jimaniac Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 παιδιά έχω το εξής problem.... αγόρασα μια υπηρεσία hosting (περιττό να πώ ότι έχω χάσει την μπάλα με τόσες επιλογές στο Cpanel) και ενώ πατάω κανονικά να μπώ στο site με βγάζει σε μιά σελίδα που περιέχει όλους τους υποφακέλους, πχ blog, nuke και τα λοιπά.... εγώ θέλω όμως ο επισκέπτης να πηγαίνει κατευθείαν σε έναν φάκελο που είναι για παράδειγμα το blog μου.... πώς το κάνω αυτό? λογικά θα γράψω ένα html αρχείο με το όνομα index.html και μόλις φορτώνει αυτό αυτόματα θα κάνει Redirection στον φάκελο που θέλω έτσι???? ποιός είναι ο κώδικάς για το redirection???? κατά δεύτερον ποιά εφαρμογή portal να χρησιμοποιήσω ώστε να δουλεύει με phpBB3???? επίσης αν σηκώσω forum IPB είναι παράνομο????απο την στιγμή που δεν το έχω πληρώσει???? και κάτι τελευταίο ...... μέσα στο Cpanel μου έχει κάτι σε Fronpage extensions.....τι στο καλό κάνει αυτό ????? Παιδιά βοηθήστε γιατί θα το σπάσω το μηχάνημα......
kazanas Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Nai sto 1o <?php //Redirect browser header("Location: http://www.w3schools.com/"); ?><html> <body>......</body> </html> gia to 2o phpnuke kai nai einai apranomo gia to 3o asta opws einai ta frontpage extensions min ta peirazeis..einai gia alla pragmata
giannis Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 mporeis na valeis kai ayto gia to redirect <HTML> <HEAD> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> window.location = "http://www.intechs.gr"; </SCRIPT> </HEAD> </HTML>
jimaniac Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά....δουλεύει μια χαρά.... Πάντως να ρωτήσω κάτι???? αν δεν ήθελα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο θα έπρεπε να ρίξω μέσα στον φάκελο χύμα όλα τα αρχεία της phpBB3???? Επίσης ρε παιδιά μου έχει πάρα πολλούς φακέλους μέσα στο directory μου....και το θέμα είναι οτι ο φάκελος www και ο φάκελος html_public περιέχουν τα ίδια πράγματα τα οποία μερικά έχουν ανέβει απο εμένα....γιατί γίνεται αυτό?/?? και τέλος δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω μέσα απο την phpBB όταν γράφεται ένας χρήστης να του πηγαίνει ένα e-mail για ποιστοποίηση στοιχείων...έκανα κάποιες δοκιμές αλλά τίποτα...δεν λέει να δουλέψει.... και επειδή σίγουρα σας τα έχω πρήξει με όλες αυτές τις ερωτήσεις και έχω καταντήσει κουραστικός (τώρα ασχολούμαι πρώτη φορά με υπηρεσίες web hosting kai forum) έχετε καμιά σελίδα που να λύνει τέτοιες απορίες καθώς και γενικότερα κάποια tatourial για ρυθμίσεις του Cpanel????? Σας ευχαριστώ.....
giannis Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 το www και public_html ειναι το ιδιο. απλα το www εναι shortcut του public_html εχει μια ρυθμιση για αυτο που λες Enable account activation και το βαζεις User. οσο για το tut για cpanel exei sto site tous
jimaniac Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ναι στο user το έχω βάλει αλλά δεν έρχεται κανένα e-mail..... κάνω κάτι λάθος???πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση πουθενά????
giannis Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 tha prepei na deis kai tis rythmiseis mail tou forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.