flik Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Αν δεν καταλάβατε απο τον τίτλο, αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε λίγες μέρες θα πάρω καινούριο laptop. Το θέμα όμως είναι ότι βαριέμαι να εγκαθιστώ ξανά την πλειάδα προγραμμάτων που έχω στον desktop pc μου, και επίσης(το σημαντικότερο) να γράψω ένα σωρό dvd με mp3 κτλ. Υπάρχει κανένας τρόπος να δημιουργήσω τοπικό δίκτυο και να γίνει ο καινούριος όπως είναι ο τωρινός(κάτι σαν ανιγραφή σκληρου), και μετά απο πάνω να βάλω τα Vista(αν θα τα έχει προεγκατεστημένα) Επι τη ευκαιρία, τι λέτε ότι είναι καύτερο να έχω, AMD Turion 64 X2 TL 56 (1,8Ghz), ή Core Duo T5500 (1,66Ghz) με 2MB L2 cache;
tsakonas Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 fisika kalutera core duo....twra gia topiko diktio ginete na kaneis fisika alla oxi opws to thes...
planetman Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Βρες το ghost, κάνει image τον σκληρό σε κάποιον άλλον όπως είναι.
Divxakias Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Νομίζω ότι το Ghost δεν θα παίξει. Μιλάμε για διαφορετικό Hardware…
bilco Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Φυσικά και δεν θα δουλέψει. Όσο για τον Duo 1,66 καλός είναι αλλά στα Vista θυμίζει celeron (και ο AMD επίσης). Πρόσεξε ακόμα την κάρτα γραφικών. Οποιαδήποτε κάτω από την 7600 είναι λίγη για τα vista. Kαλύτερα θα ήταν να περιμένεις τις καινούργιες της 8 σειράς που υποστηρίζουν το DirectX10 των vista. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να περιμένεις να δείξει τι είναι αυτά τα vista τελικά γιατί έχουν αρκετά προβλήματα ακόμα (Δέσποτα ενθυμού τα Millenium)
flik Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Λοιπόν, βρήκα ποιον θα πάρω, (λίγο πιο τσιμπημένος βέβαια, αλλά ας είναι), ο οποίος δεν έχει προεγκατεστημένα Vista( καλύτερα, γιατί κι εγώ δεν ήθελα να αλλάξω). Το Ghοston ( ή οποιοδήποτε πρόγραμμα image δίσκου) λοιπόν δεν θα λειτουργήσει έτσι? Το περίμενα. Τουλάχιστον να γλιτώσω το γραψιμο dvd γιαί έχω πάρα πολλά γίγα δεδομένων προς μεταφορά. Αυτό μάλλον θα γίνει με lan μεταξύ των υπολογιστών, έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.