indian Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σε όλους, έχω 2 σκληρούς έναν WD 160 sata και έναν Maxtor IDE 160 επίσης. Χ8ες πήρα 1 ακόμα WD 400 sata για απο8ηκευτικό χώρο.Το νέο σκληρό τα Windows τον βλέπουν κανονικά στο device manager αλλά στο My computer βλέπω μόνο τους παλιούς (partition 3 ο ένας).Γιατί συμβαίνει αυτό ξέρει κανείς? Υ.Γ με ενδιαφέρει απλά να μεταφέρω τη μουσική μου εκεί και στο bios τον βλέπω κανονικά , μονο στο my computer δεν μπορώ να τον δω ώστε να μεταφέρω τη μουσική απο τους άλλους δίσκους εκεί. Ευχαριστώ παιδιά.
poscaman Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Format τον έκανες; το πρωτο που κανουμε μολις πρωτοβαλουμε εναν σκληρο στο πισι μας...
indian Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Format τον έκανες; κοίτα περίμενα να τον δω μέσα απο τα windows και να τον φορματάρω από εκεί. δεν θα έπρεπε όμως να τον βλέπω σαν δίσκο έστω και όχι διαμορφωμένο ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 το πρωτο που κανουμε μολις πρωτοβαλουμε εναν σκληρο στο πισι μας... Σώωπα δεν το ήξερα,εγώ τους πάω στον Χριστό στα Σπάτα για αγιασμό. κοίτα περίμενα να τον δω μέσα απο τα windows και να τον φορματάρω από εκεί.δεν θα έπρεπε όμως να τον βλέπω σαν δίσκο έστω και όχι διαμορφωμένο ? Πρώτα θα τον φορμάρεις από το manage και μετά θα φανεί στο my computer.
poscaman Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Σώωπα δεν το ήξερα,εγώ τους πάω στον Χριστό στα Σπάτα για αγιασμό.. αληθεια???? δεν το ξερα!! καλοοοο,θα το δοκιμασω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.