Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

prepei genika na fygeis apo ti filosofia tou pro...kai na mhn kaneis tis kiniseis tou pro...giati polu apla de vgazoun pouthena..ayta..ego pantos goustaro trela to sout...an k goal me sout apo makria den exo valei..

Δημοσ.

Εχεις δικιο σαυτα που λες Proevofan.Παντως νομιζω οτι το φιφα εχει πολυ ρεαλιστικη αναπτυξη.Οχι οτι το προ δεν ητανε ρεαλιστικο αλλα ας πουμε πασες στα ακρα χωρις αμυντικους κοντα κλπ δεν παιζουν.Οι αμυνες ειναι πολυ ωργανωμενες κατι που ελειπε απο τα παλια φιφα που εβαζες γκολ με "κλειστα" ματια.Και σουτ μπαινουν απο μακρια και ειναι πολυ πορωση οταν σκοραρεις.Ειναι δυσκολο αλλα παιζει ρολο βεβαια τι assistance εχεις και στο σουτ.Εγω παντως στην αρχη δεν μπορουσα να κανω σουτ και πλεον ριχνω 2-3 γκολακια οχι σπανια στο pro level.Ειμαι περιεργος να δω πως θα παω στο next level.Καλα για legentary δεν το συζηταω καν ακομα.Θελω πολυ προπονηση.ΠΑντως καλο νομιζω που ειναι δυσκολο διοτι τα προηγουμενα φιφα περα απο τα faults που ειχανε μεσα σε 2 εβδομαδες τα ειχα βαρεθει λογω οτι ηταν ευκολα και επαιζα το proevo μετα που ητανε challenging μεχρι τελους.Περα απο τα διπλακια

Δημοσ.

ρε παιδια μου σερνεται το fifa παει πολυ αργα... γιατι ? εχω αρκετα δυνατο μηχανημα...

οτι και να βαλω γραφικα κολαει πολυ σαν να πηγαινει slow motion...

μηπως φταιει το παιχνιδι ??

Δημοσ.

Χθες το αγορασα και επαιξα καποια λιγα ματσακια.Πραγματι πολυ καλο και τα'χετε πει εσεις ολα.2 αρνητικα που παρατηρησα και με εκνευρισαν απιστευτα ηταν οτι τα φαουλ απο καλη θεση κατα 80-90% πανε μεσα(πραγμα απιστευτα τραγικο) και σε καποια γηπεδα ο φωτισμος ειναι ελλιπεστατος.Σε συγκεκριμενα σημεια των γηπεδων ειναι μαυρο σκοταδι.Ελεος ρε EΑ.Παντως προκειται πραγματικα για football simulation.Επαιξα και καποια παιχνιδια online οπου εκει το κατευχαριστηθηκα πραγματικα.Αλλη γλυκα το online.Καν'τε με add ρε παιδια να παιξουμε κανα ματσακι.Johnie B ειναι το gamertag μου.

Δημοσ.

Θα αναφέρω δύο πραγματάκια που δεν μου άρεσαν, τα οποία όμως δεν μου χαλάσανε τη συνολική καλή εικόνα για το παιχνίδι.

Σε μία φάση στον τέλος του α΄ημιχρόνου σουτάρω με τον επιθετικό μου και το δευτερόλεπτο που αποκρούει ο τερματοφύλακας ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του ημιχρόνου. Έλα όμως που αμέσως μετά την απόκρουση η μπάλα πήγε σε δικό μου παίχτη που με κενή εστία το έβαλε!!Δεν μέτρησε ποτέ όμως.Είναι δυνατόν να κόβεται η φάση έτσι (και όχι δεν ήταν οφσάιντ ή φάουλ ή κάτι άλλο.

