Προς το περιεχόμενο

Χρηση μνημη συστηματος απο GeForce 7600 σε Toshiba A100

Federer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Εχω ενα φορητο Α100-912 και διαπιστωσα οτι χρησημοποιει απο την μνημη του συστηματος 495MB.Δεδομενου οτι δεν παιζω παιχνιδια θα μπορουσα να το κανω να μη δεσμευει καθολου μνημη?Απο τους drivers δεν βρηκα τιποτα...Εχει κανεις παρομοιο φορητο της σειρας Α100 γενικοτερα να μου πει τι παιζει στον δικο του?Εδω μια φωτογραφια που φαινεται

n1tjn1zgmhdmq4umfym4.jpg

Δημοσ.
Μπαα...δεν εχει καμια τετοια επιλογη..αν καποιος εχει Α100 ας δει τι δειχνει σε αυτον

Ψαξτο λιγο καλυτερα...

Δημοσ.

Φιλε μου το ψαξα οσο δεν παει αλλο...δεν εχει τιποτα τετοιο και ας το επιβεβαιωσει και καποιος κατοχος Α100..ασε που στο site της nvidia δεν υπαρχουν πουθενα drivers για GeForce Go 7!Ουτε για ΧΡ ουτε για Βιστα!Σαν να μην υπαρχουν αυτες οι καρτες...απορω πραγματικα με αυτη την nvidia...

Δημοσ.

gia ta laptop h drivers parexonte apo ton kataskevasth tou laptop kai oxi apo tin eteria kataskevhs tou eksartimatos...min mperdevese me ta desktop.....sigoura h rithmish tha einai sto bios......an oxi mila me to support tis toshiba ....

Δημοσ.

Μπορεις να ρωτησεις την Ιντεαλ στο 210 5193940 αλλα συνηθως η μνημη γραφικων ιεναι δυναμικη. Δηλαδη το ποσοσοτο αφομοιωσης απο την κεντρικη μνημη του υπολογιστη αυξομειωνεται αναλογα με την χρηση του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...