wanderer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 loipon exo perasei tis 2 teleutaies meres paizontas arketa paixnidia i proti aisthisi me to pou tha paikseis einai apisteyti..mexri tora den to xo varethei kai den nomizo giati pragmatika se paixnidi vlepo toso vathos..iparxoun sinexeia nees katastaseis mesa sto paixnidi kai genika to pio simantiko einai pou se kanei na niotheis sinexeia stin tsita..episis iparxoun para polla animations se diafores faseis,to opoio ploutizei kata poli oti exoume dei mexri tora akoma kai se ideis faseis tha deis kati diaforetiko...to psilo paiuxnidi einai ontos etsi opos tha prepe nanai ..eixa sto mialo ,mou pos tha prepe na ginei opos sto pro omos esti opos iparxei sto fifa08 ksepernei tis prosdokies..ontos ligo oi termatofilakes se elaxistes katastaseis tha prepe na tan ligo pio veltiomenoi parolayta einai ikanopoiitikoi.to sout kanena sxolio simfono apolita me ton pro evo fan kai kati to opoio den to xo ksandei einai pos oti isxuei gia to sout isxuei kai gia tis sentres se poli megalo vathmo.diladi gia paradeigma an piezesai mporei i mpala na parei tetoia faltsa logo kai tis piesis pou tha dexteri o paxtis oste na figei me diaforetika faltsa iparxoun diladi polloi paragontes..me liga logia exei perasei kata poli ton pixi enos eukolou kai poli monotonou paixnidiou...episis kati pou ikanopoiei tous perissoterous an oxi olous einai oti sou dinei esena tin epilogi na dialekseis ta koumpia oste fan tou pro kai fan tou evo na min exoun provlima kai sou dinei tis epiloges episis mesa sto paixnidi na kathoriseis esi an thes ti pases ta sout tis sentres tis proothitikles na einai manual semi i assisted ..diladi apo esena eksartountai polla pragmata.grafika poli kala physics eksairetika an kai den to perimena ontos me ayto pou exo ligo apogoiteytei einai oi paixtes kapoious tous anagnorizeis me kapoious apogoiteuesai.kai epeidi polla akousa gia tin taxitita tou paixnidiou ,prepei na po pos stin arxi iparxoun anameikta sinaisthimata giati apo ti mia exeis pragmatika tin aisthisi oti einai ena football SIM,eilikrina logo pace kai allon alla apo tin alli merikes fores ekneurizei me tin kathisterisi se merikes katastaseis..kai episis prepei na afieroseis arketo xrono sto paixnidi exei polla gia na matheis kai otan ftaseis se ena simeio pou gnorizeis kapoia aytomatos ginetai poli apolaustiko..thelei ontos ipomoni giati einai kati diaforetiko me ta osa exoume dei os tora.kata talla den mporo me tpt na to sigkrino akoma me pro 2008 giati den exei vgei alla mexri tora den iparxei kanena paixnidaki podosfairou toso eksairetiko...(elpizo na voithisa se kapoious..)to sigouro einai oti fetos tha apolausoume ontos poli kalo fifa kai elpizo pro..
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντως σε PC το έπαιξα λίγο και μου φάνηκε ίδιο με το περσινό. Το κλασικό FIFA που στην αρχή φαίνεται καλό αλλά μετά από 5-10 αγώνες το βαριέσαι και το βγάζεις. Θα το κατεβάσω και στο 360 να δω τι λέει, αλλά δεν περιμένω και πολλά. Και για το περσινό διατείνονταν πολλοί ότι είναι καλό (ειδικά στο 360), επιφυλάσσομαι όμως να πω την άποψή μου, για μη νομίσετε ότι κάνω και flamefest.
trojan21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 i ekdosi sto 360 pu epexa mu fenete pio argo apo to 2006,kai i pextes perimenune na erthi i mpala den kinunte kai menune san agalama ,den tsulai....
