Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 To pes6 to varethika kai to UCL thelei akomi ftiaksimo se kapoia simeia alla to xarika perissotero apo to pes6 ( an auto se kalyptei ). Alla kanena apo ta 2 de ksehwrizei me diafora. An thes tin apopsi mou dld. To nba 2k7 px einai makran anwtero kai apo ta 2 ( overall se olous tous tomeis mazi milame ). Εδω λες την αποψη σου και ειναι σεβαστη,αλλα τι σχεση εχει το basket με το ποδοσφαιρο. Εγω με παιχνιδια basket δεν ασχολουμαι(τελευταιο ηταν το 2k αλλα σε saturn:-P) αλλα για να το λενε οι περισσοτεροι και ο τυπος μαλλον θα εχουν δικιο οτι ειναι το καλυτερο basketακι. Το ιδιο βεβαια ισχυει και με τα pes. Oxi den sympathw kapoio , ti na sympathw re sy. Allo an diaskedazw kapoio perissotero. E ναι οταν λεω συμπαθω,αυτο εννοω. Otan milaw fanatila milaw gia attakes pou akouw tou styl " ante paikse fifa re " , apo atoma pou pote de kathisan sovara na asxolithoun me to fifa , akrivws giati einai fanatismenoi me PES kai den ksekollane. Σε αυτο δεν εχεις αδικο και υπαρχουν πολλοι που κανουν τετοια υποτιμητικα σχολια για το fifa πλεον. Ειναι λογικο να σε εκνευριζουν αυτα τα σχολια. Οποτε εσυ μιλας γενικα. Αλλα αυτη η συζητηση ξεκινησε απο ενα και μοναδικο ποστ μου,που δεν ειπα κατι αρνητικο αλλα συμφωνησα με κατι λογικο που ακουσα με βαση αυτα που βλεπουμε τοσα χρονια. Τελος ειναι λογικο να θαβεις το pes6 του 360 γιατι δεν εγινε καμια προσπαθεια αναβαθμισης,αλλα μην ξεχνας οτι εχουμε μια γενια μποστα μας και το παιχνιδι θα κριθει στο τελος της.
anamenos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Akrivos PDS13 mono pou i Konami den to exei dei3ei emprakta akomi, isos ton epomeno xrono na doume kalitera animations (next gen ). Giati kaka ta psemata i ekdosi gia PS3 einai vasismeni stin proigoumeni genea tou PES
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Akrivos PDS13 mono pou i Konami den to exei dei3ei emprakta akomi, isos ton epomeno xrono na doume kalitera animations (next gen ). Giati kaka ta psemata i ekdosi gia PS3 einai vasismeni stin proigoumeni genea tou PES Μακαρι να μην ειχε βγει ποτε το pes 6 σε 360 και να αρχιζαν ολα τωρα με το pes 2008. Σιγουρα δεν θα υπηρχε αυτο το κλιμα αμφισβητησης αυτην την στιγμη. Ειμαι βεβαιος οτι στην Konami μερικοι το εχουν μετανιωσει. Αλλα ισως και οχι... Τα λεφτα τους τα πηρανε και ολο αυτο το κλιμα(αρνητικο ή οχι δεν εχει σημασια) μονο καλο κανει γιατι ολοι για το Pes μιλανε και ολοι θα το δοκιμασουν.
anamenos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Logiko einai, milame gia ena kainourgio paixnidi. Oti kai an mas deixnoun ta video an den to paroume sta xeria mas, pote den tha katalavoume tes opies dipote diafores
Blackjim Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Post apo to evo-web , afierwmeno ston PDS pou thelei na akousei gnwmes apo autous pou pigan sto leipzig ( plaka kanw , min arpaxteis ) I am back from GC and I played them both FIFA and PES. - PES2008 looks identical to PES6. - The shooting system is the same. Who the hell talked about stronger shots? There are none. - FIFA graphics and animations are two generations further than PES - PES Game Speed is ok. Its better in real than in the vids. PES2008 is just PES6. If you like PES and dont mind the same old shitty ML , old graphics and PS2 animations then you will get PES2008. If you are sick ob the mentioned points in PES like myself you should take a serious look at the incoming FIFA demo. Kati mou leei pws ki egw an pigaina isws elega panw katw ta idia
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Post apo to evo-web , afierwmeno ston PDS pou thelei na akousei gnwmes apo autous pou pigan sto leipzig ( plaka kanw , min arpaxteis ) Kati mou leei pws ki egw an pigaina isws elega panw katw ta idia Oχι δεν αρπαζομαι Αυτες ειναι αποψεις παιδιων που ηταν εκει. Τις αποψεις σοβαρων sites(ign-gamespot) που γνωριζουν πιο πολυ το αντικειμενο δεν τις κοιταμε?:razz: Τεσπα τα animations μπορει να ειναι ιδια και ακομα λιγοτερα και απο το προηγουμενο. Την διαφορα δεν θα την κανουν τα animations. Αλλα επιμενω οτι θα σου δινει γενικα την αισθηση του διαφορετικου. Τωρα το κατα ποσο καλο θα ειναι αυτο το διαφορετικο δεν μπορω ν ατο προβλεψω,αλλα εχω εμπιστοσυνη στην Konami. Mετα απο κει και περα στα επομενα θα προσθεσουν πολυ πραγμα.