Super_Nova Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Καλημέρα παιδία, θα ήθελα για άλλη μια φορά την βοήθεια σας, Έχουμε και λέμε. Έχω ένα DVD που φτιάχτηκε και περιέχει μέσα φωτογραφίες και μικρά βιντεάκια τα οποία τρέχον σαν παρουσίαση Power Point. Επίσης έχει ενσωματωθεί και ήχος και που και που, κανένα υπότιτλο κάτω από τις φωτογραφίες. Όλα αυτά φτιάχτηκαν τελικά σε μορφή DVD (AUDIO TS & VIDEO TS). Το πρόβλημα είναι όμως ότι δισκάκι αυτό παίζει μόνο σε PC και όχι σε DVD PLAYER (το επιτραπέζιο, το κανονικό). Μου είπαν ότι μάλλον φταίει το ότι το επιτραπέζιο DVD PLAYER που διαβάζει μόνο «-»(minus)και για αυτό δεν «βλέπει» το DVD που μάλλον γράφτηκε σε «+». Ισχύει αυτό; Θα μπορούσε κάποιο καλό παλικάρι να μου εξηγήσει με λίγα λόγια τι στο καλό παίζει με αυτά τα «-» και «+», και όντως αν είναι έτσι, τι μπορώ να κάνω;;;;; Σας ευχαριστώ, και συγγνώμη αν σας ζάλισα με το μεγάλο post μου!
desolatorXT Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 δεν νομίζω ότι φταίει αυτο.... Εγώ γράφω σε ότι dvd μ κατέβει... Δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά το dvd + με το dvd - Απλά μερικές φορές καποια dvd drive δεν διαβάζουν κάποιες μάρκες dvd.. Π.χ. έχω πάθει κάτι dvd χύμα, δεν τα διάβαζε το laptop αλλά τα διάβαζε το κανονικό pc δίπλα...
accipio Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Το πρόβλημα είναι όμως ότι δισκάκι αυτό παίζει μόνο σε PC και όχι σε DVD PLAYER (το επιτραπέζιο, το κανονικό). Μου είπαν ότι μάλλον φταίει το ότι το επιτραπέζιο DVD PLAYER που διαβάζει μόνο «-»(minus)και για αυτό δεν «βλέπει» το DVD που μάλλον γράφτηκε σε «+». Ισχύει αυτό; Θα μπορούσε κάποιο καλό παλικάρι να μου εξηγήσει με λίγα λόγια τι στο καλό παίζει με αυτά τα «-» και «+», και όντως αν είναι έτσι, τι μπορώ να κάνω;;;;; Ναι, ισχύει για παλιά players. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι α) Να χρησιμοποιήσεις dvd-r δισκάκια (το πιο εύκολο και γι' αυτό συνιστώμενο). β) Να γράψεις dvd+r αλλάζοντας το booktype σε dvd-rom για να "ξεγελάσεις" τη συσκευή ανάγνωσης. Προϋπόθεση: Η ενέργεια αυτή να υποστηρίζεται από τη συσκευή σου (δεν το υποστηρίζουν όλες οι συσκευές).
blackstar Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 +1 gia osa eipe o accipio, panto h lusi A einai h poio grigori kai f8ini. enalaktika mporeis na to dokimasis se kapoio allo dvd player.
Super_Nova Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 α) Να χρησιμοποιήσεις dvd-r δισκάκια (το πιο εύκολο και γι' αυτό συνιστώμενο). . Σωστός ο παίκτης, πιστεύω να έκανα δουλεία. Όταν φτάσουν τα δισκάκια στην Ελβετία σε καμιά εβδομάδα θα σας ενημερώσω αν πέτυχε η επέμβαση !!!!! Σας ευχαριστώ βρε παιδία!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.