Προς το περιεχόμενο

έλεγχος από εφορία

kurtsxaar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εφορια δεν ενδιαφερεται για το pc σου, ουτε για το αν το software ειναι αγορασμενο ή κλεμμενο. Θα ψαξουν το pc μονο στην περιπτωση που εχεις μηχανογραφημενο λογιστηριο, δηλαδη κοβεις αποδείξεις, κρατας αποθηκη κλπ με τον υπολογιστη. Σε αυτην την περιπτωση μπορουν μεχρι να παρουν τον σκληρο για να τον ελεγξουν οι ειδικοι τους.

• Super Moderators
Δημοσ.
Η εφορια δεν ενδιαφερεται για το pc σου, ουτε για το αν το software ειναι αγορασμενο ή κλεμμενο. Θα ψαξουν το pc μονο στην περιπτωση που εχεις μηχανογραφημενο λογιστηριο, δηλαδη κοβεις αποδείξεις, κρατας αποθηκη κλπ με τον υπολογιστη. Σε αυτην την περιπτωση μπορουν μεχρι να παρουν τον σκληρο για να τον ελεγξουν οι ειδικοι τους.

Δεν είναι ακριβές αυτό που γράφεις.

Το ΣΔΟΕ (ή όπως διάολο λέγεται τώρα) ενδιαφέρεται για το software σου. Μπήκαν σε μία φίλη δικηγόρο, την έβαλαν να ανοίξει τον υπολογιστή της και της ζήτησαν παραστατικά αγοράς λειτουργικού συστήματος (Windows 98) και λογισμικού (Microsoft Office).

Και σε διαβεβαιώ ότι δεν κόβει αποδείξεις ούτε κρατάει αποθήκη με τον υπολογιστή της.

Δημοσ.
Δεν είναι ακριβές αυτό που γράφεις.

Το ΣΔΟΕ (ή όπως διάολο λέγεται τώρα) ενδιαφέρεται για το software σου. Μπήκαν σε μία φίλη δικηγόρο, την έβαλαν να ανοίξει τον υπολογιστή της και της ζήτησαν παραστατικά αγοράς λειτουργικού συστήματος (Windows 98) και λογισμικού (Microsoft Office).

Και σε διαβεβαιώ ότι δεν κόβει αποδείξεις ούτε κρατάει αποθήκη με τον υπολογιστή της.

Αν δεν τα είχε: Μετα τι έγινε;

Δημοσ.

εγω που εχω αγορασει τον υπολογιστη μου ως πακετο και τα windows τα ειχαν περασμενα, πως θα αποδειξω οτι εχω παραστατικο αγορας?μετα εδωσα την μοναδα σε ενα τεχνικο και μου περασε τα office και μερικα αλλα προγραμματα χωρις να μου δωσει κατι για ολα αυτα...

αν εχω εξωτερικο σκληρο δισκο και εχω τα office εκει ως προγραμμα λειτουργουν?

Δημοσ.
εγω που εχω αγορασει τον υπολογιστη μου ως πακετο και τα windows τα ειχαν περασμενα, πως θα αποδειξω οτι εχω παραστατικο αγορας?μετα εδωσα την μοναδα σε ενα τεχνικο και μου περασε τα office και μερικα αλλα προγραμματα χωρις να μου δωσει κατι για ολα αυτα...

αν εχω εξωτερικο σκληρο δισκο και εχω τα office εκει ως προγραμμα λειτουργουν?

Λογικά θα φαίνεται στο παραστατικό πως το λειτουργικό συμπεριλαμβάνεται.

Όσο για το Office, δεν λειτουργεί από εξωτερικό σκληρό, θα υπάρχουν αρκετά κομμάτια που είναι στον κανονικό σκληρό και θα φαίνεται πως υπάρχει εγκατάσταση.

• Super Moderators
Δημοσ.
αν δεν τα είχε: μετα τι έγινε;

δεν έχω ιδέα γιατί τα είχε - ή τέλος πάντων τα απέκτησε μεταγενέστερα (μικρή πόλη, υπάρχει κατανόηση ;) ).

Δημοσ.

δηλαδη αν εχω καποιο παραστατικο αγορας π.χ για τα office και τα office ειναι περασμενα στον υπολογιστη τοτε ειναι νομιμα?

Δημοσ.
αρχικο μύνημα από paredwse:

Το ΣΔΟΕ (ή όπως διάολο λέγεται τώρα) ενδιαφέρεται για το software σου. Μπήκαν σε μία φίλη δικηγόρο, την έβαλαν να ανοίξει τον υπολογιστή της και της ζήτησαν παραστατικά αγοράς λειτουργικού συστήματος (Windows 9 και λογισμικού (Microsoft Office).

Σαν δικηγόρος σίγουρα θα χρησιμοποιεί για επαγγελματικους λόγους το office, συνεπώς και τα windows. Ισως γι'αυτό και το έψαξαν. Παλιότερα όταν δούλευα υπάληλος σε φυσικοθεραπευτήριο είχαν έρθει για έλεγχο και δεν νοιάστηκαν καθόλου για τον υπολογιστή μας. Το ίδιο και σε φίλη μου που έχει μικρό εμπορικό καταστημα και εχει υπολογιστη για να περναει την ωρα της. Τελικά ίσως είναι στην τυχη σου τι έλεγχο θα κάνουν, ανάλογα με τι εντολές έχουν ή με το αν μαμησαν καλά ή στραβά το βράδυ.

Δημοσ.

παιδια, μερικοι ειστε εκτος τοπου και χρονου και ισως λιγο επικινδυνοι γιατι το θεμα ειναι σοβαρο...

Χρησιμοποιεις windows?....πρεπει να εχεις άδεια!

Χρησιμοποιεις office?.....πρεπει να εχεις άδεια!

Εχεις torrents? για να δουμε τι κατεβαζεις?

Εχεις εξειδικευμενα προγραμματα για τη δουλεια σου?(fespa, autocad, mathematica)?........αδεια!!!

Το μονο καλο ειναι οτι λαδωνονται και το λεω με ολη την ευθηνη

Γενικα σχετιζουν το επαγγελμα σου με διαφορα προγραμματα και σε κυνηγουν.

Αν δεν ανοιξεις το pc σου οταν στο ζητησουν τοτε την γαμ@@@@! γιατι θα αρχισουν ελεγχο σε αποδειξεις, δελτια αποστολης, αποθηκες , ΦΠΑ, ΙΚΑ...anyway στο σπιτι κανουμε οτι γουσταρουμε, στη δουλεια του PC .... SOS SOS προσοχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...