Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Pioneer dvr-110d

TrAd3MaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παραπάνω DVD-RW το οποίο τρώει κάτι περίεργες φλασιές ώρες ώρες!!!Πριν κάνα δίμηνο μου έκανε περίπου 35-40 λεπτά για να γράψει ένα DVD (συνήθως γράφω με το imageburn) και στο τέλος μάλιστο 98-99% μου έβγαζε και error αλλά το δικάκι έπαιζε κανονικά!Καμιά φορα βέβαια τα έκαιγε κιόλας...Το θέμα είναι ότι το device buffer ανεβοκατεβαίνει συνεχώς απο το 20-30 μέχρι το 100!Έκανα firmware update και έβαλα την έκδοση 1.41 και απο τότε όλα καλά μέχρι πριν 2-3 μέρες που άρχισαν πάλι τα ίδια........

Δημοσ.

1) Έκανα defrag αλλά τίποτα

2) δεν ξέρω πως να το δω αυτό

3) η ταινία ΄χει και άλλο dvd πάνω οόποτε είναι εντάξει

4) ο δίσκος μου είναι 320GB WD 16MB Buffer

Δημοσ.

De3i click ston my computer>properties>hardware>device manager>ide ata/atapi controlers> kai 3ana de3i click ston controler poy 8es properties>advanced settings kai aekei 8a deis tis ri8misis poy exeis.

enalaktiks yparxei kai enas akoma poio eykolos tropos, me to nero cd/dvd speed bazis ena grameno dvd mesa kai patas F6 (h an 8es run test> brust rate) kai 8a sou bgalei posa mb tranfer rate exeis to drive soy.

Δημοσ.

Πάρ' το πίσω και πάρε κάποιας άλλης εταιρείας... 2 τα ίδια επέστρεψα στο Πλαίσιο λόγω του ότι παρουσίαζαν προβλήματα στα DVD διπλής στρώσης και πήρα ένα NEC και βρήκα την ησυχία μου

Δημοσ.

Πέταξε το τότε, και πάρε καινούργιο ή άσε το για χρήση DVD-ROM. Tα καινούργια DVD-RW είναι γύρω στα 30-40 ευρώ (εξαρτάται από τον κατασκευαστή πάντα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...