Προς το περιεχόμενο

Ασύρματα τηλέφωνα General Electric 2-1880 GE3 Duo Silver και Siemens Gigaset AS140Duo

cronos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρόκειται ακριβώς για παρουσίαση νέων προιόντων αφού αυτά κυκλοφορούν στην αγορά κάμποσο καιρό. Απλά να αναφέρω την εμπειρία μου για να μην την πατήσουν και άλλοι.

Το πρώτο σετ είναι ένα σταθερό/βάση και δύο ασύρματα τηλέφωνα μαζί με τους φορτιστές τους. Το όλο πακέτο κόστισε 71 ευρώ και φαινομενικά μοιάζει με καλή επιλογή/προσφορά. Αλλά, τα ακουστικά είναι πολύ χαμηλής ποιότητας. Και ενώ το σήμα που ακούω είναι ικανοποιητικό, το σήμα που ακούν από την άλλη πλευρά της γραμμής είναι άθλιο. Δοκίμασα ρυθμίσεις, κοντινή απόσταση από τη βάση χωρίς εμπόδια, αλλά τίποτα. Από τη στιγμή που το πρόβλημα δε το παρουσιάζει μόνο ένα από τα δύο ασύρματα, αλλά και τα δύο, φτάνω στο συμπέρασμα ότι το σφάλμα είναι συστηματικό και ότι πρόκειται για χαμηλής ποιότητας προιόν με το οποίο δε μπορείς να κάνει μια στοιχειώδη συνομιλία.

Από την άλλη το Siemens πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή. Αποτελείται από δύο ασύρματα ακουστικά, μία βάση και έναν φορτιστή για το δεύτερο ακουστικό. Οι συσκευασίες και στα δύο είναι σφραγισμένες που σημαίνει ότι δεν ανοίχτηκαν από άλλο άτομο πρίν από εμας. Οι επιλογές του menu είναι στοιχειώδεις, αλλά δε μπορεί να έχει κανείς παλαβές απαιτήσεις από ασύρματα τηλέφωνα με κόστος 60 ευρώ. Το σήμα δε, είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το General Electric. Και το εισερχόμενο σήμα αλλά και το εξερχόμενο είναι υψηλής ποιότητας ανεξαρτήτου απόστασης (στα πλαίσια βέβαια μια κατοικίας) και εμποδίων.

Εν ολίγοις μακρυά από το πρώτο. Πολύ καλή επιλογή το δεύτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστούμε πολύ για το mini-review. :)

Καλό θα ήταν να μας έγραφες και:

- εγγυήσεις στα προϊόντα που αναφέρεις

- από πού τα αγόρασες

- τι άλλο περιέχουν οι συσκευασίες.

Δημοσ.
Το πρώτο σετ είναι ένα σταθερό/βάση και δύο ασύρματα τηλέφωνα μαζί με τους φορτιστές τους. Το όλο πακέτο κόστισε 71 ευρώ και φαινομενικά μοιάζει με καλή επιλογή/προσφορά. Αλλά, τα ακουστικά είναι πολύ χαμηλής ποιότητας. Και ενώ το σήμα που ακούω είναι ικανοποιητικό, το σήμα που ακούν από την άλλη πλευρά της γραμμής είναι άθλιο. Δοκίμασα ρυθμίσεις, κοντινή απόσταση από τη βάση χωρίς εμπόδια, αλλά τίποτα. Από τη στιγμή που το πρόβλημα δε το παρουσιάζει μόνο ένα από τα δύο ασύρματα, αλλά και τα δύο, φτάνω στο συμπέρασμα ότι το σφάλμα είναι συστηματικό και ότι πρόκειται για χαμηλής ποιότητας προιόν με το οποίο δε μπορείς να κάνει μια στοιχειώδη συνομιλία.

Παίζει να ήταν χαλασμένο το μικρόφωνό του. Εγώ είχα πρόβλημα με ένα Panasonic και όταν το πήγα πίσω και αντικαταστάθηκε, όλα οκ.

Δημοσ.

Βεβαίως.

Και τα δύο έχουν εγγύηση αντιπροσωπίας, το Siemens σίγουρα δύο χρόνια αλλά και το General Electric κάπου εκεί θα έχει εγγύηση.

Η συσκευασία του General Electric αποτελείται από ένα σταθερό τηλέφωνο το οποίο είναι ταυτόχρονα και η βάση εκπομπής για τα άλλα δύο ασύρματα. Τα ασύρματα από τη μεριά τους έχουν το καθένα μία βάση φόρτισης. Το πακέτο περιλαμβάνει τρία τροφοδοτικά για το σταθερό και τις βάσεις φόρτισης αντίστοιχα, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για τα ακουστικά (από δύο ΑΑΑ για το κάθε ακουστικό) και ένα καλώδιο RJ-11 για την σύνδεση της βάσης με τιν πρίζα του τηλεφώνου.

Το πακέτο της Siemens περιέχει σε δύο κλειστές συσκευασίες, όπως προανέφερα, ένα ακουστικό με την βάση εκπομπής, ένα τροφοδοτικό, τις μπαταρίες του ακουστικού και το RJ-11 καλώδιο, και το δεύτερο πακέτο το ακουστικό και την βάση φόρτισης καθώς και το τροφοδοτικό του και τις μπαταρίες του.

Τέλος η αγορά έγινε από το Πλαίσιο. Στην αρχή αγόρασα το General Electric αλλά ήταν άθλιο. Μετά από δύο επισκέψεις στο Πλαίσιο της περιοχής μου και λίγη κουβεντούλα μαζί τους, κατάφερα και τους έπεισα να μου το αλλάξουν με το Siemens.

Αυτά. 8)

Δημοσ.
Παίζει να ήταν χαλασμένο το μικρόφωνό του. Εγώ είχα πρόβλημα με ένα Panasonic και όταν το πήγα πίσω και αντικαταστάθηκε, όλα οκ.

Ναι αλλά να έχουν και τα δύο ακουστικά ταυτόχρονα πρόβλημα αυτό είναι λίγο περίεργο. Και επαναλαμβάνω, άκουγα σχετικά καλά την συνομιλία, από την άλλη με άκουγαν χάλια. Και μου το επισήμαναν τουλάχιστον 5 άτομα με τα οποία μίλησα. Και πρίν το γυρίσω, φρόντισα να κάνω κάμποσα πειράματα από την μεριά μου. Πρέπει να μου κόστισε κάπου 5 ευρώ σε κλήσεις με κινητό μόνο για το πείραμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...