Προς το περιεχόμενο

Αποτριχωση....χαχαχα..

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μην με παρεξηγησετε δεν ρωταω για μενα...Θελει η gf να κανει αποτριχωση ανω χειλους με laser και θελω αν ξερει καμια κοπελα να μου πει περιπου τιμες....thnx..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι γυναίκες το έριξαν στο piercing, χτυπάνε τατουάζ, γεννάνε με ωδίνες, κάνουν λιποαναρρόφηση, τρυπάνε τις κοιλιές τους και βάζουν σιδερικά, παίρνουν δαχτυλίδια στα στομάχια τους για να αδυνατίσουν, φορτώνουν σιλικόνες τα βυζιά τους, υπομένουν lifting, αντέχουν αποτρίχωση με λαβίδα η με κερί, βγάζουν τα φρύδια τους, υφίστανται πόνους περιόδου, πόνες γέννας, τρυπάνε τα αυτιά τους κατά συρροή, και κατά τα αλλά αν τους πεις να τις γ@μήσεις από τον κ.λο, σου λένε ότι πονάει!!!

Aνώνυμος

Δημοσ.
Οι γυναίκες το έριξαν στο piercing, χτυπάνε τατουάζ, γεννάνε με ωδίνες, κάνουν λιποαναρρόφηση, τρυπάνε τις κοιλιές τους και βάζουν σιδερικά, παίρνουν δαχτυλίδια στα στομάχια τους για να αδυνατίσουν, φορτώνουν σιλικόνες τα βυζιά τους, υπομένουν lifting, αντέχουν αποτρίχωση με λαβίδα η με κερί, βγάζουν τα φρύδια τους, υφίστανται πόνους περιόδου, πόνες γέννας, τρυπάνε τα αυτιά τους κατά συρροή, και κατά τα αλλά αν τους πεις να τις γ@μήσεις από τον κ.λο, σου λένε ότι πονάει!!!

Aνώνυμος

Ενώ οι παθητικοί gay το απολαμβάνουν μαζί με όσα από τα παραπάνω μπορούν να κάνουν ... αυτά έχει η ζωή, τί να κάνουμε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η αγάπη απαιτεί θυσίες από όλες τις μεριές.... εχ... πλευρές Φραντζεσκάκι

Δημοσ.
παιδια δεν πατε στο κοσμοπολιταν να τα πειτε. τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε τον αντιχριστο μου. η μαλλον οχι συνεχιζετε να γραφετε να διασκεδασει ο κοσμος. αντε καγκουροι.

Respect! Αν και βάζελος...

Δημοσ.

Τι να σου πω ιδέα δεν έχω εγώ... Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο σε κανένα βόδι-line και τα υπόλοιπα ινστιτούτα να σου πούνε? λογικά κανένα 200άρια 8α πάει η δουλειά, και 2,3 επισκέψεις γιατί δεν νομίζω να κάνει να τελειώσει σε 1 μέρα την αποτρίχωση. Και ελπίζω να μην είναι χαζοβιόλα και όταν πάει εκεί, να την κάνουν καμία πλύση εγκεφάλου να κάνει και αλλού αποτρίχωση.

Δημοσ.

Aνώνυμος

Aigaia που το βρήκες αυτο?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...