Blackjim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 kapoia stigmh milousa gia tous paixtesAuta pou postareis einai apo to current gen Fifa08. Sto next-gen oi fatses twn paixtwn einai oti xeirotero. Alla an thymamai kala emas mas noiazei prwta to kalo gameplay kai meta ta frou frou kai ta grafika , swsta?
Daredevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 ma fysika aplws sou edeixna tous paixtes tou pro kai pws diaferoun meta3y tous
MiltoZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Alla an thymamai kala emas mas noiazei prwta to kalo gameplay kai meta ta frou frou kai ta grafika , swsta? Εξαρτάται, ανάλογα την περίπτωση
Blackjim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ena meion pou paratirisa sto Fifa08 meta apo polla paixnidia , einai oi eksodoi twn GK. Einai argoi kai prin piasoun tin mpala stamatane ligo gia 1 sec kai to skeftontai. Prepei na to allaksoun auto opwsdipote. Opws kai to na dinei penalty kapoies fores otan o paixtis idi exei kanei sout kai meta ton vriskei to taklin. Mou etyxe 2 fores kai einai ligo spastiko.
MiltoZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Opws kai to na dinei penalty kapoies fores otan o paixtis idi exei kanei sout kai meta ton vriskei to taklin.Mou etyxe 2 fores kai einai ligo spastiko. Και στην πραγματικότητα όμως πέναλτι είναι αυτό κατά το γράμμα του νόμου.
anamenos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Paidia to paixnidi iparxei sto plaisio sth thessaloniki paw twra na to parw :D
ProEvoFan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Και στην πραγματικότητα όμως πέναλτι είναι αυτό κατά το γράμμα του νόμου. gia ton olybiako!
ProEvoFan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 ego molis katevasa to aggliko...ante na doume...an k apthn tv camera den me enthousiase...k vrady...o fotismos einai ligo xalia...allou fotizei pio polu allou pio ligo...de ksero..pio polu paizo be a pro vevaia alla tha afieroso ligo perissotero xrono..
Blackjim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Na sas pw , otan paiksete arketes wres kai to mathete de grafete ki eses kana mini-review na doume tin apopsi sas? Priv , esena se eixa gia megalo PESfan , pws to eides to Fifa08?
The_Sheep Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 to vrika ,alla mou vgazei lathos sto upload..mallon den exoun anoiksei tous servers tous akoma
stathakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Na sas pw , otan paiksete arketes wres kai to mathete de grafete ki eses kana mini-review na doume tin apopsi sas? Priv , esena se eixa gia megalo PESfan , pws to eides to Fifa08? αν και εχω το φιφα για το wii και εδω μιλαμε ια ps3/xbox360 οπιστε η γνωμη μου μετα απο αρκετα παιχνιδια οπως τη εγραψα το nparadise.gr... παιδια μετα απο πολλα παιχνιδια εχω τις εξης εντυπωσεις... η κανονικη καμερα(απο πλαγια) λειτουργει τελεια...(δεν τιθεται θεμα δυσκολιας στον χειρισμο)...οι κινησεις των παιχτων ειναι ρεαλιστικοτατες(καμια σχεση με τα προηγουμενα φιφα..κατι που δεν το λεω μονο εγω αλλα οι περισσοτεροι που το εχω δοκιμασει)και πιστεψτε με δε εχει να ζηλεψει τιποτα απο το προ(σε καμια περιπτωση δεν ειμαι fanboy του φιφα...τοσα χρονια προ επαιζα)... επισης πολυ καλη εντυπωση μου εκαναν οι πολλες επιλογες που εχεις στον αγωνιστικο χωρο(να βαρεσεις γρηγορα ενα φαουλ,αν τελειωνει ο χρονος και βαρας κορνερ να φωναξεις τον τερματοφυλακα και πολλα αλλα)...επισης κατι πολυ θετικο στοιχειο ειναι η ποικιλια πασων και σουτ(και οχι μονο) που μπορεις να κανεις χαρη στο wii-remote, που αμφιβαλω αν υπαρχουν στις εκδοσεις του παιχνιδιου για τις αλλες κονσολες...δεδομενου οτι το προ αργει πολυ ακομα και οτι το online ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για το wii, το φιφα ειναι τελεια λυση...παιδια μετα απο πολλα παιχνιδια εχω τις εξης εντυπωσεις... η κανονικη καμερα(απο πλαγια) λειτουργει τελεια...(δεν τιθεται θεμα δυσκολιας στον χειρισμο)...οι κινησεις των παιχτων ειναι ρεαλιστικοτατες(καμια σχεση με τα προηγουμενα φιφα..κατι που δεν το λεω μονο εγω αλλα οι περισσοτεροι που το εχω δοκιμασει)και πιστεψτε με δε εχει να ζηλεψει τιποτα απο το προ(σε καμια περιπτωση δεν ειμαι fanboy του φιφα...τοσα χρονια προ επαιζα)... επισης πολυ καλη εντυπωση μου εκαναν οι πολλες επιλογες που εχεις στον αγωνιστικο χωρο(να βαρεσεις γρηγορα ενα φαουλ,αν τελειωνει ο χρονος και βαρας κορνερ να φωναξεις τον τερματοφυλακα και πολλα αλλα)...επισης κατι πολυ θετικο στοιχειο ειναι η ποικιλια πασων και σουτ(και οχι μονο) που μπορεις να κανεις χαρη στο wii-remote, που αμφιβαλω αν υπαρχουν στις εκδοσεις του παιχνιδιου για τις αλλες κονσολες...δεδομενου οτι το προ αργει πολυ ακομα και οτι το online του ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για το wii, το φιφα ειναι τελεια λυση...
The_Sheep Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 malon ta katafera http://www.easportsworld.com/index_enUS.html#profile-106611/MAVRA(XBOX360) kai patiste pano sto video sta deksia, to site einai full flash
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.