tritonas00 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Γεια σε όλους!!!Αντιμετωπιζω το εξής:Καθως έπαιζα Oblivion The elder scrolls στο pc μου χρησιμοποίησα ενα παλιο laptop ως δευτερη οθονη και εκεί έβαλα να δίχνει την θερμοκρασία της καρτας γραφικών απο το ntune.Εφτανε λοιπόν στους 119.1 βαθμούς κελσίου και οταν δεν παιζω τίποτα είναι στους 68.Πρόσεξα οτι ως όριο ο driver εχει 145 βαθμούς για την βασικη επιβράδινση(πριν παρει φωτιά δηλαδή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Απλα θέλω να ρωτήσω:Είναι φυσιολογικές αυτές οι τιμές ή όχι? Nvidia 6800 ultra pci express με χρονισμούς GPU 425 MHz και MEMORY 1100 MHz.Drivers τελευταίοι(modded και μη τα ίδια κάνει) Παιζω με 1024x768 αναλυση +HDR και που και που μαυρίζει η οθόνη......! Κατα τα άλλα παιζει αψογα(και με 1280x1024) αλλά δεν θέλω να το ζορίζω το μηχάνημα και κάνει ΠΑΦ!!!!
takos Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 ta noumera pou anafereis einai Unreal toso sto load oso k sto idle βαθμούς κελσίου..... kanonika eprepe na einai 45 idle k 69 load... kati pai strava, mipos to trofodotiko sou den einai kalo?
ThrowDOWN Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 den yparxei kanoniki thermokrasia gia tis kartes grafikwn! alles zestenonte perisotero alles ligotero! pantws to 119 pou leei to palikari einai eksofreniko!
TNT1982 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 ta noumera pou anafereis einai Unreal toso sto load oso k sto idle βαθμούς κελσίου.....kanonika eprepe na einai 45 idle k 69 load... kati pai strava, mipos to trofodotiko sou den einai kalo? Oοοοχι δαα.. ...η 6800 ultra ειναι περιφημη για το ρευμα που καταναλωνει και τις θερμοκρασιες που ανεβαζει....ενταξει ειναι καπως οι θερμοκρασιες αλλα δεν ειναι και εξωφρενικες...45 idle 69 load ειναι μαλλον ανεφικτο σε αυτην την καρτα με αεροψυξη.....αν ριξεις καμμια 10αρια 20αρια το load και 5-10 το idle εισαι σε ανεκτα επιπεδα....
george_o/c Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 mhpos einai farenheight kai oxi kelsiou? Μπορεί να παίζει και κάτι τέτοιο... 120 Fahreneit ~= 50 βαθμοί κελσίου. Για δες και πες μας, γιατί αλλιώς.... έχεις κομματάκι χοντρό πρόβλημα (θα αρπάξει ρε συ )
livewire Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ρε μάγκες, με ποια προγράμματα μπορώ να δω με σχετική ακρίβεια τις θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών, του επεξεργαστή και του συστήματος γενικά? Το ATI overdrive των Catalyst είναι αξιόπιστο? Έχω και το SiSoft Sandra Lite XI.SP1a.Μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα με αυτά τα δύο? Και κάτι άλλο(μάλλον ανόητο, αλλά θα ήθελα επιβεβαίωση). Idle κατάσταση είναι όταν δεν τρέχει κανένα πρόγραμμα και full load όταν τρέχει κάποια βαριά εφαρμογή, έτσι? και τσεκάρεις θερμοκρασίες τρέχοντας παράλληλα το sandra lite ή με άλλο τρόπο?
tritonas00 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Σε κελσίου είναι!!!Σε αλλα παιχνίδια δεν είχα πρόβλημα ποτέ!Doom,far cry,fear,half life και ολα με τέρμα τις λεπτομέρειες και 1208x1024 ανάλυση όλα ok!Μηπως φταίει το Oblivion που προκαλεί overheating??Τι να πω!!!!Τωρα που μιλάω είναι στους 66 C!Θα κανει μπουμ??Και ο driver γιατί εχει ως όριο βασικής επιβράδινσης τους 145 βαθμούς?(Εχω καθαρίσει την ψύκτρα της απο την σκόνη και τις αράχνες!!!)
mikeharitakis Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 min anisixeis kai egw tin 6800 512mb exw..idle twra exei girw sta 65 kelsiou..auti i karta panta anebazei temp.min anisixeis.
thes1os Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Έχω την ATI Radeon 9550 256MB (3D club). Το κουλεράκι της (ο θεός να το κάνει) έχει αρχίσει και κάνει υπερβολικό θόρυβο (παρά το μικρό του μέγεθος). Την έβγαλα και το καθάρισα δύο φορές, αλλά μετά από μισή ώρα ξαναρχίζει. Το ερώτημα είναι: Αν αποσυνδέσω το coolerάκι, θα την καταστρέψω (έστω μέχρι να το αλλάξω αν βρίσκω, -υπάρχουν?) Είναι πράγματι τόσο αναγκαίο? Γιατί θέλω να το ξεσυνδέσω πάραυτα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα, αλλά δεν θέλω να τις κάνω ζημιά γιατί δεν είμαι για καινουργια. Επίσης δεν μπορώ / δεν ξέρω να δώ την θερμοκρασία της σε τί τιμές φτάνει και να την παρακολουθώ. Τί λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.