Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Milto mallon xriazete na valeis ta settings sto semi i sto manual.Pantos termatofilakes mia xara einai sto 95% ton periptosewn alla tha simfonisw oti merikes kanoun aparadekta lathi (Merika apo auta eginan 100ades fores stin pragmatikotita).

Kai telos gia tin through pass, apla tin sinithises apo to PES pou panta pernaei, min 3exnas oti iparxoun kai amintikoi stin poreia kai kapios mporei na tin kopsei.

Den lew oti ola se auto to paixnidi einai aggelika plasmena, px emena mou tin spaei i eukolia pou dinete to penalty kai merikes fores ta collisions ston aera

Ola auta einai apopseis....

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<<...the REAL orchestrator of the midfield!!!!>>

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πρεπει να το εχει πει και 500 φορες ο σπηκερ :lol:

ρε αλλαγηηηη ρε!! the real παγκιτης και παπαλα.

το σπικαζ πρεπει να ειναι το χειροτερο (μονιμο) bug απο αυτα που εχω δει οσο εχω ασχοληθει..

Δημοσ.
Για το 1-2 λες?

nai akrivos, eixa to idio provlima kai egw stin arxi otan ta eixa ola assisted, twra xrisimopiw manual gia tis pases kai exw vrei tin isixia mou, einai diskolo na to sinithiseis alla otan to petixeis eisai kiriarxos tou paixnidiou...

Δημοσ.
nai akrivos, eixa to idio provlima kai egw stin arxi otan ta eixa ola assisted, twra xrisimopiw manual gia tis pases kai exw vrei tin isixia mou, einai diskolo na to sinithiseis alla otan to petixeis eisai kiriarxos tou paixnidiou...

ok thanks.

Δημοσ.

Εχεις δικιο MiltoZ.Οι τερματοφυλακες απο την μια μπορει να πιασουν το ανεπαναληπτο τετ α τετ και απο την αλλη να το φανε ορθιοι.Παραδειγμα:Γινεται κορνερ, ο αντιπαλος πιανει την κεφαλια,εκτινασεται ο τερματοφυλακας μου,η μπαλα παει δοκαρι,παιρνει το "ριμπαουντ" ο αντιπαλος και με μια κεφαλια απο τα 4-5 μετρα και με ταχυτητα 0.5 χλμ/ωρα η μπαλα καταληγει στα διχτυα αφου εχει σηκωθει ηδη ο keeper μου και απλα την παρακολουθει να χτυπαει στο σωμα του και να καταληγει στα διχτυα.

Επισης,τραγικη αλλαγη παιχτη με το LB.Ελεγχω ενα παιχτη και εχω ενα συμπαικτη στα 3-4 μετρα.Η μπαλα καταληγει στον συμπαικτη μου και πολλες φορε ειτε δεν αλλαζει αυτοματα τον παιχτη ωστε να τον ελεγχω αλλα το χειροτερο δεν δουλευει ουτε manually η αλλαγη παιχτη.Πρεπει να κουνησω τον παικτη που ελεγχω αρχικα εκει που βρισκεται ο αλλος.Τραγικα πραγματα.

Για την αργη αποκριση τα εχετε πει νομιζω απλα να αναφερω ποσες φορε βγαινω με τη μπαλα αουτ οταν προσπαθω να επιχειρησω σεντρα αλλα ματαια.

Ειναι σαφες οτι εχει και αυτο χοντρα λαθη αλλα για φετος θα πορευτω με αυτο και οχι με το pes διοτι απλα το FIFA μου φαινεται πιο κοντα στο simulation.

Δημοσ.

3. Ένα-Δύο - Εντελώς άχρηστο, αφού ο παίχτης που δίνεις την πρώτη πάσα κάνει μόνος του την τελιή πάσα και δεν έχεις εσύ καθόλου έλεγχο (εκτός αν υπάρχει κι αλλος τρόπος και δεν το έχω καταλάβει)

Αν πατήσεις LB και πάσα, κάνει την πάσα και ο παίχτης τρέχει μπροστά.Μετά εσύ επιλέγεις πότε θα ξαναπατήσεις για να τη δώσεις.

Αν πατήσεις LB και πάσα 2 φορές κάνει το 1-2 μόνο του.

Δημοσ.
Εχεις δικιο MiltoZ.Οι τερματοφυλακες απο την μια μπορει να πιασουν το ανεπαναληπτο τετ α τετ και απο την αλλη να το φανε ορθιοι.Παραδειγμα:Γινεται κορνερ, ο αντιπαλος πιανει την κεφαλια,εκτινασεται ο τερματοφυλακας μου,η μπαλα παει δοκαρι,παιρνει το "ριμπαουντ" ο αντιπαλος και με μια κεφαλια απο τα 4-5 μετρα και με ταχυτητα 0.5 χλμ/ωρα η μπαλα καταληγει στα διχτυα αφου εχει σηκωθει ηδη ο keeper μου και απλα την παρακολουθει να χτυπαει στο σωμα του και να καταληγει στα διχτυα.

