Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 erotiseis:

1. Gia PC ipirxe ena bug se online mode sto PC opou sto corner stoxeves to orizontio dokari kai vriskotan enas epithetikos kai skorare. Arketa eknevristiko, iparxei kai sto XBOX 360 afto?

2. Se online pali gia PC otan epaizes ranked game + o antipalos logo tou oti exane ekane disconnect, den sou xreonotan i niki. To eixan parei seri merikoi. Exei diorthothei afto apo tin EA?

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε η έκδοση για PC και για 360 είναι από τη γη μέχρι τον Ουρανό

στο ΧΒΟΧ360 τα πάντα είναι unscripted και για την πορεία της μπάλας παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, όπως είναι η κατεύθυνση του σώματος του παίκτη , και τα φάλτσα που παίρνει η μπάλα.

Αυτό το bug που λες φίλε δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση σε αυτή την έκδοση.

Δημοσ.

Καλησπέρα... Παίζοντας Φίφα από το 97, μπορώ να πω ότι το 08 σε χ360 (40hd tv) είναι καταπληκτικό ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται τις λίγες ώρες που έχω παίξει. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια σχετικά με το gameplay. π.χ. πως φέρνεις τον τερματοφύλακα στην αντίπαλη περιοχή? Πώς πηδάει το τοίχος? Για να βάλεις φάλτσο στην μπάλα δεν αρκεί ο μοχλός, γιατί δεν βλέπω να παίρνει καλά φαλτσάκια? Γενικώς ξέρετε κανείς, εκτός του manual που εμπεριέχεται στο παιχνίδι, που μπορώ να βρω κάποιον όσο γίνεται αναλυτικό οδηγό για κινήσεις και ντρίπλες? Ευχαριστώ...Καλά παιχνίδια (ιδιαίτερα τώρα που έρχονται και Χριστούγεννα και θα έχουμε και καμιά αδειούλα)

Δημοσ.
Καλησπέρα... Παίζοντας Φίφα από το 97, μπορώ να πω ότι το 08 σε χ360 (40hd tv) είναι καταπληκτικό ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται τις λίγες ώρες που έχω παίξει. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια σχετικά με το gameplay. π.χ. πως φέρνεις τον τερματοφύλακα στην αντίπαλη περιοχή? Πώς πηδάει το τοίχος? Για να βάλεις φάλτσο στην μπάλα δεν αρκεί ο μοχλός, γιατί δεν βλέπω να παίρνει καλά φαλτσάκια? Γενικώς ξέρετε κανείς, εκτός του manual που εμπεριέχεται στο παιχνίδι, που μπορώ να βρω κάποιον όσο γίνεται αναλυτικό οδηγό για κινήσεις και ντρίπλες? Ευχαριστώ...Καλά παιχνίδια (ιδιαίτερα τώρα που έρχονται και Χριστούγεννα και θα έχουμε και καμιά αδειούλα)

Φίλε όσων αφορά τις ερωτήσεις σου..

1. Δεν μπορείς να φέρεις το τερματοφύλακα στην αντίπαλη περιοχή σε στημένη φάση

2. Το τοίχος πηδάει με το Υ

3. Τα φάλτσα εξαρτώνται από την πορεία που θα δώσεις τής μπάλας και φυσικά από τον ποδοσφαιριστή

4.Κανε search σε αυτό το topic και κάποιο παιδί τον έχει ανεβάσει...

Καλό FIFA08 και από εμένα :-D

Δημοσ.
Φίλε όσων αφορά τις ερωτήσεις σου..

1. Δεν μπορείς να φέρεις το τερματοφύλακα στην αντίπαλη περιοχή σε στημένη φάση

2. Το τοίχος πηδάει με το Υ

3. Τα φάλτσα εξαρτώνται από την πορεία που θα δώσεις τής μπάλας και φυσικά από τον ποδοσφαιριστή

4.Κανε search σε αυτό το topic και κάποιο παιδί τον έχει ανεβάσει...

Καλό FIFA08 και από εμένα :-D

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου...

Δημοσ.
Μετά από 5 -6 ή 7 χρόνια pro (έχουμε χάσει και τα χρόνια)

Be a pro ....και τα μυαλά στα κάγκελα.

Παίζεις 5 vs 5 online?

Δημοσ.
Παίζεις 5 vs 5 online?

Προπονούμαι το id μου είναι ngiatras.

Mια ερώτηση,όταν παίζω friendly γιατί δεν έχει φιλάθλους στην κερκίδα ενώ ακούγονται .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια εδω και μια βδομαδα ειμαι κατοχος του FIFA 08 για το PS3 οποιος θελει κανενα ματς ας με κανει add στο psn mitsos17 το id μου. παιδια γινεται να παιξουμε μεταξυ μας 5 vs 5 οποιος ενδιαφερεται ας πει

Δημοσ.

εχω silver account στο xbox live και δεν μπορω να κατεβασω το squad update που βγηκε σημερα ..μηπως ξερει κανεις αν μπορω να το κανω καπως?μηπως θα το βγαλουν πιο μετα ως downloadable update file ωστε να μπορουμε να το κατεβασουμε? anamenos εσυ πως ενεργοποιησες gold membership?φανταζομαι εχει στοιχεια απο united kingdom η απο εξωτερικο γενικα sto gamertag..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...