cordobros Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ειχα τα vista home premium 32bit και χθεs εβαλα τα ultimate 64bit. ολοι στα διαφορα φορουμs μιλαγανε για προβληματα των 64μπιτων και προβληματα κυριωs συμβατοτητοs. εγω παντωs δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα συμβατοτητοs εφαρμογων. οτι ειχα στα premium 32bit,περαστηκανε στα ultimate 64bit,χωριs το παραμικρο προβλημα. ισωs επειδη εχω σχετικα δυνατο μηχανημα[core2 duo E6700-RAM 4G-8800GTS]κ.λ.π. εχουν περιπου 20% μεγαλυτερη ταχυτητα απο τα 32bit και δεν καταλαβαινω τον λογο γιατι καποιοs με σχετικα καλο PC να προτιμησει τα 32 απο τα 64. αλλωστε η τιμη στην αγορα ειναι η ιδια. για DSP εκδοση απο 170-190 ευρω.
Eagle_IIz Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 uparxou 2 ekdosis vista 32bit kai 64bit??? ta ultimate bgeni kai auto se duo ekdosis i einai 64bit rotao giati exo enan 64abito epe3ergasti amd4200 kai tha eithela na ta balo an ta vista ta ultimate einai 64bit litourgiko.euxaristo
kostasSTi Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Η ουσία δεν είναι αν είναι σταθερό το λειτουργικό στο pc σας, αλλά αν θα υποστηρίξουν ποτέ οι εταιρίες με τις εφαρμογές τα λειτουργικά αυτά. Και μέχρι τότε, καλά είναι και τα 32. Και τα ΧΡ βγήκανε σε 64ΒΙΤ έκδοση αλλά ποτέ δεν ήταν ολοκληρωμένα...
cordobros Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 ρε παιδια οτι προγραμμα ειχα στα 32 ειναι συμβατο με τα 64. απλωs εαν βαλετε αρκετη μνημη τοσο πιο καλα. εγω εχω 4γιγα ραμ. επιμενω οτι εαν εχετε γερο μηχανημα δεν θα αντιμετωπισετε κανενα προβλημα.
gp77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 kasta sti otan vgikan ta xp64 posoi epeksergastes 64bit ypirxan? kai posoi apo emas tous eixan ? prepei na katalaveis oti pleon oi epeksergastes einai 64bit oloi kai oti programa kainourgio vgainei fysika ypostirizei auta ta leitourgika (64bit)prota. den vrisko logo kapoios me kainourgio mixanima (64bit) na vazei 32bit vista!
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Οτι προγραμμα εχεις μπορει να δουλευει απροσκοπτα,δεν δουλευει ομως απαραιτητα με 64bit,δεν τα εκμεταλλευεται κοινως.Ειμαι σιγουρος πως για να το λες,το pc σου ειναι απολυτως σταθερο και εισαι ικανοποιημενος.Αυτο που θα θελα να δοκιμασω ειναι η διαφορα της ταχυτητας οπως λες. (Τα εβαλα στις αρχες και στο laptop ενος ξαδερφου και λειτουργουσαν μια χαρουλα,μεχρι που πηγε να περασει κατι drivers για modem και τα αποχαιρετισα.)
cordobros Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 kasta sti otan vgikan ta xp64 posoi epeksergastes 64bit ypirxan? kai posoi apo emas tous eixan ?prepei na katalaveis oti pleon oi epeksergastes einai 64bit oloi kai oti programa kainourgio vgainei fysika ypostirizei auta ta leitourgika (64bit)prota. den vrisko logo kapoios me kainourgio mixanima (64bit) na vazei 32bit vista![/quote συμφωνω και επαυξανω. αυτην την γνωμη εχουν και κατι φιλοι που ειναι απο τουs καλυτερουs μηχανικουs και με σπανιεs γνωσειs στα pc. αυτο ακριβωs μου ειπαν επι λεξει οταν τουs ειπα οτι θελω να αλλαξω απο 32 στα 64.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.