπαινουν κατι ωραια γκολακια εξω απο την περιοχη για παραδειγμα(αναλογα πως θα το βαρεσεις το σουτ βεβαια,τι παιχτη εχεις και την κλιση του σωματος του) ή το πλασεδακι μεσα απο την περιοχη που αν το πετυχεις,το καρφωνεις το γκολακι.Επισης,το σκαψιμο υπαρχει αν και πιο δυσκολο.

Δημοσ.

Content: UEFA EURO 2008 Demo

Price: Free

Availability: All Xbox LIVE regions

Dash Text: [ESRB: E10+ (Everyone 10+)] Download the demo for UEFA EURO 2008 and experience the only official game of the UEFA European Championships 2008! Challenge Europe's best and take your team to championship glory. Shipping May 19th, 2008; visit http://www.euro2008game.ea.com for more info.

Size: 1.10 GB

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...