Αυτο ειναι η βαση για τα επομενα.Και η βαση παραδοσιακα δεν ενθουσιαζει(PΕS1) απλα σου δινει την αισθηση του καπως διαφορετικου. Το PES 2009 θα εχει ακομα μεγαλυτερες διαφορες καθως δεν θα ασχοληθουν για να φτιαξουν την βαση,αλλα θα προσθεσουν πανω σε αυτην. Αυτα τα εχω πει πανω απο 20 φορες,ποιηματακι...:-P πολλες φορες καταλαβαινω οτι δεν γινομαι κατανοητος. Ειναι και λιγο δυσκολο να εξηγησω το σκεπτικο μου σε ενα φορουμ,αλλα Blackjim αν σε ηξερα και βγαιναμε για καφεδακι και σου ελεγα ηρεμα και ωραια την αποψη μου,ειμαι βεβαιος οτι την αλλη μερα θα εβγαινες εδω και θα ελεγες τα ιδια :razz::razz: edit: Eνας στο evo-web(μια που μιλαμε για αποψεις) εχει για υπογραφη αυτο... Just so you guys dont forget this time. The first versions of WE/PES on the PS4 and Xbox 720 will be shit. Just like: WE5 and PES PS2 PES6 and PES 2008 PS3 and Xbox 360 Απλα respect στον φιλο;-) Τα ''πολλα'' πρεπει να τα περιμενουμε στο pes 2009,αλλα ως τοτε το 2008 θα δειξει τον δρομο.
privateer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Video 1: http://www.psking.net/video/Xbox%20360/FIFA%2008/small/701 Video 2: http://www.psking.net/news/PlayStation%203/FIFA%2008/7626
Blackjim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Kai auto apo x360 nomizw de postarame. http://www.psking.net/news/Xbox%20360/FIFA%2008/7636
The_Sheep Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 exoun postaristei ta link ayta priv 2 selides piso , apo ton blackjim
teofross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εγω παιδες ευχομαι να ειναι και τα δυο καλυτερα.Επισης δεν συμφωνω οτι τα animations δεν παιζουν συμαντικο ρολο.Για μενα τα animations ειναι το μισο παιχνιδι.Οπως στο ΝΒΑ2Κ7 που μπορει να μην εχει καλυτερα γραφικα απο το live αλλα με τετοια απιστευτα ρεαλιστικα , αληθοφανη και παμπολα διαφορετικα animations se σχεση με τα λιγοτερα,ξερα και αποτομα του live ΔΕΝ γινεται να σου αρεσει το μπασκετ και να μην λιωσεις με το 2κ αγνοωντας το αλλο.Δηλαδη ειναι το ιδιο να βλεπεις κηνισεις -παικτες και φασεις λες και ειναι αληθινες απο μια ρομποτικη -scripted κηνιση καπιων sprites που να σου θυμιζουν παιχνιδι δεκαετιας του 90?
anamenos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Paidia auto pou vlepw sta video mporei na sigonistei a3ia to PES. Apisteuta animations kai poly omorfi kinisi tis mpalas (kaliteri kai apo PES). Pragmatika to pisteuw oti mporei kai na parei kalitera reviews se merika sites fetos
teofross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Επισης απο τα βιντεο που βλεπω διακρινω καταπληκτικη φυσικη της μπαλας.Ακομα,το cpu δεν παιζει οπως παλια που εβγαινε πχ επιθεση και ητανε σαν να μην ηξερε τι να κανει αλλα παιζει σαν human στο στυλ του προ και αυτο ειναι πολυ καλο.Σουτ καλυτερα.Ανυπομονω για το demo
kallair Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 re teofross plaka kaneis?!? i mpala anapida TELEIWS afisika!!!! poli oraia grafika k animation! alla elpizw na min afisoun tin mpala etsi... prosekse tin mpala otan dinei sirti pasa. panta ma panta kanei tin idia anapidisi... eleos... kata ta alla eixe arketa kali kinisi an k kapou mou fainetai kapws... den kserw. kati me xalaei.
teofross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ti να σου πω ρε kallair μπορει να κανω και λαθος απο τα βιντεο παντως δεν καταλαβαινεις και πολλα αν δεν παιξεις.Εγω αυτο που ειδα μου αρεσε και οσον αφορα και την μπαλα.Τωρα τι να πω μπορει να μην ειναι και ετσι θα πω περισσοτερα οταν παιξω και το demo με το καλο.
Blackjim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Επισης απο τα βιντεο που βλεπω διακρινω καταπληκτικη φυσικη της μπαλας.Ακομα,το cpu δεν παιζει οπως παλια που εβγαινε πχ επιθεση και ητανε σαν να μην ηξερε τι να κανει αλλα παιζει σαν human στο στυλ του προ και αυτο ειναι πολυ καλο.Σουτ καλυτερα.Ανυπομονω για το demoEgw symfwnw mazi sou pantws. Poly konta sto alithino podosfairo i mpala sto fifa08. ( sta elaxista video pou eidame vevaia ) Kai sto UCL mou aresei pou i sentres kanoun tin kampyli pou kanoun Makari na doume avrio to demo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.