Προς το περιεχόμενο

voitheia gia nea karta grafikon

Elric_The_Melnibonian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ypirxe paromoio thema sto forum prin ton kataklismo (allagi server) alla den to eixa koitaxei katholou<BR>tora pira tin megali apofasi<BR>exo tin viper 2000 kai xreiazomai epeigontos kainourgia karta<BR>apo ena arthro pou diavasa sta grigora mou aresan 2 :<BR>ASUS V8200 Deluxe & Winfast Geforce 3 TDH<BR>i asus poli kali alla kai 200000<BR>i winfast 150000 alla xoris video-in<BR>ti proteinete ?<BR>i diafora stin taxitita einai megali anamesa se Geforce 3 kai 2 ?<BR>tora exo P3 600 alla grigora tha allaxtei kai aftos

Δημοσ.

Στο Pc Magazine έχει συγκριτικό με κάρτες γραφικών. Εκεί θα δεις την 8200 σαν επιλογή σύνταξης. Αλλά καλύτερα να πάρεις το περιοδικό και να ζυγίσεις τις ανάγκες σου...

Δημοσ.

te plaisio tin exi me 165000 apo oti eida teleytaia fora ala ektos apo video in exi kai ala kala.<BR>kai ena vasiko poy einai i marka san diafora.pantos diavase to periodiko giati sigoyra tha vris kai kapia kolpa poy lene.<P>i megali diafora einai eidika pano apo tin analisi 1200x1024 apo ki kai pano i diafores einai terasties apo ki kai kato min perimenis tipota trelo pantos safos einai kaliteri apo to geforce 2.

Δημοσ.

Απλά τα πράγματα...<BR>Αν δεν έχεις 19"+ οθόνη δεν συμφέρει κατά την γνώμη μου να πάρεις GF3 αντί για GF2...μπορείς να βρείς GF2 Pro με 64ΜΒ DDR στα 400MHz κάτω από 70.000 τελική και θα απολαμβάνεις ταχύτατα games...<P>H GF3 είναι ακόμα πολύ ακριβή και του χρόνου τέτοιο καιρό θα τραβάς τα μαλλιά σου που θα κοστίζει +/-60000 δρχ (καλά, όχι η ASUS, αλλά όλο και κάποια θα υπάρχει εκεί γύρω). <P>Προσωπικά έχω μία GeForce 2 Pro 64MB DDR pixelview που αντικατέστησε την ASUS V7700 GF2 GTS 32MB DDR Deluxe...η νέα κάρτα έχει tv-out και είμαι οκ. Πίστεψέ με, με τα γυαλιά της ASUS δεν θα ασχοληθείς πάνω από 2-3 απογεύματα γιατί θα βαρεθείς, όσο για το V-in εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ μου...καλύτερα να πάρεις μία κάρτα επεξεργασίας video και μία GF3 παρά το "όλα σε ένα deluxe" αν ασχολήσε με video editing πιο συστηματικά.<P>Από επιδόσεις είμαι πολύ καλά, παίζοντας Max Payne και άλλα βαριά παιχνίδια όπως το Mercedes Benz Truck Racing σε 1280x960 στην 19" άνετα, αφού τα FPS είναι πάνω από τα 60 χαλαρά full detail 32bit.<BR>To UT τερματίζει στα 95Fps Average και μένει εκεί.<P>Τα περισσότερα παιχνίδια πάνε μια χαρά και για τα νεότερα ίσως θα πρέπει να πέσεις στα 1024x768 ή 1152x864...εγώ εκεί τα παίζω τα περισσότερα games μου γιατί πολλά, ακόμα και καινούρια δεν είναι σχεδιασμένα για extreme αναλύσεις και μπορεί να δείχνουν και χειρότερα.<P>Γενικά, αν σκοπεύεις να πάρεις GF3 για αναλύσεις κάτω από 1280x960 δηλαδή κάτω από το nominal 19" είναι ανώφελο...για μένα και τα 150.000 είναι ανώφελα για παιχνίδια γενικότερα αφού προτιμώ να κάνω λίγη υπομονή και να την πάρω στα 90.000 π.χ. Πάλι πολλά είναι, αλλά την καυλίτσα σου την κάνεις (μετά συγχωρήσεως tongue.gif" border="0) και δεν κλαις τα λεφτά σου...πάρε ένα CPU με τα 70 που περισσεύουν καλύτερα και να έχεις συνολικά ταχύτερο PC...<P>Πάρε GF2 Pro προτείνω (δες και το καινούριο GF2 Ti), και σε 7-8 μήνες που θα υπάρχουν DX8 games πραγματικά, πάρε GF3 αν σε καίει...<P>Imagine wink.gif" border="0 think first χώστε τα later!

