disqualified Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 IDE Drive και IDE Καλώδιο προσέξουμε όταν βάζουμε 2 μαζί ο ένας να είναι δηλωμένος master και ο άλλος slave αυτό γίνετε από τα jumper που έχουν οι δίσκου από πίσω τους το άσπρο "σκατουλάκι" αριστερά από την τροφοδοσία του δίσκου στην πρώτη φωτογραφία μια χαρα τα ειπε ο φιλος τωρα αυτο για το ανεμιστηρακι ξανα σε λειτουργια το ξανα με μπερδεψε.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 λογικά το ανεμιστηράκι το είχες πάνω σε Υ οπότε τσέκαρε εδώ οποιο μοιάζει με αυτό που πήρες για τον δίσκο αγόρασε το
geo909 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 χμμ...και πως γινεται η δηλωση slave,master με αυτο το ...σκατουλακι?! Κατι αλλο, ο υπολογιστης τωρα δουλευει μια χαρα και τα αναγνωριζει ολα.Υπαρχει περιπτωση να εχει γινει κατι λάθος με αυτο που λες περι slave,master κτλπ? (Ενταξει, καταλαβα τι πρεπει να πάρω για το ανεμιστηρακι )
geo909 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 και θες να πεις ??? :) Μπερδευτηκα λιγο γιατι δεν ειχα δει τις επομενες απαντησεις... δες τωρα που εχω επεξεργαστει την ερωτηση.. (Παρεπιμπτοντως, ευχαριστω για τη βοηθεια σας παιδιά,ε? Ουτε online help καμιας εταιριας να ησασταν!) αφου βλεπεις το δισκο σου εισαι μια χαρα Αρα δε θελω τιποτα άλλο...ετσι? Γι'αυτο με το επιπλεον DVD drive που έλεγα, τι λέτε?
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 αφού τα βλέπει κανονικά μια χαρά είσαι slave και master σου λέει ο κάθε δίσκος πάνω στην ετικέτα η από κάτω στην πλακέτα του που να βάλεις τo jumper (σε πια θέση) μην παρεξηγηθούμε κιόλας
disqualified Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 λογικα εχει μεινει κενη θεση βαλτο εκει (εχω χασει τη μπαλα) αν δεν εχεις αλλο βυσμα για τροφοδοσια παρε ενα διακλαδωτη, και παλι θελει προσοχη στο master/slave
geo909 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ....σου λέει ο κάθε δίσκος πάνω στην ετικέτα η από κάτω στην πλακέτα του που να βάλεις τo jumper (σε ποια θέση) μην παρεξηγηθούμε κιόλας Χαχαχαχα, ναι πρόσεχε πως μιλάς! Παντως ΟΚ, στη τυχη...τα εβαλα καλά! Επίσης, αυτο που έλεγα με το DVD: Ρωτουσα αν με τις συνδεσεις που εχουν γινει τωρα, μπορώ να βαλω και δευτερο... Δε βλέπω καμια παρόμοια υποδοχη..δυο εχει: μια για τη δισκετα και μια γι αυτο. Που μπορεί να μπεί ενα δευτερο DVD (σε ποια θεση...να μη παρεξηγηθουμε κιολας! )
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 να σου πω πλακα πλακα επειδή και εμενα με έχεις ψιλομπερδέψει δεν τραβάς μια φωτογραφία το κουτί σου ανοιχτό να δούμε τι γίνετε εκεί μέσα να σε βοηθήσουμε ?
geo909 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 (εχω χασει τη μπαλα) Ναι, χαμος γινεται! Δεν προλαβαινουμε ουτε να απαντησουμε και εχουν ανεβει αλλα 10 σχολια! λογικα εχει μεινει κενη θεση βαλτο εκει (εχω χασει τη μπαλα) αν δεν εχεις αλλο βυσμα για τροφοδοσια παρε ενα διακλαδωτη, και παλι θελει προσοχη στο master/slave Οκ, καταλαβα τι θα κάνω με τις τροφοδοσιες..και απ'οτι φαινεται με τα master/slave καλά γινανε οι συνδεσεις (εστω και κατα λάθος). να σου πω πλακα πλακα επειδή και εμενα με έχεις ψιλομπερδέψει δεν τραβάς μια φωτογραφία το κουτί σου ανοιχτό να δούμε τι γίνεται εκεί μέσα να σε βοηθήσουμε ? Πειτε με παρωχημενο...αλλα...δεν εχω ψηφιακή μηχανη! Θα δω αν μπορεί να γινει κατι με το κινητο ενος φιλου μου (δεν εχω ουτε κινητό!). Αν γινεται,παρακολουθηστε το θέμα και θα ανεβασω μια φωτογραφία σημερα η αυριο... Παντως ευχαριστω πολύ ρε παιδια για τη βοηθεια σας!
esertas Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Πειτε με παρωχημενο...αλλα...δεν εχω ψηφιακή μηχανη! Θα δω αν μπορεί να γινει κατι με το κινητο ενος φιλου μου (δεν εχω ουτε κινητό!). ----------------------------------------------------------------------- ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
geo909 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 -----------------------------------------------------------------------ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Καλά, δε ξέρεις τι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ειναι να μην εχεις κινητο! Εγω το'χω τιμη μου και καμάρι μου. Εσενα ας σε βρισκει κανεις οποτεδηποτε, εμενα αυτο με αρρωσταινει. Αλλα αυτο ειναι ασχετο, ας μη το πιασουμε εδω το θεμα! Αν σου φαινεται τοσο παράξενο, ανοιξε ενα θεμα στο μπλα-μπλα να το σχολιασεις!
george_o/c Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Παιδιά λίγο off topic, αλλά μιας και μιλάμε για δίσκους θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς είναι η λειτουργία raid και τι σημαίνει αυτό 0 1 1.5 και 2. Κάτι τέτοια έχω δει π.χ Raid 0 ... Παιδιά λίγο off topic, αλλά μιας και μιλάμε για δίσκους θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς είναι η λειτουργία raid και τι σημαίνει αυτό 0 1 1.5 και 2.??? Κάτι τέτοια έχω δει π.χ Raid 0 ... :confused:
geo909 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Καλα βρε φιλε, γιατι δεν αρχιζεις ενα νεο topic? Αλλα πράγματα λεμε εδω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.