Προς το περιεχόμενο

Υet Another Αγορά Αυτοκινήτου Topic

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φοιτητής είμαι, για εμένα και την κοπέλα μου ή 1-2 φίλους θέλω το αυτοκίνητο, δεν είμαι οικογενειάρχης LOL

Δημοσ.

Μην την πατήσεις και πάρεις το swift... θα με θυμηθείς. Μεταξύ των άλλων 2 ανώτερο είναι το 207. Σκέφτηκες καθόλου το ibiza?

Δημοσ.

Ναι έχετε δίκιο... Εγώ που είμαι κοντός, χώρεσα στο swift. Με το ζόρι φτάνω το 1,94. Μη λέτε ότι να'ναι χωρίς να έχετε μπει στο αυτοκίνητο. Πίσω από μένα έκατσε η κοπέλα μου 1,75 και ήταν μια χαρά.

Ibiza??? IBIZA??? Συγκρίνετε το skoda με το swift ρε παιδιά?? Όλο μόστρα και κακό και μετά από ένα χρόνο κοπανάνε σαν τσίρκο. Ήμαρτον...

Δημοσ.

καλά ντε .. μια κουβέντα είπα. Στο κάτω κάτω το ibiza είναι και πιο εμπορικό αυτοκίνητο. Αν σε 3-4 χρόνια θελήσει να το πουλήσει μπορεί άνετα. Το ίδιο ισχύει και για το 207 κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Εγώ δύο φορές που έχω μπει μου φάνηκε πολύ στενάχωρο και άβολο πίσω. Το ibiza είναι seat νομίζω.

Δημοσ.

Όχι παιδιά, δεν είμαι άσχετος. Έχω οδηγήσει πάρα μα πάρα πολλά αυτοκίνητα. Το είπα skoda γιατί είναι το ίδιο. Και το κακό είναι οτι όλο αυτό το group (VW, Audi, Seat, Skoda) έχουν ακριβώς τα ίδια αυτοκίνητα. Με διαφορά μόνο στην τιμή. Από ποιότητα δυστηχώς τα έχουν χαλάσει όλα. Προβλήματα και πάλι προβλήματα και αυτό για τη μείωση του κόστους. Και όχι, δεν έχει αξία μεταπώλησης κανένα αυτοκίνητο από αυτά που παίρνουν όλες οι εταιρίες leasing και τα πουλάνε μετα ανά χιλιάδες. Swift, ιαπωνικό, ποιοτικό και από μεταπώληση ότι καλύτερο. Όλα τα used ιαπωνικά είναι ακριβότερα από τα αντίστοιχα ευρωπαικά...

Δημοσ.
Swift, ιαπωνικό, ποιοτικό και από μεταπώληση ότι καλύτερο. Όλα τα used ιαπωνικά είναι ακριβότερα από τα αντίστοιχα ευρωπαικά...

Kαι επαυξάνω! Τι Seat ρε σεις. Ούτε οι Ισπανοί δεν τα αγοράζουν πλέον...

Υ.Γ.: Ευτυχώς επανέφερες το avatar σου Kώστα, γιατί με την προηγούμενη "χαζομάρα" μου πήρε χρόνο να καταλάβω ποιός είσαι...

Δημοσ.

Τι να το κάνεις το 4x4; Δεν είναι τόσο δυνατό ώστε να κάνει διαφορά, ανώ αν το βγάλεις εκτός δρόμου απλά θα το καταστρέψεις από κάτω. Άσε που λόγω τετρακίνησης χάνεις σε ιπποδύναμη στον τροχό και προσθέτεις βάρος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...