Sta Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Έχει μπει κανείς πίσω στο swift; Δε χωράς ούτε για πλάκα.
WizeMan Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Φοιτητής είμαι, για εμένα και την κοπέλα μου ή 1-2 φίλους θέλω το αυτοκίνητο, δεν είμαι οικογενειάρχης LOL
vasso286 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μην την πατήσεις και πάρεις το swift... θα με θυμηθείς. Μεταξύ των άλλων 2 ανώτερο είναι το 207. Σκέφτηκες καθόλου το ibiza?
kostasSTi Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ναι έχετε δίκιο... Εγώ που είμαι κοντός, χώρεσα στο swift. Με το ζόρι φτάνω το 1,94. Μη λέτε ότι να'ναι χωρίς να έχετε μπει στο αυτοκίνητο. Πίσω από μένα έκατσε η κοπέλα μου 1,75 και ήταν μια χαρά. Ibiza??? IBIZA??? Συγκρίνετε το skoda με το swift ρε παιδιά?? Όλο μόστρα και κακό και μετά από ένα χρόνο κοπανάνε σαν τσίρκο. Ήμαρτον...
vasso286 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 καλά ντε .. μια κουβέντα είπα. Στο κάτω κάτω το ibiza είναι και πιο εμπορικό αυτοκίνητο. Αν σε 3-4 χρόνια θελήσει να το πουλήσει μπορεί άνετα. Το ίδιο ισχύει και για το 207 κατά τη γνώμη μου.
Sta Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εγώ δύο φορές που έχω μπει μου φάνηκε πολύ στενάχωρο και άβολο πίσω. Το ibiza είναι seat νομίζω.
kostasSTi Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Όχι παιδιά, δεν είμαι άσχετος. Έχω οδηγήσει πάρα μα πάρα πολλά αυτοκίνητα. Το είπα skoda γιατί είναι το ίδιο. Και το κακό είναι οτι όλο αυτό το group (VW, Audi, Seat, Skoda) έχουν ακριβώς τα ίδια αυτοκίνητα. Με διαφορά μόνο στην τιμή. Από ποιότητα δυστηχώς τα έχουν χαλάσει όλα. Προβλήματα και πάλι προβλήματα και αυτό για τη μείωση του κόστους. Και όχι, δεν έχει αξία μεταπώλησης κανένα αυτοκίνητο από αυτά που παίρνουν όλες οι εταιρίες leasing και τα πουλάνε μετα ανά χιλιάδες. Swift, ιαπωνικό, ποιοτικό και από μεταπώληση ότι καλύτερο. Όλα τα used ιαπωνικά είναι ακριβότερα από τα αντίστοιχα ευρωπαικά...
felikas Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Swift, ιαπωνικό, ποιοτικό και από μεταπώληση ότι καλύτερο. Όλα τα used ιαπωνικά είναι ακριβότερα από τα αντίστοιχα ευρωπαικά... Kαι επαυξάνω! Τι Seat ρε σεις. Ούτε οι Ισπανοί δεν τα αγοράζουν πλέον... Υ.Γ.: Ευτυχώς επανέφερες το avatar σου Kώστα, γιατί με την προηγούμενη "χαζομάρα" μου πήρε χρόνο να καταλάβω ποιός είσαι...
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Τα Audi ίδια με τα Skoda; Και έχουν χειρότερη ποιότητα από τα Ιαπωνικά; Δε θα το έλεγα.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Τι να το κάνεις το 4x4; Δεν είναι τόσο δυνατό ώστε να κάνει διαφορά, ανώ αν το βγάλεις εκτός δρόμου απλά θα το καταστρέψεις από κάτω. Άσε που λόγω τετρακίνησης χάνεις σε ιπποδύναμη στον τροχό και προσθέτεις βάρος...
amartolos Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 ξεφευγω λιγο απο το θεμα αλλα τι γνωμη εχετε για τα RAV4 kai VITARA????
KenshinX13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Πράγματι πολύ καλό το swift,μόνο που δεν φτιάχνεται στην Ιαπωνία αλλά στην Ουγγαρία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.