blender Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Πρόκειται να φτιάξω υπολογιστές για χρήση netcafe. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε intel ή amd για να έχω μεγαλύτερη διάρκεια στο chipset και αν μην έχω πρόβλημα όταν στο άμεσο μέλλον θα βγάζω και άλλα μηχανήματα και θα θέλω να δουλεύουν όλα τα pc με ίδιο setup. Αν οι μητρικές έχουν όλες chipset nforce 650i ultra και κάρτα γραφικών 8500 ή 8600(οι nvidia έχει βγάζει ίδιους drivers και για τις δύο κάρτες) άσχετα από το αν είναι msi η asus κτλπ δε θα δουλεύουν όλα με ένα setup;( δηλαδή να κάνουν όλοι οι δίσκοι σε όλα τα μηχανήματα).
@topos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Εαν εχουν ιδιες μητρικες επεξεργαστες και καρτες γραφικων γιατι να μην δουλεψουν? Υ.Γ Απεφυγε τις 8500gt και πηγαινε για 8600gt..
fasd Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 1. μην βαλεις καρτες γραφικων με ανεμιστιρακια και γενικα απεφηγε ανεμιστιρια κολανε(ξεχνα τα ορθογραφικα) 2. Αν πας σε ιντελ τωρα θα εισαι σε πολυ καλητερη μοιρα απο αμδ αλλα οι αμδ ειναι πιο φθηνοι 3. προτιμισε 1gb lan 4. τροφοδοτικα ποιοτικα και καλα 5. οτι ερχετε σε επαφη με τους πελατες να ειναι αντοχης και σκουρο χρωμμα αααα και μην βαλεις vista i alios sVISTA
Sadman Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 μακρια απο βιστα. Σε ΝΕΤ καφε ειναι πεταμενα λεφτα φιλε μοθ.Προτιμησε τα αγαπιτα και προσιτα σε ολοθσ ΧΠ και αν δν σοθ αρεσοθν βαλε κανενα προγραματακι για να τα ομορφινεισ. Στο θεμα μας τωρα Επεξεργαστες πανε σε Ιντελ λογο ποιοτιτας και διαρκειιας ζωης. Επελεξε καρτα γραφικων σιγουρα τιν 8600γτ Για Πλικτρολογια Ποντικια κλπ εξαρτηματα για τους πελατες φθηνα και αντοχης. Μακρια απο ανεμηστερακια. οπως σου ειπε και ο φασδ 1γβ Λαν. Αυτα ειχα να σου προτεινω.
@topos Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 μακρια απο βιστα. Σε ΝΕΤ καφε ειναι πεταμενα λεφτα φιλε μοθ.Προτιμησε τα αγαπιτα και προσιτα σε ολοθσ ΧΠ και αν δν σοθ αρεσοθν βαλε κανενα προγραματακι για να τα ομορφινεισ.Στο θεμα μας τωρα Επεξεργαστες πανε σε Ιντελ λογο ποιοτιτας και διαρκειιας ζωης. Επελεξε καρτα γραφικων σιγουρα τιν 8600γτ Αυτα ειχα να σου προτεινω. Ωραιος εισαι εσυ... Προτεινεις vga dx10 και λειτουργικο που δεν το υποστηριζει. Εκτος αυτο να πληρωνει δυο φορες τα παραθυρια.. Υ.Γ Που εχεις ακουσει οτι οι επεξεργαστες της Ιντελ ειναι πιο ποιοτικοι? Για αναπτυξε λιγο την σκεψη σου...?
blender Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Η πρώτη photo δε εμφανίζεται. Καμία πρόταση για hardware που θα είναι αξιόπιστο και θα υπάρχει στην αγορά για λίγους μήνες ακόμα; Προσωρινά θα βγουν λίγα κομμάτια και μετά από 1-2 μήνες κάμποσα ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.