kurtsxaar Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος να μου πει όταν έρχεται η εφορία σε καποιο γραφείο τι έλεγχο κάνουν στον υπολογιστή?Εχω γραφείο διαχείρισης οικοδομών και στον υπολογιστή εχω περασμένα από το internet διαφορα προγραμματα οπως utorrent-convertxtdvd-imagiso κ.τ.λ τι προκειται να γινει με αυτα?Τα ελεγχουν?Να τα καταργησω μήπως?
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 δεν τους ενδιαφερουν αυτα τα προγραμματα μην ανησυχεις ...
kurtsxaar Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 σίγουρα?γιατι τον τελευταιο καιρο ακουω ενα σωρο...δηλαδη τι θα ελεγξουν στον υπολογιστη?
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 εχεις καποιο πρόγραμμα που τρεχεις για την δουλεια σου?
kurtsxaar Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ναι έχω αλλα το έχω αγορασμένο μέσω internet.. τα office τα ελεγχουν?
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 λοιπον η εφορία οταν έρχεται για έλεγχο δεν κοιτάζει τον υπολογιστή σου ουτε ψάχνει τα αρχεία σου.... Σου ζητάει παραστατικά και το πολύ πολύ να σου ζητησει καμια εκτυπωμένη καρτέλα... Τι την νοιαζει την εφορία αν εσυ βλέπεις ταινιες στο γραφείο σου ή κατεβάζεις τραγούιδα...
kurtsxaar Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ε που να ξερω για...το θεμα ειναι να ρωταει κανεις για να μαθαινει γιατι αν σκασει μυτη η εφορια και μου βαλει κανενα προστιμο τοτε λογικο ειναι να μη νοιαζει και σας για ολο αυτο...ευχαριστω παντως για την ενημερωση σου...
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 με παρεξήγησες ... τεσπα μην ανησυχεις... δεν κοιτάει το πισι σου η εφορια και δεν προκειται να σου βάλουν κανένα πρόστημο για οποιοδήποτε προγραμμα εχεις πανω...
Japan Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Aν είναι σβηστός ο υπολογιστής δεν έχουν το δικαιωμα να τον ανοίξουν. Αν όμως είναι ανοιχτός μπορούν να τον ελέγξουν. Θα πρέπει να υπάρχει τιμολόγιο στην εταιρεία για τα προγράμματα που είναι περασμένα. Freeware, trials κλπ δεν τους ενδιαφέρουν. Π.Χ. Το λειτουργικό σου θα πρέπει να είναι original, office, antivirus κλπ. Μπορεί να σου σκάσει και η BSAστην πόρτα.
kurtsxaar Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 θα ηθελα να προσθεσω και κατι ακομη ποτε ενα προγραμμα θεωρειται γνησιο?οταν υπαρχει τιμολογιο αγορας?κι αν δεν υπαρχει διοτι εχει χαθει?
SL9S9 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Aν είναι σβηστός ο υπολογιστής δεν έχουν το δικαιωμα να τον ανοίξουν. Αν όμως είναι ανοιχτός μπορούν να τον ελέγξουν. Που το λέει αυτό; θα ηθελα να προσθεσω και κατι ακομη ποτε ενα προγραμμα θεωρειται γνησιο?οταν υπαρχει τιμολογιο αγορας?κι αν δεν υπαρχει διοτι εχει χαθει? Aν υπάρχει η συσκευασία δεν αποδεικνύεται; Yπόψιν υπάρχει και το Open office που είναι free... Τα βασικά τα έχει.
Φρού-Φρού Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 θα ηθελα να προσθεσω και κατι ακομη ποτε ενα προγραμμα θεωρειται γνησιο?οταν υπαρχει τιμολογιο αγορας?κι αν δεν υπαρχει διοτι εχει χαθει? για καλό και για κακό αν εχει χαθεί, μπορείς να ζητήσεις απο εκεί που εκδόθηκε ενα γνήσιο αντίγραφο του πρωτότυπου (το ίδιο κάνει) !!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Aν είναι σβηστός ο υπολογιστής δεν έχουν το δικαιωμα να τον ανοίξουν. [...] Δεν τον ανοίγουν αυτοί, σου ζητούν να τον ανοίξεις εσύ. Μετά σου λένε "Αααα, Windows; Για να δούμε την άδεια χρήσης παρακαλώ." Και στη συνέχεια "Ανοίγετε ένα έγγραφο Word σας παρακαλώ; Αααα, έχετε Microsoft Office; Την άδεια χρήσης παρακαλώ :)".
Neurotic_Fest Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Αν υποθεσουμε οτι τσεκαρουν το πισι κυριως για αδειες λογισμικου βαζεις διπλα και μια μινι εγκατασταση λινουξ ή ακομη καλυτερα κανα freebsd kai καθαριζεις δηλαδη.Στην περιπτωση βεβαια που τον εχεις ηδη ανοιχτο πρεπει να προλαβεις να κανεις reboot ή να κοψεις την τροφοδοσια κατα λαθος .
SpY Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ναι μπορείς να αρχίσεις τις Ελληνικές μαγκιές. Με το που πει εφορία καταλάθος πατάς και το κουμπί του πολύμπριζου και σβήνουν τα πάντα. Αν σου πουν ανοιξε το πες έχει χαλάσει και οτι αυτες τις μέρες θα το πας σε τεχνικο κτλ. ή Βάλε και ένα δευτερο λειτουργικο οπως είπαν και οι απο πάνω με Linux και είσαι gg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.