Επίσης είναι δική μου ιδέα ή οι κάμερες είναι λίγες; Η tele (στην οποία παίζω) μου φαίνεται μακρινή και οι dynamic πολύ κοντινές.Δεν βοηθάει και το ραντάρ ρε γμτ γιατί μου φαίνεται θολό.Νοσταλγώ το ραντάρ του προ με τις έντονες κουκκίδες! ;)

Επίσης έχω την αίσθηση ότι ο τερμαοφύλακας δεν ανταποκρίνεται άμεσα στο Υ, για να βγεί αλλά το "σκέφτεται" λίγο.

Αυτά για αρχή...γενικά πάντως πολύ καλή δουλειά (μπορείς και καλύτερα ΕΑ!) Νομίζω αυτό θα είναι το παιχνίδι μου για τον Οκτώβρη...(μέχρι το 2Κ8 φυσικά!)

Δημοσ.
Θα αναφέρω δύο πραγματάκια που δεν μου άρεσαν, τα οποία όμως δεν μου χαλάσανε τη συνολική καλή εικόνα για το παιχνίδι.

Σε μία φάση στον τέλος του α΄ημιχρόνου σουτάρω με τον επιθετικό μου και το δευτερόλεπτο που αποκρούει ο τερματοφύλακας ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του ημιχρόνου. Έλα όμως που αμέσως μετά την απόκρουση η μπάλα πήγε σε δικό μου παίχτη που με κενή εστία το έβαλε!!Δεν μέτρησε ποτέ όμως.Είναι δυνατόν να κόβεται η φάση έτσι (και όχι δεν ήταν οφσάιντ ή φάουλ ή κάτι άλλο.

Επίσης είναι δική μου ιδέα ή οι κάμερες είναι λίγες; Η tele (στην οποία παίζω) μου φαίνεται μακρινή και οι dynamic πολύ κοντινές.Δεν βοηθάει και το ραντάρ ρε γμτ γιατί μου φαίνεται θολό.Νοσταλγώ το ραντάρ του προ με τις έντονες κουκκίδες! ;)

Επίσης έχω την αίσθηση ότι ο τερμαοφύλακας δεν ανταποκρίνεται άμεσα στο Υ, για να βγεί αλλά το "σκέφτεται" λίγο.

Αυτά για αρχή...γενικά πάντως πολύ καλή δουλειά (μπορείς και καλύτερα ΕΑ!) Νομίζω αυτό θα είναι το παιχνίδι μου για τον Οκτώβρη...(μέχρι το 2Κ8 φυσικά!)

Σχετικα με το ρανταρ εχεις δοκιμασει να το βαλεις απο τα options στο 3d?

Δημοσ.
Σχετικα με το ρανταρ εχεις δοκιμασει να το βαλεις απο τα options στο 3d?

Το δοκίμασα αλλά κάτι δεν μου κάνει...Κάπου διάβασα ότι υπάρχει επιλογή για να εμφανίζονται οι διαιτητές ή αυτό μόνο στην έκδοση για pc? Και by the way γιατί τέτοια διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις? Το φτιάξαν διαφορετικά στούντιο της ΕΑ?

Δημοσ.

Αυτο με τους διαιτητες το εχω διαβασει και εγω αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι τετοιο.Παντως στο 360 ειναι απηρως ανωτερο απο τα pc

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

EA UNVEILS ITALIAN, SPANISH AND 2007 MLS CUP PLAYOFFS

INTERACTIVE LEAGUES FOR FIFA 08

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) announced today that the award-winning Interactive Leagues online mode for FIFA 08 has been expanded to include the Italian Serie A, Spanish Primera Division, and the 2007 MLS Cup Playoffs in North America. The Italian Serie A and Spanish Primera Division will be available to play beginning today while the Interactive Leagues for the 2007 MLS Cup Playoffs will begin next week. The addition of three new leagues brings to seven the number of Interactive Leagues now playable online in FIFA 08 for the Xbox 360™ videogame and entertainment system, the PLAYSTATION®3 computer entertainment system, PlayStation®2, the Wii™, PSP® (PlayStation®Portable) system and PC. Every match on every platform counts towards the same leaderboard to create a truly worldwide experience.

