WizeMan Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Λοιπόν. Αυτό για το οποίο ενδιαφέρομαι είναι κάτι σε σπορ στυλάκι, να μου αρέσει εξωτερικά και να είναι μέχρι 15.000 +- 200 ευρώ. Να με εξυπηρετεί και μέσα στην πόλη, αλλά και σε περίπτωση ταξιδιού. Δείτε τα και πείτε μου τεκμηριώμενα την άποψή σας! ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΩ! LOL Αυτά που έχω στο μυαλό μου είναι: 1. 207 SPORT 1.4 16V 90HP (3Θ) - Τελική Τιμή: 15170 ? Βασικός Εξοπλισμός ABS Αυτόματος Κλιματισμός Διπλής Ζώνης Αερόσακοι τύπου κουρτίνας Αερόσακος Οδηγού Αερόσακος Συνοδηγού Ηλεκτρικοί καθρέπτες Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Προβολείς ομίχλης Κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό Hands-free kit Ραδιο-cd player Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα οδηγού Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα συνοδηγού Υπολογιστής ταξιδίου Τιμόνι με υποβοήθηση Υφασμάτινη επένδυση Εμπρός Πλευρικοί Αερόσακοι Προαιρετικός Εξοπλισμός Αισθητήρας παρκαρίσματος (400?) Χρώμα Μαύρο Obsidien (350?) Εσωτερικό Ύφασμα Zindal Μαύρο/Ασημί 2. GRANDE PUNTO 1.4 95hp 16V SPORTING 3π - Τελική Τιμή: 15.200 ? Σε μαύρο. Στάνταρ Εξοπλισμός: ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ ABS / EBD ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ (AIR CONDITION) ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟ ΤΙΜΟΝΙ DUALDRIVE ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ CITY ESP (VEHICLE DYNAMIC CONTROL) ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 10 ΑΚΤΙΝΩΝ 17" - ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ 205/45 ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ KIT ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ FIX & GO ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ ΝΟΡΜΑ Ε.Ε. ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΠΛΕΥΡΙΚA ΜΑΡΣΠΙΕ ("ΠΟΔΙΕΣ") ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ CD PLAYER, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 6 ΗΧΕΙΑ, ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Έξτρα: Χρώμα Crossover Black (μεταλλικό) ? 350 Επένδυση Inox Orange Ζάντα Στάνταρ ζάντα ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ? 250 ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ? 250 ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ (ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ COMFORT) ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ ? 100 3. Suzuki Swift 1.3 GLA 5M/T - Τιμή δεν γράφει γύρω στα 13.000 νομίζω Το χρώμα υπο σκέψη. Δεν μου αρέσει και πολύ το μαύρο. Σίγουρα θα έχει αεροτομή. Η Suzuki δεν έχει επιλογή Customize στο Website της
SGP Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 το swiftάκι για τα λεφτά και την ιαπωνικότητά του. Αν και προσωπικά πιστεύω τα 16000 του sport είναι καλύτερη επένδυση αφού το θες και για ταξίδια.
kostasSTi Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Suzuki Swift και τα μυαλά στην εξάτμιση!!! Σαφώς πιο ποιοτικό, πιο όμορφο από τα άλλα και πάνω απ'όλα ΙΑΠΩΝΙΚΟ!!! Δε χωράει συζήτηση....
KWSN_Men Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Πάντως το 207 και το Grande Punto μόνο σε στυλάκι είναι σπορτίφ, γιατί από επιδόσεις άστα...
lary7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Προσωπικά μου αρέσει το Punto.Αν και καμια φορα ειναι ζημιαρικα αμάξια , αμα εισαι νεος δεν έχεις πρόβλημα.Επιπλέων τα Φιατ έχουν φθηνά ανταλακτικά. Σαν εμφάνηση και εξοπλισμό σκίζει, ιδιαίτερα στο πορτοκαλί χρώμα.Το Peugeot το αγώρασε ο ξέδερφος μου. Δεν μου άρεσε κάθόλου σαν εμφάνηση αλλα το εσωτερικό του είναι ποιοτικό.O διζωνικός κλιματισμός του ειναι +++++ Ιαπωνικό δεν ειχα, εχω και μάλλον ουτε θα έχω ποτε οπότε προσωπικά δεν θα το επέλεγα.
felikas Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Όπως είπαν και οι περισσότεροι... made in Japan είναι ο δρόμος... Δίνεις 13 χιλιάρικα και βάζοντας και άλλα 2.000 που μπορείς βάσει budget, το ομορφαίνεις κιόλας!
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δες και το c4 το εχω ξαναπροτεινει και αλλου. Το εχει παρει ενας φιλος και εχει εξαιρετικο λογο εξοπλισμου/τιμης. Full extra 15000 ευρω περιπου. Αν και το προτεινω δεν θα επαιρνα ποτε citroen αφου δεν συμπαθω την εταιρεια!
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Τα 2 από τα 3 αμάξια που διάλεξες είναι αυτά που δε θα αγόραζα ποτέ!!! Πήγαινε για το swift
WizeMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Το swift με προβληματίζει για το μέγεθός του (μικρότερο απ' όλα), και δεν ξέρω κατά πόσο θα με υποστηρίξει σε κάποιο ταξίδι. Τι γνώμη έχετε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 +1 Στο Πουντάκι παντως. Πιστευω οτι ολα ειναι αξιολογα, αλλα το Punto παντα με κερδιζε...
WizeMan Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Λεπόν, τελικά κατέληξα να πάρω το Swift και να το κάνω τουμπανάκι με το Budget που διαθέτω. Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας, αλλά το Swift μου φαίνεται και πιο στιβαρό/γερό, επίσης ο λόγος τιμής - επιδόσεων είναι καλύτερος από αυτούς των άλλων αυτοκινήτων.
SGP Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 κράτα το budget για για βενζίνες. Είναι δύσκολοι οι καιροί.
Zderg Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Πάντως να ξέρεις ότι οι χώροι για τα πόδα των πισω επιβατών είναι πολύ μικροί.. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό τότε ΟΚ.. Πριν απο καμια 10αρια μέρες εκλεισε ακομα ενα παρομοιο topic επειδη ενδιαφερομουν κ εγω για αυτοκίνητο.. Απο τα παραπανω αυτοκίνητα εκανα test drive στο 207.. Είναι ΠΑΡΑ πολυ βαρυ κ συνεπως απο επιδόσεις χάλια.. Επίσης η ποιοτητα του εσωτερικα απο την κεντρικη οθόνη κ κατω δεν μου άρεσε καθόλου.. Όσο για το fiat, το απερριψα κατευθείαν λόγω εξωτερική κ εσωτερικης εμφανισης (αλλα γουστα ειναι αυτα..). Όπως σου είπα το swift έχει αισθητα μικροτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες και για αποσκευές.. Υ.Γ. Εγώ τελικά κατέληξα στο corsa..
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Υ.Γ. Εγώ τελικά κατέληξα στο corsa.. Ναι αλλά από τις συγκεκριμένες τρείς επιλογές καλά έκανε και πήγε για το swift
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.