Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kapoia stigmh milousa gia tous paixtes
Auta pou postareis einai apo to current gen Fifa08.

Sto next-gen oi fatses twn paixtwn einai oti xeirotero.

Alla an thymamai kala emas mas noiazei prwta to kalo gameplay kai meta ta frou frou kai ta grafika , swsta? :mrgreen:

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ena meion pou paratirisa sto Fifa08 meta apo polla paixnidia , einai oi eksodoi twn GK.

Einai argoi kai prin piasoun tin mpala stamatane ligo gia 1 sec kai to skeftontai.

Prepei na to allaksoun auto opwsdipote.

Opws kai to na dinei penalty kapoies fores otan o paixtis idi exei kanei sout kai meta ton vriskei to taklin.

Mou etyxe 2 fores kai einai ligo spastiko.

Δημοσ.
Opws kai to na dinei penalty kapoies fores otan o paixtis idi exei kanei sout kai meta ton vriskei to taklin.

Mou etyxe 2 fores kai einai ligo spastiko.

Και στην πραγματικότητα όμως πέναλτι είναι αυτό κατά το γράμμα του νόμου.

Δημοσ.

ego molis katevasa to aggliko...ante na doume...an k apthn tv camera den me enthousiase...k vrady...o fotismos einai ligo xalia...allou fotizei pio polu allou pio ligo...de ksero..pio polu paizo be a pro vevaia alla tha afieroso ligo perissotero xrono..

Δημοσ.
Na sas pw , otan paiksete arketes wres kai to mathete de grafete ki eses kana mini-review na doume tin apopsi sas?

Priv , esena se eixa gia megalo PESfan :P , pws to eides to Fifa08?

αν και εχω το φιφα για το wii και εδω μιλαμε ια ps3/xbox360 οπιστε η γνωμη μου μετα απο αρκετα παιχνιδια οπως τη εγραψα το nparadise.gr...

παιδια μετα απο πολλα παιχνιδια εχω τις εξης εντυπωσεις... η κανονικη καμερα(απο πλαγια) λειτουργει τελεια...(δεν τιθεται θεμα δυσκολιας στον χειρισμο)...οι κινησεις των παιχτων ειναι ρεαλιστικοτατες(καμια σχεση με τα προηγουμενα φιφα..κατι που δεν το λεω μονο εγω αλλα οι περισσοτεροι που το εχω δοκιμασει)και πιστεψτε με δε εχει να ζηλεψει τιποτα απο το προ(σε καμια περιπτωση δεν ειμαι fanboy του φιφα...τοσα χρονια προ επαιζα)... επισης πολυ καλη εντυπωση μου εκαναν οι πολλες επιλογες που εχεις στον αγωνιστικο χωρο(να βαρεσεις γρηγορα ενα φαουλ,αν τελειωνει ο χρονος και βαρας κορνερ να φωναξεις τον τερματοφυλακα και πολλα αλλα)...επισης κατι πολυ θετικο στοιχειο ειναι η ποικιλια πασων και σουτ(και οχι μονο) που μπορεις να κανεις χαρη στο wii-remote, που αμφιβαλω αν υπαρχουν στις εκδοσεις του παιχνιδιου για τις αλλες κονσολες...δεδομενου οτι το προ αργει πολυ ακομα και οτι το online ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για το wii, το φιφα ειναι τελεια λυση...παιδια μετα απο πολλα παιχνιδια εχω τις εξης εντυπωσεις... η κανονικη καμερα(απο πλαγια) λειτουργει τελεια...(δεν τιθεται θεμα δυσκολιας στον χειρισμο)...οι κινησεις των παιχτων ειναι ρεαλιστικοτατες(καμια σχεση με τα προηγουμενα φιφα..κατι που δεν το λεω μονο εγω αλλα οι περισσοτεροι που το εχω δοκιμασει)και πιστεψτε με δε εχει να ζηλεψει τιποτα απο το προ(σε καμια περιπτωση δεν ειμαι fanboy του φιφα...τοσα χρονια προ επαιζα)... επισης πολυ καλη εντυπωση μου εκαναν οι πολλες επιλογες που εχεις στον αγωνιστικο χωρο(να βαρεσεις γρηγορα ενα φαουλ,αν τελειωνει ο χρονος και βαρας κορνερ να φωναξεις τον τερματοφυλακα και πολλα αλλα)...επισης κατι πολυ θετικο στοιχειο ειναι η ποικιλια πασων και σουτ(και οχι μονο) που μπορεις να κανεις χαρη στο wii-remote, που αμφιβαλω αν υπαρχουν στις εκδοσεις του παιχνιδιου για τις αλλες κονσολες...δεδομενου οτι το προ αργει πολυ ακομα και οτι το online του ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για το wii, το φιφα ειναι τελεια λυση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...