pinakas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι και εγώ χαρούμενος με το fifa 08 στο 360. Εχω τις εξής απορίες: 1. Υπάρχουν βραδυνοί αγώνες? 2. Βροχή και καιρικά φαινόμενα ? Οσο έχω παίξει δεν έχω δεί τίποτα απο αυτά.
MiltoZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι και εγώ χαρούμενος με το fifa 08 στο 360. Εχω τις εξής απορίες: 1. Υπάρχουν βραδυνοί αγώνες? 2. Βροχή και καιρικά φαινόμενα ? Οσο έχω παίξει δεν έχω δεί τίποτα απο αυτά. 1. Απογευματινοί 2. Όχι
anamenos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 File Pinaka kalosorises kai esy stin parea tou FIFA08!! Bradinoi agones iparxoun mono sta filika, sto manager mode den mporeis na pai3eis vrady distixos Kairika fainomena den iparxoun sto paixnidi alla exei dilwsei i EA oti tha ta prosthesoun 100% ton epomeno xrono.
Blackjim Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Epaiksa simera merika mats online kai emeina arketa ikanopoiimenos. Me ksenous epaiza alla lag anyparkto , san na epaiza offline. An mpainete kaneis online steilte kana invite na paiksoume.
speedy23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Παιδες,εσεις δεν αντιμετωπιζετε προβλημα με την αλλαγη παιχτη.Για παραδειγμα,εχω τρεις παιχτες σε αποσταση 4-5 μετρων ο καθενας(κυκλικα περιπου) και αναγκαστικα πρεπει να μεταφερω το εναν για παραδειγμα στη θεση του αλλου(oπου βρισκεται η μπαλα) διοτι το αναθεματισμενο LB αρνειτε να δουλεψει.Εχω πειραξει και την αναλογη μπαρα στα settings αλλα τιποτα.Το θεμα ειναι οτι τρωω τσαμπα γκολ ετσι μιας και παιζω και ranked.
speedy23 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Προστεθηκε σημερα το be a pro για multiplayer οπου μεχρι και 5 διαφορετικοι users μπορουν να παιζουν στην ιδια ομαδα διαλεγοντας 1 παιχτη της αρεσκειας του. Φαση εχει στα 2 ματσακια που επαιξα αλλα ειναι λιγο δυσκολο πιστευω.Ιδιατερα αμα παρεις κανα αμυντικο πρεπει να κρατας τη θεση σου κτλ.
B.F. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Τα σπαει το Be A Pro, εχει χαβαλε....Νομιζω οτι θα το ανανεωσουν περισσοτερο καποια στιγμη, αφου δεν γινεται να παιξεις απο τωρα ranked ματς!Ειναι μια δοκιμαστικη εκδοση πιστευω για να το δει ο κοσμος στη πραξη....Πολυ καλο....Το μελλον των football games!!!
MiltoZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Τα σπαει το Be A Pro, εχει χαβαλε....Νομιζω οτιθα το ανανεωσουν περισσοτερο καποια στιγμη, αφου δεν γινεται να παιξεις απο τωρα ranked ματς!Ειναι μια δοκιμαστικη εκδοση πιστευω για να το δει ο κοσμος στη πραξη....Πολυ καλο....Το μελλον των football games!!! 90min 11 Vs 11 8)
anamenos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 vasika ginete ligo psiloxamos epeidi oloi epilegoun epithetikous, alla pali to be a pro online einai i epanastasi. Pantos to pio oraio mou paixnidi to ekana se ena paixnidi pou epaiza 1 vs 1 egw eimoun o ronaldhino kai autos o Raul : )
B.F. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Τι λεμε τωρα, πολυ μπροστα το παιχνιδι!Πρεπει να βρουμε τροπο να παιξουμε μερικοι απο δω μεσα στην ιδια ομαδα....Θα χε χαβαλε.... Το ID μου ειναι bfmarvog, αμα θελετε, δωστε και τα δικα σας μηπως βρεθουμε και παιξουμε στην ιδια ομαδα!!!
speedy23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Θελει να το συνηθισεις το be a pro αλλα για μενα το κλασσικο "διπλο" θα ειναι παντα στη κορυφη της προτιμησης μου. Ειναι δυσκολο στο be a pro να βαλουν τη dynamic camera του single player?
polakis21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά ξέρετε ότι είμαι προακιας, αλλά η διασκέδαση χθες το βράδυ με το 5vs5 στο live fifa08 ήταν απίστευτη! Μιλάμε για πραγματική και δύσκολη μπάλα... Κονάμι ξύπνα, βυθιστηκαμε! Μπράβο στην ΕΑ που ακούει τους καταναλωτές...
B.F. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά ξέρετε ότι είμαι προακιας, αλλά η διασκέδαση χθες το βράδυ με το 5vs5 στο live fifa08 ήταν απίστευτη! Μιλάμε για πραγματική και δύσκολη μπάλα... Κονάμι ξύπνα, βυθιστηκαμε! Μπράβο στην ΕΑ που ακούει τους καταναλωτές... Αυτο θελω να πω ρε poli....Και μεις μεχρι περυσι, Pro παιζαμε....Φετος η ea εκανε αλματα προοδου!Γιατι να μη στηριξουμε ενα καινουριο παιχνιδι και να παιζουμε ακριβως το ιδιο με περυσι και φετος....Δεν ξεγραψαμε το Pes, απλα θα το ξεγραψουμε(ειδικα εγω) αν επαναληφθουν τα ιδια και το χρονου....
anamenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 εδώ βρίσκεται το review μου για το FIFA08 http://www.paragka.wordpress.com
anamenos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 To FIFA08 το πρώτο παιχνίδι που κτυπά 1000000 πωλήσεις στην Αγγλία φέτος, πάνω από HALO, BIOSHOK, COD4 και PES2008 . http://www.mcvuk.com/news/29095/EA-FIFA-is-biggest-game-of-2007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.