Προς το περιεχόμενο

1GB RAM με Dual Channel ή 1,5GB χωρίς Dual Channel?

chrisfox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι είναι προτιμότερο; Να έχω 1GB RAM (2x512) με ενεργοποιημένο το Dual Channel, ή 1,5GB (3x512) χωρίς Dual Channel?? Κυρίως ενδιαφέρομαι για games όπως Battlefield 2 και 2142... Κάπως βαριά δηλαδή.... (ξέρω ότι θέλω τουλάχιστον 2GB:mrgreen: )

Δημοσ.

1,5GB (3x512) panta milame gia idious xronismous bebea . apo to dual zitima na kerdisis ena 3 - 5 %

san na leme sata1 h sata2 diladi. stin praksi asta na pane..

Δημοσ.

diplasiazete to euros tis mnimis apo 64bit se 128bit. alla praktika den kerdizis ta anamenomena. (an rotas auto bebea)

Δημοσ.
1,5GB (3x512) panta milame gia idious xronismous bebea . apo to dual zitima na kerdisis ena 3 - 5 %

san na leme sata1 h sata2 diladi. stin praksi asta na pane..

Σε τι υπερτερεί το Dual Channel? Έστω για αυτό το μικρό ποσοστό...

Δηλαδή 3x512 προτείνεις? Εννοείται είναι 3 ίδια modules...

Δημοσ.

taxitita re file. panta giauto den milame ? ola etsi metafrazonte ;)

apla apo 3x512 tha dis simantiki diafora se sxesi me 2x512 + dual (etsi mpakalika sto lew alla auth einai h ousia)

Δημοσ.

Εννοείται και τις τρεις μνήμες αλλά η ερώτηση είναι κάπως άστοχη. Αν βάλεις και τις τρεις μνήμες οι 2 από αυτές θα λειτουργούν σε dual (αν είναι ίδιες φυσικά) ασχέτως τι άλλη μνήμη έχεις.

Δημοσ.
Εννοείται και τις τρεις μνήμες αλλά η ερώτηση είναι κάπως άστοχη. Αν βάλεις και τις τρεις μνήμες οι 2 από αυτές θα λειτουργούν σε dual (αν είναι ίδιες φυσικά) ασχέτως τι άλλη μνήμη έχεις.

Α αυτό δεν το ήξερα! Καλή φάση, αν όντως ισχύει! Και λέω αν ισχύει, γιατί στο manual της μητρικής μου, λέει πως αν βάλεις μόνο 1 ή μόνο 3 modules, δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί το dual channel. Παίζει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

σε κάποια board με socket A δούλευε Duall και με τρις μνήμες τώρα πια δεν πρόκειται με 3 dimm να δουλέψεις duall άσε που αυτό που λες zengas δεν είναι έτσι απλά δούλευαν και τα 3 μαζί σε dual και τo αποτέλεσμα ήταν ακόμα χειρότερο ;)

Δημοσ.

an exeis 3x512 prosopika to apoklio na doulepsoun ta 2 se dual kai to ena xoris...

3 dimm douleuoun se merikes mitrikes se dual alla mono an oi 2 einai px 2x512 kai h 1 1x1024 (diladi idio athrisma) alla kai auto psilospanizi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...