mihranalthaqafi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Το πηρα και εγω σημερα.. Δεν εχω παιξει πολυ απλα δοκιμασα legendary mode με ολα τα options για πασες σεντρες σουτ στο manual.. Ε περιττο να σας πω οτι δεν εχω πατησει ακομα περιοχη αντιπαλου 2 σεντρες προσπαθησα να βγαλω και ενα σουτ και με προλαβανε.. :oops: Εσεις πως παιζεται με τα default settings? Βασικα εκανα μαλ.. στο ps3 επρεπε να το ειχα παρει.. Μου την σπαει στα νευρα το joystick του 360 δεν μπορω με τπτ να παιξω ποδοσφαιρακι με αυτο.. Δεν εχω προλαβει ακομα να το παιξω, θα πρεπει να μαθω πολλα πριν ξαναπαιξω στο legendary Εχει πραγμα για διαβασμα το manual θα το μελετησω εκτενεστερα φιλε επειδη το επαιξα στο πσ3 να σε ενημερψσω οτι και εκει μονο με το τζοιστικ παιζεις αναγκαστικα, ο σταυρος χρησιμοποιειται για τα συστηματα. και προσωπικη αποψη οτι ο μοχλος του 360 ειναι πολυ πιο βολικος απο το πσ3 γιατι δεν βρισκεται στο ιδιο επιπεδο με τον δεξι..
littlelouievegos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Για οσους θελουν το manual φιλε επειδη το επαιξα στο πσ3 να σε ενημερψσω οτι και εκει μονο με το τζοιστικ παιζεις αναγκαστικα, ο σταυρος χρησιμοποιειται για τα συστηματα. και προσωπικη αποψη οτι ο μοχλος του 360 ειναι πολυ πιο βολικος απο το πσ3 γιατι δεν βρισκεται στο ιδιο επιπεδο με τον δεξι.. Thnx m8, αλλα εννοω για το LS,RS που ειναι πολυ μικρα και δεν με βολευουν.. Επισης μου αρεσουν πιο πολυ τα αναλογικα μοχλακια του ps joystick.. Anyway γουστα ειναι αυτα..
sngf13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 mporeis na ftiaksis dikh sou omada k paihtes sto fifa; den to xo parei akoma..
anamenos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 http://uk.gamespot.com/xbox360/sports/fifasoccer08/review.html?sid=6180232&tag=recent_updates;title;0 Gamespot review
speedy23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Υπαρχουν διαφορες μεταξυ της τελικης εκδοσης και του demo?Για gameplay βεβαια.
teofross Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ειναι καλυτερο το τελικο παιχνιδι απο το ντεμο.Βελτιωμενο στην κηνηση ,στα σουτ,ηχος τρομερος,οι τερματοφυλακες επισης νομιζω ειναι καλυτεροι.Η προσωπικη μου αποψη παντα
Daredevil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 nai ontws einai poly beltiwmeno bravo poly kalo paixnidi ena mono 3erei kaneis to double preesing pws to kaneis?
Blackjim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 nai ontws einai poly beltiwmeno bravo poly kalo paixnidi ena mono 3erei kaneis to double preesing pws to kaneis?An thymamai kala patas to sout otan markareis kai erxetai 2os paixtis Alliws apla me tin pasa kaneis kopsimo me ton paixti pou exeis.
trojan21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 to fifa ,egine pio grigoro i pextes kinunte kalitera o termatofilakas den troi xaza gkol ,telio,krima pu den exi elliniko protathlima ...
teofross Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 nai ontws einai poly beltiwmeno bravo poly kalo paixnidi ena mono 3erei kaneis to double preesing pws to kaneis? Οπως ειπαι και ο blackjim κρατας πατημενο το σουτ
Daredevil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 den erxotan kala isws epeidh sthn arxh eixa anapoda ta koumpia 8a dw sigoura to meshmeri
speedy23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Ρωτησα διοτι παιζω το demo εδω και 2 μερες και κατι η συνηθεια του pro,κατι οτι ειναι αργο και αρκετα δυσκολο με εχουν μαλλον αποτρεψει να το αγορασω.Ελπιζω να νοικιασω το παιχνιδι ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη.
teofross Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Ρωτησα διοτι παιζω το demo εδω και 2 μερες και κατι η συνηθεια του pro,κατι οτι ειναι αργο και αρκετα δυσκολο με εχουν μαλλον αποτρεψει να το αγορασω.Ελπιζω να νοικιασω το παιχνιδι ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη. Φιλε μου κοιτα το παιχνιδι ειναι δυσκολο αλλα εχει 5 επιπεδα δυσκολιας οποτε δεν υπαρχει θεμα παιζει ο καθενας εκει που μπορει και σιγα σιγα ανεβαινει μην σε φοβιζει αυτο.επισης ακομα και στο semipro(2ο επιπεδο) ειναι ναι μεν πιο ευκολο αλλα οχι "dummy" οποτε ειναι και challeνging παραλληλα.Μολις γινεις καλος πας πιο πανω.Τωρα για την ταχυτητα νομιζω οτι ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το ντεμο αλλα ισως να κανω και λαθος και να μου φεναται αυτο επειδη το εχω συνηθησει πλεον.παντος ειναι παρα πολυ καλο
anamenos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Apla paidia kapia pragmata pou ta kaneis sto PES ta kaneis me diaforetiko tropo sto FIFA 08 kai kapia alla den ta kaneis katholou opos einai i fila3i tis mpalas afou girnas ton paikti antitheta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.