The EA SPORTS™ Interactive Leagues enables you to represent your favorite football club online against your heated rivals throughout the real-life season. You play your games online against anyone in the world according to the real-world schedule. When they play, you play – and worldwide bragging rights are up for grabs. Track your teamʼs progress as the aggregate results determine your clubʼs position in the league table. You actually take to the pitch for the glory of your club.

In addition to the leagues announced today, the online Interactive Leagues also includes the Barclays Premier League, Bundesliga, French League, and the Mexican 1st Division. As you join a club, you join a community – play together for the common goal of victory.

Interact with thousands of other fans on a global scale through EA SPORTS™ Interactive Leagues and share the highs and lows that come standard with wearing the love for your club on your sleeve. Every game day youʼre matched up with a supporter of your opposing team. Play as many times as you want online during the four day game window. Games start two days before the real-world game and end two days afterwards. All the winners are added up and three points is awarded to the victorious club. If your club wins in real life, it's your job to make sure that victory is matched online but if your club lost, you and other supporters can try to re-write the result.

Choose one club per league to represent online – support the team whose colors you bleed as well as teams in the other leagues. If you pick a less-supported club, you will have more opponents to match up against and more opportunities to play. Track your team's progress as the results determine your club's position in the league table. Hereʼs your chance to show your support for your club online, and prove which team belongs at the top of the leader board. Play all season long to uphold the glory of your club and top the table!

FIFA 08 is developed by EA Canada in Vancouver, B.C. It is available for the Xbox 360, PLAYSTATION®3, PlayStation®2, Wii™, Nintendo DS™, PSP® , PC and mobile. FIFA 08 is rated "E" (Everyone) by the ESRB and 3+ by PEGI. Screenshots can be downloaded at http://info.ea.com.

Δημοσ.

Μερικά πραγματάκια που δεν μου άρεσουν στο Fifa:

1. Τερματοφύλακες - lol

2. Through pass - Ψηλοάχρηστη

3. Ένα-Δύο - Εντελώς άχρηστο, αφού ο παίχτης που δίνεις την πρώτη πάσα κάνει μόνος του την τελιή πάσα και δεν έχεις εσύ καθόλου έλεγχο (εκτός αν υπάρχει κι αλλος τρόπος και δεν το έχω καταλάβει)

4. Τα stats των παικτών - εδώ το χέσανε τελείως

5. Οι φάτσες των παιχτών - θυμίζει Fifa πενταετίας

6. Σχολιασμός - για άλλη μια φορά τραγικός

Στα θετικά ότι έχει ευχάριστο gameplay (παρά τα παραπάνω), βάζεις γκολ με πολλούς τρόπους, έχει αρκετά features και είναι αρκετά ρεαλιστικό. Το τέλευταίο σε συνδιασμό και με τους πολύ καλούς ήχους από την εξέδρα σε βάζουν εύκολα στην ατμόσφαιρα του αγώνα.

p.s. Αυτό το παλικάρι ο Blackjim που μας έκανε ανάλυση που χάθηκε?

Δημοσ.

Σχετικά με τον σχολιασμό:

Παράδειγμα 1: Κάνει ο άλλος σουτ από 50 μέτρα υπό πίεση και γυρισμένος ανάποδα και αρχίζει ο εκφωνητής (με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων) να φωνάζει για την ευκαιριάρα που χάθηκε

Παράδειγμα 2: Στο ημίχρονο ο σχολιαστής λέει ότι παρότι προηγείσαι 2-0 ο αγώνας είναι αμφίρροπος και θα μπορούσε να προηγείται οποιαδήποτε ομάδα, παρ' ότι τα σουτ είναι 10-0 και η κατοχή 60-40

Παράδειγμα 3: Τις μισές φορές που ακουμπαει την μπαλα ο Riquelme, ο εκφωνητής τον αποκαλεί "The real orchestrator of the Middlefield" με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι να τον κάνεις αλλαγή αλλά και να μην σου αρέσει τόσο πολύ σαν παίκτης όσο πριν επειδή σου την έχει δώσει στα νεύρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...