pmandd Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Έχω windows xp sp2 και το εξής πρόβλημα: όταν συγχρονίσει το modem μου για την adsl σύνδεση και προσπαθήσω να συνδεθώ, 3 στις 4 φορές "παγώνει" η κάτω μπάρα των windows (δηλ. δεν μπορώ να πατήσω το start, ούτε τις συντομεύσεις στην quick launch). Συνήθως επανέρχεται μετά από 2-3 λεπτά, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν επανέρχεται, οπότε χρειάζεται restart. Έχω πειραματιστεί με όλους τους drivers του f200 και πάλι τα ίδια. Καμιά ιδεά για να λυθέι το πρόβλημα;
axaraktiristos Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 mhpos exeis to zonealarm?kai se emena ekane ayto to problhma ,alla eixa balei ego koufes rythmiseis asfaleias...
pmandd Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μπά, έχω μόνο το firewall των windows και το nod32.
kallair Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 mipos exeis peiratika xp k kolaei to svchost.exe sto 100% meta apo update pou pithanon ekanes?
pmandd Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ούτε το ένα, ούτε το άλλο συμβαίνει, δηλ. το pc είναι ελεγμένο για ιούς, spyware, κτλ. ενώ και το λειτουργικό είναι αυθεντικό. Το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται όποτε να 'ναι, εντελώς τυχαία. Αν η μπάρα έχει κολλήσει και πατήσω ctr+alt+del, τότε είναι που εξαφανίζεται πλήρως από την οθόνη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.