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Πάμε, βήμα βήμα: 1) Βάζω το 360 στο Live, είχα να κάνω sign-in από τότε που άρχισαν τα "μπάνια" και δεν ήξερα αν θα έτρωγα ban ή όχι. Τελικά τη γλύτωσα, αφού πρακτικά δεν είχα παίξει ποτέ online (ελάχιστα μόνο, πριν 1 περίπου χρόνο). 2) Κατεβάζω το Fifa 08 μέσα σε 15', σφαίρα πάει το Live. 3) Το τρέχω. Μου φάνηκε αρκετά πιο optimized από το περσινό, δεν είχε frame drops και ο φωτισμός ήταν καλύτερος. 4) Προσπαθώ να συνηθίσω τα κουμπιά, αδύνατον, οπότε γυρνάω στο New configuration (πρακτικά τα κουμπιά του PES). 5) Διαπιστώνω ότι ούτε φέτος δεν έχει ντρίμπλες και γενικά κόλπα με τη μπάλα. Κοινώς, πάλι δεν έχει σχέση με την -imho, πολύ καλύτερη- έκδοση για PC. Απαράδεκτο. 6) Μέχρι το 15' έχω προλάβει να ρίξω ένα-δυο σουτ και μου φάνηκαν αρκετά ρεαλιστικά. Καλό σημάδι. Τα δίχτυα φάνηκαν να κινούνται καλύτερα από πέρσι (αλλά και πάλι όχι αρκετά καλά). 7) Μέχρι το 35' χάνω 0-3, με 3/3 εκτελέσεις φάουλ του Κρ. Ρονάλντο. Είναι αστείο αυτό το πράγμα. Άμεσο quit. 8 ) Demo deleted, του χρόνου πάλι.
wanderer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 sorry file alla ta post soy einai tis plakas..
teofross Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Πάμε, βήμα βήμα: 1) Βάζω το 360 στο Live, είχα να κάνω sign-in από τότε που άρχισαν τα "μπάνια" και δεν ήξερα αν θα έτρωγα ban ή όχι. Τελικά τη γλύτωσα, αφού πρακτικά δεν είχα παίξει ποτέ online (ελάχιστα μόνο, πριν 1 περίπου χρόνο). 2) Κατεβάζω το Fifa 08 μέσα σε 15', σφαίρα πάει το Live. 3) Το τρέχω. Μου φάνηκε αρκετά πιο optimized από το περσινό, δεν είχε frame drops και ο φωτισμός ήταν καλύτερος. 4) Προσπαθώ να συνηθίσω τα κουμπιά, αδύνατον, οπότε γυρνάω στο New configuration (πρακτικά τα κουμπιά του PES). 5) Διαπιστώνω ότι ούτε φέτος δεν έχει ντρίμπλες και γενικά κόλπα με τη μπάλα. Κοινώς, πάλι δεν έχει σχέση με την -imho, πολύ καλύτερη- έκδοση για PC. Απαράδεκτο. 6) Μέχρι το 15' έχω προλάβει να ρίξω ένα-δυο σουτ και μου φάνηκαν αρκετά ρεαλιστικά. Καλό σημάδι. Τα δίχτυα φάνηκαν να κινούνται καλύτερα από πέρσι (αλλά και πάλι όχι αρκετά καλά). 7) Μέχρι το 35' χάνω 0-3, με 3/3 εκτελέσεις φάουλ του Κρ. Ρονάλντο. Είναι αστείο αυτό το πράγμα. Άμεσο quit. 8 ) Demo deleted, του χρόνου πάλι. Εμενα φιλε μου παντως αυτα που λες μου φενεται μηπως εχεις καταβασει κανα αλλο φιφα και οχι το 08 για 360.Δεν εχει πχ λες κολπα με την μπαλλα.Ρε φιλε πλακα μας κανεις ή εισαι απλως ασχετος στο φιφα? left triger kai right stick! Δουλεψε το λιγο. Eμενα παντως αχσετως που ειμουν fan του προ μου φενεται για το καλυτερο και πιο ρεαλιστικο ποδοσφαιρακι που εχει βγει μεχρι στιγμης
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Εντάξει παιδιά, το λήγω εδώ, εσείς που κάνετε τα σοβαρά post και έχετε την πολυετή εμπειρία πάνω στο ποδοσφαιράκια (αλήθεια, πόσοι το θυμούνται αυτό; ) ξέρετε καλύτερα και οπωσδήποτε έχετε δίκιο για το φετινό Fifa. Πρόκειται για παιχνιδάρα από άλλο πλανήτη, επιτέλους έφαγε το Pro. Μάλλον είμαι τόσο χαζός που κατέβασα άλλο Fifa, τι χαζομάρα έκανα... Κακώς ασχολήθηκα, έστω και αυτό το ελάχιστο. Σωστή πάντως η παρατήρηση για τις ντρίπλες, όντως γίνονται με αυτόν τον συνδυασμό κουμπιών. ΥΓ.: αν κάποιος έχει μια λογική εξήγηση για το "βήμα" νο. 7, ας μου στείλει ένα pm να το φιλοσοφήσουμε, μπορεί να το έχω αδικήσει το παιχνίδι, ποιός ξέρει...