Επισης,τραγικη αλλαγη παιχτη με το LB.Ελεγχω ενα παιχτη και εχω ενα συμπαικτη στα 3-4 μετρα.Η μπαλα καταληγει στον συμπαικτη μου και πολλες φορε ειτε δεν αλλαζει αυτοματα τον παιχτη ωστε να τον ελεγχω αλλα το χειροτερο δεν δουλευει ουτε manually η αλλαγη παιχτη.Πρεπει να κουνησω τον παικτη που ελεγχω αρχικα εκει που βρισκεται ο αλλος.Τραγικα πραγματα.

Για την αργη αποκριση τα εχετε πει νομιζω απλα να αναφερω ποσες φορε βγαινω με τη μπαλα αουτ οταν προσπαθω να επιχειρησω σεντρα αλλα ματαια.

Ειναι σαφες οτι εχει και αυτο χοντρα λαθη αλλα για φετος θα πορευτω με αυτο και οχι με το pes διοτι απλα το FIFA μου φαινεται πιο κοντα στο simulation.

Καλά σε κάποια φάση με τον τερματοφυλακα ξεράθηκα στα γέλια. Σε μια αναμπουμπούλα βρέθηκε γυρισμένος προς το τέρμα και της τράβηξε ένα σουτόνι από το ύψος του πέναλτι και την έστειλε στο Γ, δεν κάνω πλάκα. Αυτό όμως που μου την σπάει είναι ότι είναι πολύ αργοί στις εξόδους και δεν βγαίνουν με τίποτα έξω από την περιοχή.

Αν πατήσεις LB και πάσα, κάνει την πάσα και ο παίχτης τρέχει μπροστά.Μετά εσύ επιλέγεις πότε θα ξαναπατήσεις για να τη δώσεις.

Αν πατήσεις LB και πάσα 2 φορές κάνει το 1-2 μόνο του.

Το άτιμο! Όταν πρωτοδοκίμασα το game δεν επιανε με τίποτα και αφού είδα στο help ότι γίνεται με διπλό κουμπί, είχα πιστεί ότι γίνεται μόνο έτσι! Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως φταίει ότι το πρωτοέπαιξα co-op? :mrgreen:

Δημοσ.
p.s. Αυτό το παλικάρι ο Blackjim που μας έκανε ανάλυση που χάθηκε?
Edw eimai re milto , an de mpw insomnia mia fora tin mera de ginetai :-D

Giati rwtas , sou leipsane oi analyseis mou? :lol:

Apla exw project kai ergastiria me tin sxoli kai de prolavainw oute fifa oute FM oute tpt :mad:

Pantws diavazw syxna tis wraies syzitiseis pou ginontai sto allo seabassiko thread , einai ola ta lefta. :P

Δημοσ.
Καλά σε κάποια φάση με τον τερματοφυλακα ξεράθηκα στα γέλια. Σε μια αναμπουμπούλα βρέθηκε γυρισμένος προς το τέρμα και της τράβηξε ένα σουτόνι από το ύψος του πέναλτι και την έστειλε στο Γ, δεν κάνω πλάκα. Αυτό όμως που μου την σπάει είναι ότι είναι πολύ αργοί στις εξόδους και δεν βγαίνουν με τίποτα έξω από την περιοχή.

Α καλα πως το ξεχασα να το αναφερω αυτο?Ακριβως το ιδιο συνεβη και σε μενα.Ειχα πεθανει στα γελια και με το παλληκαρι που επαιζα στο LIVE αφησαμε επιτηδες ολα τα ριπλει ωστε να το χορτασουμε!:-D

Δημοσ.
Edw eimai re milto , an de mpw insomnia mia fora tin mera de ginetai :-D

Giati rwtas , sou leipsane oi analyseis mou? :lol:

Apla exw project kai ergastiria me tin sxoli kai de prolavainw oute fifa oute FM oute tpt :mad:

Pantws diavazw syxna tis wraies syzitiseis pou ginontai sto allo seabassiko thread , einai ola ta lefta. :P

Α, εντάξει άμα είναι για την σχολή δικαιολογείσαι :-)

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως παίζεις co-op online; Και εννοώ να παίξεις συμπαίχτη με έναν φίλο που δεν είναι μαζί σου στην ίδια κονσόλα..

Btw, μιλάω για Xbox 360.

Thanks

Δημοσ.

Αυτο θα ηταν γαματο, αλλα ρισκαρωντας να εκτεθω, νομιζω οτι δεν γινεται.Το τελειο θα ηταν 2vs2 online παντα απο 4 διαφορετικες κονσολες για παραδειγμα.

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα βγει 5vs5 be a pro mode που θα γίνεται αυτό που λέμε.

Αλλά στο κουτί από έξω που λέει "co-op 2-4" εννοεί 2-4 άτομα στην ίδια κονσόλα; :-(

Κάτι διάβασα κάπου ότι όταν διαλέγεις ομάδες μπορείς να κάνεις invite κάποιον σα guest αλλά δεν έχω ιδέα πώς γίνεται.

Δημοσ.

Εψαξα στο διαδυκτιο και σε ορισμενες σελιδες

αναφερεται οτι το Be a pro Mode Online, θα

ενεργοποιηθει στα μεσα του Νοεμβρη και οτι

θα μπορεις να κατευασεις το patch απ το PSN

και το XBL, δωρεαν φυσικα.Εχει μαθει κανεις

ακριβη ημερομηνια ή παραπανω γεγονοτα επι

του θεματος?

Ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...