Δημοσ.

paidia katarxin sas efharisto olous<BR>loipon mallon katelixa se afto pou proteinei o imagine<BR>tha paro mia kali Geforce 2 kai enan Athlon (mallon ton 1.4 oi kainourgoi exoun vgei stin elliniki agora ?)<BR>poia einai mia kali kali motherboard gia Athlon ?<BR>to cooleraki DRAGON 3 einai kalo gia tous athlon ?<BR>poia Geforce 2 proteinete giati akoma dne prolava na agoraso to periodiko

Δημοσ.

Φίλε Eric,<BR>Δες τις GeForce 2 Pro 64MB DDR που κυκλοφορούν από την MSI, Pixelview, Chaintech κ.α. Όλες είναι reference desighs με απότέλεσμα να έχουν παραπλήσιες επιδόσεις. Οπότε πάρε την φθηνότερη και δώσε κάτι παραπάνω μονο αν θέλεις TV-out η κάτι αντίστοιχο που δεν προσφέρουν όλες.<P>Η Geforce 2 Ti δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα στην αγορά αλλά είναι λίγο χειρότερη από την GF2 Ultra και ταχύτερη της Pro. Δεν ξέρω τιμή όμως...<P>Για SocketA μητρική υπάρχουν πολλές επιλογές. Ψάξε κάνα μήνα πίσω στο forum hardware και θα δεις πολλά topics. <P>Εν συντομία: Για SDRAM: Προτίμησε το VIA KT133A chipset και τις υλοποιήσεις του από την ASUS, ABIT & MSI. Τα 2 πρώτα είναι καλύτερα για overclocking και λίγο ακριβότερα αλλά και ελάχιστα ταχύτερα από το MSI.<P>Για DDR RAM: η ταχύτερη και καλύτερη λύση είναι οι μητρικές με το AMD760/761 chipset. Δυστυχώς τα chipset VIA KT266 και Ali που υποστηρίζουν DDR RAM για AMD socket A δεν είναι επαρκώς ταχύτερα από αυτά με SDRAM για να αξίζουν τα παραπάνω χρήματα με σιγουριά. <P>Αντίθετα το KT266A που αναμένεται θα είναι το απολύτως ταχύτερο και μάλλον φθηνότερο από το AMD760...Μέχρι τότε το 2ο είναι η καλύτερη επιλογή, αν και λίγο τσιμπιμένο. <P>Πολύ καλές επιλογές είναι οι μητρικές της ASUS και EPoX, με κορυφαίο μοντέλο το ABIT KG7 (νομίζω λέγεται).<P>Imagine wink.gif" border="0

Δημοσ.

Apo ola ta montela pou anefere o Imagine i pio ftini einai i Pixelview (tin pira 65000). H moni stravi se autin tin karta einai oti exei to TV-out tis Chrontel(to 7007). Apo pleuras epidosewn einai korifi se osa benchmark kai an tin dokimasa. Pantws gia na eimaste eilikrineis einai megali i diafora tis Geforce3 kai akoma perissotero tis Geforce3Ti500. Apo tin alli to thewrw xazo na dwseis tosa legta gia mia tsimpimeni Geforce3 apo tin stigmi pou einai avevaio to pote that vgaloun mia alli dinatoteri kai na klais ta lefta sou Eric!!! Etsi opws tin kwvw vlepw kai tis kartes an ginontai san tous epeksergastes!!!! Gia motherboard se simvouleuw na perimeneis na feroun ta KT266A mias kai fainontai poli dinata!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...