Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον wanderer.

Αν δεν είναι απλά marketing για να το προωθήσουν και είναι ειλικρινείς, φαίνεται να γίνεται προσπάθεια να εστιάσουν και να διορθώσουν κάποια από τα σημεία που χωλαίνει το FIFA08....responsiveness του παίχτη όταν του έρχεται η μπάλα και στην πρώτη κίνηση, προωθημένες κτλ. Αν κάνουν και λίγο πιο δύσκολα τα foul και πιο σταθερούς τους τερματοφύλακες (σε μικρό βαθμό όλα αυτά, μικρά refinements) καθώς και να αυξήσουν λίγο τον ρυθμό του παιχνιδιού -στο οποίο επίσης αναφέρονται ως game pace, αυτό ακριβώς δηλαδή-, θα μιλούμε για πολύ καλό βήμα εξέλιξης.

Για να δούμε. Μου έδωσε μία αισιοδοξία αυτό το άρθρο, γιατί φαίνεται να ακούν το feedback από τους χρήστες.

Δημοσ.

O ρυθμος του παιχνιδιου μια χαρα ειναι και δεν θελει αλλαγη πιστευω.Πιο ρεαλιστικος ειναι ετσι.Ουτε επισης η καθετη μπαλια/προωθημενη.Να γινει δηλ σαν το pro που περναγε σχεδον παντα και ειχαν μαθει ολοι να παιζουν ετσι?Συμφωνω για τους τερματοφυλακες(τεραστια βελτιωση χρειαζεται) και για τα φαουλ.

Δημοσ.
Πολύ ενδιαφέρον wanderer.

Αν δεν είναι απλά marketing για να το προωθήσουν και είναι ειλικρινείς, φαίνεται να γίνεται προσπάθεια να εστιάσουν και να διορθώσουν κάποια από τα σημεία που χωλαίνει το FIFA08....responsiveness του παίχτη όταν του έρχεται η μπάλα και στην πρώτη κίνηση, προωθημένες κτλ. Αν κάνουν και λίγο πιο δύσκολα τα foul και πιο σταθερούς τους τερματοφύλακες (σε μικρό βαθμό όλα αυτά, μικρά refinements) καθώς και να αυξήσουν λίγο τον ρυθμό του παιχνιδιού -στο οποίο επίσης αναφέρονται ως game pace, αυτό ακριβώς δηλαδή-, θα μιλούμε για πολύ καλό βήμα εξέλιξης.

Για να δούμε. Μου έδωσε μία αισιοδοξία αυτό το άρθρο, γιατί φαίνεται να ακούν το feedback από τους χρήστες.

Σωστά φίλε μου, στα φορουμ της ΕΑ γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους admin και υπάρχει ένα υποφόρουμ ειδικά για feedback, και τα σχόλια των χρηστών από όσο ξέρω μεταβιβάζονται μια φορά το μήνα στην ομάδα ανάπτυξης. Προσωπικά χαίρομαι που ΕΑ έχει πάρει τοσο σφικτά το θέμα και χρόνο με το χρόνο βλέπουμε και καλύτερο FIFA...

Δημοσ.

πραγματικα δειχνουν να ακουνε τι λενε στα φορουμ και να στοχεουν σε βελτιωσεις στα σημεια που χρειαζεται.παντα υπαρχει χωρος για βελτιωση και σιγουρα μολις περασει καποιο διαστημα με καποια παιχνιδια στο Euro 2008 θα ξαναλεμε για ατελειες ,απλα ελπιζω στο να υπαρχει καλυτερη ισορροπια στο παιχνιδι και σιγουρα ολα τα καινουρια modes και ο καιρος θαναι ενδιαφερον..

Δημοσ.
Παιδια κατι ασχετο. Ποια καμερα προτιματε για το Fifa 08;

όταν παίζω multiplayer για να έχω οπτική επαφή με όλο το γήπεδο την tele , κάποτε όμως και την dynamic για κοντινά πλάνα...

Δημοσ.

Και εγω με την tele επαιζα, αλλα απ΄οταν εβαλα το ΧΒΟΧ στην 2232bw του pc η tele δεν ηταν οπως ηταν πριν στην crt (ειναι ποιο κοντινη καμερα), σε αναλυση wide, αν δεν βαλω wide και βαλω 1280*1024 τοτε φτιαχνει αλλα χαλανε τα γραφηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...