Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Polaki συμφωνω μαυτο που λες οτι μερικες φορες περιμενουν την μπαλα σαν χαζοι.Αυτο αν δεν αλλαξει θα ειναι μειον.Οπως και οι τερματοφιλακες αν και μπορεις να κανεις manual εξοδο.Παντως φσεις γεινονται.Εγω στην αρχη δεν μπορουσα να σουταρω αλλα το εμαθα και κανω συνεχεια φασεις και βαζω και κανα 2 γκολακια σε καθε ματς του ντεμο.Το παιχνιδι μαθενεται και παιζεται.Το προ ακομα και στο top player μου φενεται πολυ πιο ευκολο σε σχεση με ταπροηγουμενα προ

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να καταλαβω,εσυ daredevil το demo ας πουμε,το εχεις για 7.7? Επισης και εγω pro evo fan ειμαι.Περσυ θεωρησα το pro sto 360 πατατα αλλα φετος το βλεπω καλυτερο αλλα δεν εχω και κολλημα και βλεπω οτι το fifa ειναι πολυ καλυτερο απο ποτε και μαλλον καλυτερο απο το προ.Σιγουρα θα πω μολις κυκλοφορησουνε αλλ το μονο σιγουρο ειναι οτι το demo του φιφα δεν ειναι 7.7 διοτι τοτε του προ πρεπει να ειναι 6.7 μαυτην την λογικη.Τωρα το retail του φιφα να βγηκε χειροτερο απο το demo δυσκολο το βλεπω...
gia 7.5-8 8a elega kai ekei paizoun kai oi ba8mologeies nomizw. twra ok an ec blepeis px fobero kai tromero na paizeis me 22 idious paixtes ok....
Δημοσ.

Καλά γραφικά, ωραίο χορτάρι, πάρα πολλές ομάδες, ωραίος ήχος και πιθανώς καλή περιγραφή, ανακοινώσεις παικτών από μεγάφωνα, πολλές ντρίμπλες (άσχετα αν είναι δύσκολο να τις κάνεις), ωραία ball physics, καλό Motion Capture.

Όμως το παιχνίδι το κρίνεις από τα αρνητικά, και δυστυχώς αυτά τα αρνητικά που αναφέρω παραπάνω, χαλάνε το παιχνίδι...

Δημοσ.
Καλά γραφικά, ωραίο χορτάρι, πάρα πολλές ομάδες, ωραίος ήχος και πιθανώς καλή περιγραφή, ανακοινώσεις παικτών από μεγάφωνα, πολλές ντρίμπλες (άσχετα αν είναι δύσκολο να τις κάνεις), ωραία ball physics, καλό Motion Capture.

Όμως το παιχνίδι το κρίνεις από τα αρνητικά, και δυστυχώς αυτά τα αρνητικά που αναφέρω παραπάνω, χαλάνε το παιχνίδι...

νομιζω αδικεις το gameplay τοθ που βελτιωθηκε παααρα πολυ....και πιστευω οτι proevakides k fifakides το παραδεχονται αυτο...

Δημοσ.
paidia to exei o theios to fifa to 8 alla mono se pal. apo vdomada siga siga erxetai pros ta edw

PAL MULTI 3 ....αλλα οχι αγγλικο ακομα....

Δημοσ.

Μολις διαβασς το review στο ign και ενα εχω να πω.Ο ανθρωπος που το εγραψε ειναι νουμερο.Στην 1η σελιδα γραφει γραφει γραφει τι ειχε γινει περσυ και πως ητανε το φιφα και φετος ποσες ομαδες εχει και ποσους παικτες και ενα καρο μ@λ@κιες.Στην 2η σελιδα εχει μια παραγραφο στην ΟΥΣΙΑ για ολο το game και λεει οτι δεν ειναι πια arcade αλλα πιο real και μετα ασχολειται συνεχεια οτι δεν μπορουσε να βαλει γκολ και το βρισκει δυσκολο και θελει practice λεει ο μ@λ@κ@ς και και θεωρειται οτι κανει και review σε σοβαρο site.Και στο τελος 5 σειρες για το mode be a pro.Ρε σεις ςλεος!!! δεν λεει τιποτα σε βαθος για το παιχνιδι ουτε αναληει θετικα ή αρνητικα ουτε τιποτα.Και αφου δεν εχει "λιωσει" για να το μαθει και να ξερει να παιζει ο αχρηστος δεν μπορει να βαλει γκολ κανει και review.Για τον ηχο οπως και πολλα αλλα δεν τιθεται αναφορα.Τελος, αφου δινει βαθμολογιες στα 5 σημεια του παιχνιδιου συνολο 40 μετα το final score αντι για 8.0 που κανει αμα κανουμε την διαιρεση , το βγαζει 7.7. Ε, ειναι εντελως γιασας το ατομο.Του φανηκε δυσκολο του παιδιου τι να κανουμε.Θελει πολυ practice λεει...Ααααααααααααααααα κακο αυτο

Δημοσ.

Εχω το φίφα και αφού το έλιωσα εδώ και 5 ώρες με ΑΕΚΑΡΑ κλπ μπορώ να πω ότι είναι καλό αλλά κουραστικό. Την διασκέδαση και τον εθισμό του pro δεν τα πιάνει...

Καλά οι τερματοφύλακες είναι για τα μπάζα έτσι?Χαχα

Δημοσ.

emena mou fanhke veltiomeno to sout k ta animation ton dyxtion...sa na kouniounte pio polu...apo tin arena fenete...

epishs...apthn ora pou to evala paizo be a pro..eimai o Rooney k paizo me thn united sto old trafford...OLA TA LEFTA..allh ebireia...exeis to nou sou mhn vgaineis off side klp...polu kalo...to gipedo fenetai apisteyto...me tis kerkides na ksekinoun piso apo to terma etc opos mou aresei...etc opos einai sthn pragmatikothta...einai kavla me to sibathio...to feeling olo...

den exei panathinaiko..eleos...EA to perneis! :P exoun valei mesa to paok tou zagorakh..eleos...eleos...h epo de dinei ta dikaiomata? ti na perimeno??? gagatshs! gagatsh to perneis k sy! ;) xaxaxaxa...

Δημοσ.
Εχω το φίφα και αφού το έλιωσα εδώ και 5 ώρες με ΑΕΚΑΡΑ κλπ μπορώ να πω ότι είναι καλό αλλά κουραστικό. Την διασκέδαση και τον εθισμό του pro δεν τα πιάνει...

Καλά οι τερματοφύλακες είναι για τα μπάζα έτσι?Χαχα

Πες βρε πολακι τπτ παραπανω, να αποφασισω και εγω, που για πρωτη φορα στη ζωη μου ειμαι σε διλλημα μεταξυ φιφα και προ.

Τι κανει καλα το φιφα και τι οχι;

Οι through μπαλιες εφτιαξαν; Ειναι ακομα στατικοι οι παιχτες σου - δεν προωθουνται; Τοσα μικροπροβληματα ειχαμε βρει, εφτιαξε κατι;

Δημοσ.

den exei panathinaiko..eleos...EA to perneis! :P exoun valei mesa to paok tou zagorakh..eleos...eleos...h epo de dinei ta dikaiomata? ti na perimeno??? gagatshs! gagatsh to perneis k sy! ;) xaxaxaxa...

mia, dio ,treis fores to exeis grapsei auto. :evil:

Δημοσ.

ProEvoFan, τι κολλημα εφαγες με τον Ζαγορακη;

ontopic τωρα, εχω Demo PES2008 και Fifa σε αναμονη... Τo Fifa παει πρωτο σαν φουλ, αυριο αναμενεται εντυπωσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...