man_of_the_moon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μια ερωτηση παιδια! Θελω να παιξω πρωταθλημα με εναν φιλο ! Διαλεγω μια ομαδα και ξεκιναει το πρωταθλημα ! Στην οθονη που επιλεγεις με ποια πλευρα θες να παιξεις ο δευτερος μοχλος του φιλου δεν μπορει να παει απο την αντιπαλη ομαδα ! Υπαρχει τροπος να γινει κατι τετοιο?
MiltoZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μια ερωτηση παιδια!Θελω να παιξω πρωταθλημα με εναν φιλο ! Διαλεγω μια ομαδα και ξεκιναει το πρωταθλημα ! Στην οθονη που επιλεγεις με ποια πλευρα θες να παιξεις ο δευτερος μοχλος του φιλου δεν μπορει να παει απο την αντιπαλη ομαδα ! Υπαρχει τροπος να γινει κατι τετοιο? Μάλλον ο λόγος που δεν μπορεί να πάει από την άλλη είναι ότι έτσι θα μπορούσες άμα θες να κερδίσεις το πρωτάθλημα (+ achievements) παίζοντας χωρίς αντίπαλο.
littlelouievegos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Το πηρα και εγω σημερα.. Δεν εχω παιξει πολυ απλα δοκιμασα legendary mode με ολα τα options για πασες σεντρες σουτ στο manual.. Ε περιττο να σας πω οτι δεν εχω πατησει ακομα περιοχη αντιπαλου 2 σεντρες προσπαθησα να βγαλω και ενα σουτ και με προλαβανε.. :oops: Εσεις πως παιζεται με τα default settings? Βασικα εκανα μαλ.. στο ps3 επρεπε να το ειχα παρει.. Μου την σπαει στα νευρα το joystick του 360 δεν μπορω με τπτ να παιξω ποδοσφαιρακι με αυτο.. Δεν εχω προλαβει ακομα να το παιξω, θα πρεπει να μαθω πολλα πριν ξαναπαιξω στο legendary Εχει πραγμα για διαβασμα το manual θα το μελετησω εκτενεστερα
Blackjim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Το πηρα και εγω σημερα.. Δεν εχω παιξει πολυ απλα δοκιμασα legendary mode με ολα τα options για πασες σεντρες σουτ στο manual.. Ε περιττο να σας πω οτι δεν εχω πατησει ακομα περιοχη αντιπαλου 2 σεντρες προσπαθησα να βγαλω και ενα σουτ και με προλαβανε.. :oops: Εσεις πως παιζεται με τα default settings? Βασικα εκανα μαλ.. στο ps3 επρεπε να το ειχα παρει.. Μου την σπαει στα νευρα το joystick του 360 δεν μπορω με τπτ να παιξω ποδοσφαιρακι με αυτο.. Δεν εχω προλαβει ακομα να το παιξω, θα πρεπει να μαθω πολλα πριν ξαναπαιξω στο legendary Εχει πραγμα για διαβασμα το manual θα το μελετησω εκτενεστερα Ekei einai i glyka re sy , na ta exeis ola manual kai otan karfwneis tin soutara na ksereis oti to kanes esy Valta ola manual ( tin pasa sto semi ) kai paikse sto eukolo gia arxi kamia 20-30 paixnidia. To legendary oute gia plaka gia arxi , tha to paratiseis amesws. Edw sto pro kai einai dyskolo.
anamenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 το manual ρε παιδιά κανένας!!!! an mporesw tha to valw aurio egw
teofross Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Φιλε littlelouievegos αφου τα βαζεις manual βαλτο στο pro level να το μαθεις γιατι ειναι πολυ δυσκολο.Ασε που και στο προ μην νομιζεις οτι θα νικας αερα παλι δυσκολο ειναι και θα το ευχαριστιεσαι αρκετα.Να κανεις και κανενα γκολακι και μετα ανεβαζεις δυσκολια.Εγω ετσι κανω
littlelouievegos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Ekei einai i glyka re sy , na ta exeis ola manual kai otan karfwneis tin soutara na ksereis oti to kanes esy Valta ola manual ( tin pasa sto semi ) kai paikse sto eukolo gia arxi kamia 20-30 paixnidia. To legendary oute gia plaka gia arxi , tha to paratiseis amesws. Edw sto pro kai einai dyskolo. Οχι δεν εχω τετοια προβληματα απλα το ανεφερα.. Τα αφησα ολα στο semi πλην σουτ,σεντρας και συνεχισα εχθες ετσι για πλακα λιγο στο legendary.. Ετσι κανω παντα θελω να παιζω στο δυσκολο απο την αρχη. Τωρα για κολπα και τετοια θα κανω λιγο training στο χαμηλοτερο επιπεδο. Ε πηρα και νικη στο legendary με την Man U για την Premiership, με 2 γκολαρες του Rooney απο σουτ.. Εβαλα και ενα απο κορνερ με αναποδο ψαλιδι (Ronaldo ) αλλα δεν ειμουν συνδεδεμενος στους EA servers και δεν μπορουσα να κανω upload to video.. Ολα καλα αλλα 2-3 πραγματακια με ενοχλουν ακομα.. 1. Δεν εχει αλλαξει η αργη αποκριση στην εντολη που δινεις στον παικτη 2. Καθε φαουλ ειναι σχεδον μεσα και ας σηκωνεις το τοιχος.. 3. Οταν σου κανουν σεντρα για να παρεις κεφαλια και ας εχεις καλη θεση πρεπει να κανεις αιτηση.. Κατα τα αλλα μου αρεσει πολυ και ειναι αρκετα εθιστικο.. Δεν εχω παιξει ακομα online αλλα θα το κανω συντομα αφου το μαθω αρκετα.. Ωραιο και το pro mode με Jole και ΟΣΦΠ πηρα 65% rating την πρωτη φορα παραλιγο να το καρφωσω κιολας..
Blackjim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Ολα καλα αλλα 2-3 πραγματακια με εοχλουν ακομα..1. Δεν εχει αλλαξει η αργη αποκριση στην εντολη που δινεις στον παικτη 2. Καθε φαουλ ειναι σχεδον μεσα και ας σηκωνεις το τοιχος.. 3. Οταν σου κανουν σεντρα για να παρεις κεφαλια και ας εχεις καλη θεση πρεπει να κανεις αιτηση.. 1. Αυτο με την αργη αποκριση νομιζω πως ειναι λιγο υπερβολη. Δηλαδη πρεπει να υπολογισεις οτι καθε παιχτης εχει αλλο βαθμο "στριψιματος" ( agility τελος παντων ) και παιζει και ρολο προς τα που παει ο παιχτης και οτι πρεπει να σταμτησει πρωτα και μετα να αλλαξει κατευθυνση. Προσωπικα το βρισκω μια χαρα ,εφοσον παιξεις πολλα παιχνιδια και συνηθισεις σαν αντανακλαστικα τα timings που θελει για να στριψεις. Ισως το συγκρινετε με το PES που ειναι σε "αλλο" κοσμο και το βρισκετε αργο. 2. Με τα φαουλ οντως σαν να μπαινουν πολλα. 3. Στις εναεριες εχει το εξης "κολπο" ( απ'οσο καταλαβα ). Πρεπει να εχεις πατημενο το κουμπι την ωρα που ο παιχτης θα βρει την μπαλα. Αντιθετα με το PES δηλαδη που απλα το πατας διακεκομενα και πιανει. Προσπαθησε να πατας το κουμπι λιγο αφου εχει γινει η σεντρα και ελαχιστα πριν φτασει στον παιχτη σου. Και κρατα το πατημενο , μη το πατας διακεκομενα Πες μου αν δεις αποτελεσματα.
