kafka Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Έχω σε ένα φορητό με nvidia geforce 6400go και έχω φορτώσει Debian 4.0 Etch. Πριν από 2 μέρες έβαλα το beryl και τους beta drivers της Nvidia. Τώρα λοιπόν ανοίγει κανονικά το beryl, έφτιαξα και το πρόβλημα με τα titlebars (είχαν εξαφανιστεί...) αλλά τα παράθυρα που ανοίγω είναι κατάμαυρα ακόμη και αν είναι κονσόλες. Όλα αυτά σε KDE βέβαια. Αλλά νομίζω ότι το ίδιο κανει και στο Gnome. Καμιά ιδέα κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 δοκιμασε να ανοιξεις πρωτα το theme manager και μετα το beryl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafka Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μπα! Δεν έγινε τίποτα. Άνοιξα πρώτα το emerald και μετά το beryl-manager αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Το δοκίμασα και παίζει με nvidia driver 1.0.9755. Επισυνάπτω το xorg.conf μου μήπως έχει σχέση με κάποιο option που περνάει ο xorg στον driver ή κάποιο extension που έχεις διαφορετικά. xorg.txt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Κατά 99% φταίνε οι οδηγοί της nvidia που είναι beta. Βάλε τους κανονικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafka Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Έβαλα τους beta επιδή δεν δούλευαν ούτε οι κανονικοί drivers. Ορίστε και το δικό μου xorg.conf το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό από του nske. xorg.txt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Αν θέλεις δοκίμασε να τα βάλεις έτσι μήπως κάτι από αυτά έχει σχέση. xorg_test.txt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafka Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δυστυχώς τίποτα. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι. Και είναι κρίμα γιατί είναι τόσο όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.