pantnick Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 demo tou fifa sto ps3 simera to vradi....12-01
littlelouievegos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αρκετα καλο. Μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε ευχαριστα. Πολυ πιο κοντρολλαρισμενο gameplay (ναι μου φανηκε τεραστια η διαφορα σε σχεση με το περσινο), καλυτερες πασες, σουτ, σεντρες, animation και γενικα μια πολυ πιο προσεγμενη δουλεια.Καλες οι ντριπλες αν και σε καποιες φασεις ειναι λιγο too much, και γενικα απο μια πρωτη αποψη εμεινα για πρωτη φορα μετα απο χρονια εντυπωσιασμενος με την εξελιξη του παιχνιδιου. Οντως ειναι πολυ καλο. Ειλικρινα ισως φετος αν το pro δεν με ευχαριστησει, να παρει πολυ περισσοτερες ευκαιριες και ισως το UCL που παραδοσιακα εχει καλυτερο gameplay απο το fifa να ειναι ακομα καλυτερο. Δεν το περιμενα να πω την αληθεια. Φετος εχουν τρομακτικη εξελιξη σε σχεση με την περσινη μουφα. Σιγουρα του αξιζει η προσοχη και εγω προσωπικα θα του την δωσω φετος.
Blackjim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Kalws i kakws , paizontas tosa xornia PES , exoume synithisei afantasta kapoia pramata. to pou pigainoun oi pases , oi prowthimenes ktl. To fifa prospathei na exei allo styl , pio manual. Kai xwris 40-50 painxidia na sinithiseis , de mporeis na deis tis dynatotites tou. Ara an den exete toulaxiston paiksei arketa to UCL , perimenete prwta na to mathete kala to Fifa08 kai meta krinete to Apopsi mou vevaia , o kathenas mporei na kanei oti sxolio goustarei.
hudjw Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 demo tou fifa sto ps3 simera to vradi....12-01 to perimenoume pws kai pws :neutral:
littlelouievegos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Σιγουρα αν δεν εχεις παιξει μια ικανοποιητικη παρτιδα παιχνιδιων και ΚΥΡΙΩΣ στο 1vs1 και οχι εναντιον του cpu δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα. Το ζητημα για εμενα προσωπικα ειναι οτι μεχρι περισυ το παιχνιδι δεν μου εκανε την παραμικρη εντυπωση. Μονο το UCL ηταν ελαχιστα καλυτερο αλλα και παλι οχι ικανο να με κανει να θελω να το παιξω. Φετος κανει μπαμ το φιφα οτι εχει τρομερη βελτιωση. Οποτε φετος θα ασχοληθω και θα βγαλω ασφαλη συμπερασματα, γιατι φετος μου δωσαν το εναυσμα οι ιδιοι να το κανω. Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται που λεει και ο λαος μας.. Ουτε ποσοστα περνει κανεις μας απο την Κοναμι ουτε ο σκοπος της ζωης μας ειναι να δυσφημιζουμε το φιφα.. Την τροφη το ιδιο μας την εδινε για τετοια σχολια..Σιγουρα το gameplay του PES ειναι κατι που το εχουμε συνεχως στο μυαλο μας και οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες αλλα πιστεψε με απεχω τουλαχιστον εγω πολυ απο το να MHN αναγνωρισω το ΚΑΛΟ gameplay και ας ειναι 100% διαφορετικο.. Και φετος το fifa φαινεται οτι εχει και gameplay. Αποκρυσταλλωμενη αποψη δεν μπορω να εχω.. Μονο και μονο ομως οτι θα νοικιασω το fifa08 και αν μου κανει θα το παρω, για μενα λεει πολλα. Αλλα no more σχολια τετοιου τυπου απο εμενα.. I'll stick to the topic Για δε που θα ασχολουμαστε και με το fifa φετος.. Απιστευτο μου φαινετε..
Blackjim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Des re gmt pou epitelous me aggikse psyxologika to ban Vlepw oli mera ta sxolia kai de mporw na to katevasw to ..mimeno.
anamenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Σιγουρα αν δεν εχεις παιξει μια ικανοποιητικη παρτιδα παιχνιδιων και ΚΥΡΙΩΣ στο 1vs1 και οχι εναντιον του cpu δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα. Το ζητημα για εμενα προσωπικα ειναι οτι μεχρι περισυ το παιχνιδι δεν μου εκανε την παραμικρη εντυπωση. Μονο το UCL ηταν ελαχιστα καλυτερο αλλα και παλι οχι ικανο να με κανει να θελω να το παιξω. Φετος κανει μπαμ το φιφα οτι εχει τρομερη βελτιωση. Οποτε φετος θα ασχοληθω και θα βγαλω ασφαλη συμπερασματα, γιατι φετος μου δωσαν το εναυσμα οι ιδιοι να το κανω. Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται που λεει και ο λαος μας.. Ουτε ποσοστα περνει κανεις μας απο την Κοναμι ουτε ο σκοπος της ζωης μας ειναι να δυσφημιζουμε το φιφα.. Την τροφη το ιδιο μας την εδινε για τετοια σχολια..Σιγουρα το gameplay του PES ειναι κατι που το εχουμε συνεχως στο μυαλο μας και οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες αλλα πιστεψε με απεχω τουλαχιστον εγω πολυ απο το να MHN αναγνωρισω το ΚΑΛΟ gameplay και ας ειναι 100% διαφορετικο.. Και φετος το fifa φαινεται οτι εχει και gameplay. Αποκρυσταλλωμενη αποψη δεν μπορω να εχω.. Μονο και μονο ομως οτι θα νοικιασω το fifa08 και αν μου κανει θα το παρω, για μενα λεει πολλα. Αλλα no more σχολια τετοιου τυπου απο εμενα.. I'll stick to the topic Για δε που θα ασχολουμαστε και με το fifa φετος.. Απιστευτο μου φαινετε.. Apla file na se diorthosw se kati, fetos den einai xronia pou vgainei to UCL , mporeis na pareis to EURO2008
littlelouievegos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Apla file na se diorthosw se kati, fetos den einai xronia pou vgainei to UCL , mporeis na pareis to EURO2008 Α μαστα.. δεν το ξερα.. Ειδωμεν λοιπον..
Blackjim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=m6_-sG_iJV0
anamenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Thanks Blakjim pragmatika fovery tripla alla kai foveri i antidrasi tou Henry
mihranalthaqafi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Thanks Blakjim pragmatika fovery tripla alla kai foveri i antidrasi tou Henry Eirwnika vevaia i antidrasi tou henry e?
anamenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 eironika to eipa na,i alla o typos pou paizei leei oti meta epistrefei o henry kai tou klevei ti mpala (sto evoweb)
Blackjim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 edw pou ta leme , IRL o henry de tha skizotan kiolas na kopsei ton antipalo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.