ProEvoFan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 borei kapoios na pei pos vlepoume ta video pou kanoume upload? giati otan evala ayto to goal sto be a pro efhga na panigiriso sto balkoni... xaxaxaxa
littlelouievegos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 1. Αυτο με την αργη αποκριση νομιζω πως ειναι λιγο υπερβολη. Δηλαδη πρεπει να υπολογισεις οτι καθε παιχτης εχει αλλο βαθμο "στριψιματος" ( agility τελος παντων ) και παιζει και ρολο προς τα που παει ο παιχτης και οτι πρεπει να σταμτησει πρωτα και μετα να αλλαξει κατευθυνση. Προσωπικα το βρισκω μια χαρα ,εφοσον παιξεις πολλα παιχνιδια και συνηθισεις σαν αντανακλαστικα τα timings που θελει για να στριψεις. Ισως το συγκρινετε με το PES που ειναι σε "αλλο" κοσμο και το βρισκετε αργο. 2. Με τα φαουλ οντως σαν να μπαινουν πολλα. 3. Στις εναεριες εχει το εξης "κολπο" ( απ'οσο καταλαβα ). Πρεπει να εχεις πατημενο το κουμπι την ωρα που ο παιχτης θα βρει την μπαλα. Αντιθετα με το PES δηλαδη που απλα το πατας διακεκομενα και πιανει. Προσπαθησε να πατας το κουμπι λιγο αφου εχει γινει η σεντρα και ελαχιστα πριν φτασει στον παιχτη σου. Και κρατα το πατημενο , μη το πατας διακεκομενα Πες μου αν δεις αποτελεσματα. Το PES ειναι αλλο παιχνιδι, εχει αλλου ειδους gameplay που σε καποια στοιχεια ειναι πολυ καλυτερο του fifa σε καποια σε σχεση με την φετινη εκδοση πολυ πισω..Αλαλ δεν ειναι αυτο το θεμα μας.. Σιγουρα παιζει ρολο και ειναι αναποφευκτη η συγκριση με το PES αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτος ο λογος που μιλαω για αργη αποκριση.. Και δεν μπορω φυσικα να περιμενω απο το Garry Neville να στριψει ή να κανει ταχυτατα μια ντριμπλα,πασα ή να γυρισει γρηγορα το σωμα του.. Αλλα σιγουρα το περιμενω απο το Ronaldo.. Υπαρχει διαφορα αλλα με τον τροπο που αμυνεται ο Η/Y δεν κανεις πολλα.. Πιστευω δλδ οτι πιο πολυ εχει να κανει και με το response time που αμυνεται ο αντιπαλος και ειναι δυσαναλογo με το response time που υπακουει στην δικια σου εντολη. Και ας σταματας τον παικτη ακομα και με LS για να μην τρεχει.. Επισης αλλο ενα κακο ειναι ο τροπος που προστατευεις την μπαλα..Δεν υπαρχει ενα κουμπι σαν το L2 που να σε προστατευει οπως στο PES.. Εδω γυριζεις πλατη ειναι απο πισω σου και σου την περνει ανετα λες και σε υπερπηδα και δεν υπαρχεις.. Νομιζω καταλαβαινεις τι σου λεω.. Δεν εχει να κανει με τον πολυ εξυπνο και ρεαλιστικο τροπο που αμυνονται , αυτο μου αρεσει παρα πολυ.. Φανταζεσαι να ηταν ενα τακ πιο flawless και γρηγορη η κινηση του παικτη, λιγο πιο γρηγορη σε αποκριση ποσο πιο ωραιο θα ηταν λαμβανομενου υπ οψιν του γεγονοτος οτι εχει τρομερα physics και animation το παιχνιδι; Επισης αναφορικα με την σεντρα θα το δοκιμασω και θα σου πω.. Αν και σε καποιες φασεις εχει παρει κατι κεφαλιες και τις εχει κανει γκολ απο τρελλες γωνιες.. Και το περιεργο ειναι οτι αν δεν εχει καλη θεση πιανει χαλια κεφαλια που ειναι και το σωστο φυσικα, απλα πιανει αφυσικα καλη θεση οπως και να ειναι η σεντρα..
speedy23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Παιδες,εσεις το FIFA 08 το πηρατε απο κεντρο?Κατεβηκα Περιστερι σημερα και πηγα σε Πλαισιο και Παπασωτηριου και δεν υπαρχει για 360 παρα μονο σε pc kai ps3.
MiltoZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Παιδες,εσεις το FIFA 08 το πηρατε απο κεντρο?Κατεβηκα Περιστερι σημερα και πηγα σε Πλαισιο και Παπασωτηριου και δεν υπαρχει για 360 παρα μονο σε pc kai ps3. Μήπως έχει εξαντληθεί? UK: FIFA 08 is 3rd fastest selling 360 game Biggest opening week of any FIFA game http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128843&page=767
speedy23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Oxι και μαλιστα ειχα παει νωριτερα να ρωτησω για αλλο θεμα.Ισως πρεπει να περιμενω και το Pro και μετα ν'αποφασισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.