ProEvoFan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 pantos gia osous endiaferonte o theios irthe apo agglia meria!
MiltoZ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 sygnomh dld alla an den evazan k to kalhtero pelath ths eyrophs tha htan ntroph..den exete thn agonia se kathe klirosh poioi tha einai oi 3 tyxeroi po tha ton exoun ston omilo tous..? xaxaxa...etc k sto fifa... Αν είναι έτσι τότε εσύ είσαι ο καλύτερος πελάτης του καλύτερου πελάτη της Ευρώπης :-P
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Έχετε να μας κερδίσετε από πρόπερσυ φίλε μου και πέρισυ σας κλείσαμε το σπίτι! Για ποιόν πελάτη μιλάς;
jtsc21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 γεια σας παιδια, ειμαι κι εγω fifa fan(δεν μου αρεσει το pro) 1.ξερει κανεις αν το 2008 εχει ελληνικο πρωταθλημα? 2.απο γραφηκα και gameplay πως παει? 3.ειναι καλυτερο απο το 2007?το οποιο δεν μου πολυαρεσε να πω την αληθεια...
Blackjim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 γεια σας παιδια,ειμαι κι εγω fifa fan(δεν μου αρεσει το pro) 1.ξερει κανεις αν το 2008 εχει ελληνικο πρωταθλημα? 2.απο γραφηκα και gameplay πως παει? 3.ειναι καλυτερο απο το 2007?το οποιο δεν μου πολυαρεσε να πω την αληθεια... Milame gia to Fifa08 sto xbox360 kai sto playstation 3, etsi? 1. Den exei elliniko. Exei AEK,OSFP,PAOK apo ellinikes. 2. To kalytero football simulator simera , apla. 3. Kamia sxesi... i mallon mia makrini sxesi. To 07 itan gia petama. To 08 einai poly kalytero se olous sxedon tous tomeis.
Blackjim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Simera pali to liwsame to paixnidi , kai to vrady tha synexisoume mallon Oso paei kai mathaineis perissotera. To na xrisimopoieis ton deksi moxlo kai tin manual prowthimeni einai ola ta lefta!! Kai panw pou nomiza oti apo sentres mono kefalies kai monokommata ginontai , sto Fener - Galata me ton filo mou trww to eksis goalaki http://www.mediafire.com/?1e7r9mexw2z
ProEvoFan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Έχετε να μας κερδίσετε από πρόπερσυ φίλε μου και πέρισυ σας κλείσαμε το σπίτι!Για ποιόν πελάτη μιλάς; ela nte..apto stoma mou to phres...gia na mhn pame k sto basketaki..ekei exoume xasei th bala..ta party einai ametrhta...k erxonte kialla... saraaaaaas saraaaaaas..xaxaxa...:mrgreen::mrgreen: irthe to paidi, irthe???tou strosame xali???
teofross Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια επαιξα και εω κατι ωριτσες το φιφα και ανετα λεω οτι ειναι οτι καλυτερο ποδοσφαιρακι εχω δει μεχρι σημερα.Δεν εχει τιποτα που να σου σπαει τα νευρα,ειναι κορυφη και ρεαλιστικο.1η φορα καταφεραν να το φτιαξουν ετσι...
Freakster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Το αγορασα και εγω το φιφα Οι πρωτες εντυπωσεις, αψογες. Τα εβαλα και εγω στο μανιουαλ και χτυπιεμαι. Μακαρι να μην αγοραζε ο κοσμος το προ φετος, να επαιρνε η κοναμι το μνμ ρε γμτ, να εβγαζε μια εκδοση να μπορει να κοντραρει το φιφα. Εχω πορωθει, αφησα και το χαλο στην ακρη :?
teofross Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Το αγορασα και εγω το φιφα Οι πρωτες εντυπωσεις, αψογες. Τα εβαλα και εγω στο μανιουαλ και χτυπιεμαι. Μακαρι να μην αγοραζε ο κοσμος το προ φετος, να επαιρνε η κοναμι το μνμ ρε γμτ, να εβγαζε μια εκδοση να μπορει να κοντραρει το φιφα. Εχω πορωθει, αφησα και το χαλο στην ακρη :? ναι φιλε συμφωνω ακριβως με οτι λες.Επισης το halo και εγω στην ακρη...
ProEvoFan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 i konami exei xasei polu lao fetos...k to sms exei ftasei..to thema einai an borei na kanei kati giayto...to pro den einai kako..isa isa...alla thelei bolikes alages opos ithele k to pes1 sto ps2...thymaste...apla tote legame eyxaristo giati den xorage to mialo mas ti parapano boroume na zitisoume...h ti htan dynaton na mas prosferoun...tora apla kseroume yparxei k antipalos pou paizei dynata..ola einai yper mas..
Daredevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 kapoia stigmh milousa gia tous paixtes
anamenos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Klaseis anoteroi oi pektes sto Pro evolution merxri na apofasisei i EA na vgalei idiou epipedou paixnidi me to XBOX360
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.