Blackjim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 nzeppo thewreis oti yparxei sovaro sim pou to mathaineis kai to ektimas se 10-20 lepta kai apo mono ena paixnidi ( sto demo kiolas ) ? an nai ase to fifa kai perimene to pro
polakis21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω που τα βλέπετε όλα αυτά?Που είναι το τέλειο το ποδοσφαιράκι? Πλάκα μου κάνετε? Το παιχνίδι είναι πιο αργό και από replay, οι παίκτες περιμένουν την μπάλα στις πάσες, οι φάτσες είναι επιεικώς άθλιες, δεν υπάρχει καμία στρατηγική και κίνηση, το ψηλό παιχνίδι είναι της πλάκας, οι τερματοφύλακες είναι γτπ, οι μπαλιές τρύπες βγαίνουν σπάνια, τα φάουλ είναι άθλια! Φανταστείτε ότι μετά από 2 μέρες ενασχόλησης με έναν φίλο μου πλέον βάζω 4 γκολ σε ένα ημίχρονο όταν παίζουμε διπλό! Έλεος δηλαδή. Και τα γκολ τα έβαζα για πλάκα έτσι. Το ξεφτίλισαν με τις ντρίμπλες, φτάνω τον τερματοφύλακα χαλαρά και τον περνάω για πλάκα είτε με ποδήλατο είτε με σκαφτό χαλαρά, όλες οι φάσεις γκολ. Στο pro για να βάλω 4 γκολ σε ημίχρονο πέρασε πολύς καιρός, όχι μετά από 2 ώρες παιχνιδιού. Τι sim και παπαριές μου λέτε... Αφήστε που στο μονό δεν σουτάρεις ποτέ και το ΑΙ σου βάζει για πλάκα φάουλ όποτε θέλει και δεν χάνει την μπάλα ποτέ! Έγινε αργό το παιχνίδι, έβαλαν και 5 ντρίμπλες και το βγάλατε sim... Εγώ σήμερα έπαιξα με τον φίλο μου 5 ημίχρονα για να του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία, τα γκολ έπεσαν βροχή και αμέσως το βγάλαμε και βάλαμε pro6 σε ps2 (μεσω ps3 όμως)! Φανταστείτε ότι με το pro6 παίζαμε 3 ώρες μετά και πορωθήκαμε και είπαμε έλεος πια με το φιφα πάλι. Βγάλαμε κάτι απίστευτες φάσεις στο pro που το φίφα ούτε που τις φαντάζεται. Και σκεφτείτε ότι παίζαμε παιχνίδι παλιό 2 χρόνων. Σκεφτείτε τί θα γίνει σε ένα μήνα που θα βγει το pro 2008 που θα πάει το φίφα...
ProEvoFan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ma koita..h sigrish ginete me next gen games... ego toulaxiston kei epikentrothika giati to pes6 sto pc h to ps2 einai asigrita...k go ekei paizo pro..se sxesh omos me to pes6 sto 360 to fifa einai toulaxiston antagonistiko...to pes6 sto pc einai theiko de to sizitame!
polakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Πραγματικά το gameplay που έχει το pro6 στην έκδοση για pc και ps2 είναι μακράν μπροστά από το φιφα08. Μόνο στα γραφικά χάνει σαφέστατα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Φανταστείτε την έκδοση για pc, ps3 του pro2008 τί τεράστια διαφορά θα έχει. Ακόμα κι αν έχει το ίδιο ακριβώς gameplay με το pro6...
MiltoZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Πραγματικά το gameplay που έχει το pro6 στην έκδοση για pc και ps2 είναι μακράν μπροστά από το φιφα08. Μόνο στα γραφικά χάνει σαφέστατα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Φανταστείτε την έκδοση για pc, ps3 του pro2008 τί τεράστια διαφορά θα έχει. Ακόμα κι αν έχει το ίδιο ακριβώς gameplay με το pro6... Η έκδοση pes του 360 θα έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το fifa08 κατά την άποψή σου, ή αυτό ισχύει μόνο για το pc/ps3?
p3tran Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ωχου ρε milt. nextgen proevo = playstation3. εμπεδωσε το λεμε
polakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Και για το 360 χαλαρώστε... Αμέσως να μας φάτε. Έλεος Απλά το λέω γιατί σε pc,ps3 μπορείς να κάνεις edit και μεταφορά δεδομένων πιο εύκολα. Απλά...
alou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μετά το πρωτοσέλιδο και ένα hands (και όχι μόνο) on review που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ότι το παιχνίδι ΜΑΜΑΕΙ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.