Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση μπορει να φαινεται διχως νοημα, αλλα για εναν που ζει στο εξωτερικο μπορει να αποτελεσει μεγιστο θεμα :P :

Ποια η διαφορα μεταξυ των δυο; ΟΤΕ δεν ειναι και οι δυο συνδεσεις; Γιατι λοιπον η μια ειναι otenet και η αλλη ΟΤΕ;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Φίλτατη "Laeticia", άλλο ο ΟΤΕ κ άλλο η ΟΤΕνετ. Υποτίθεται!

Αν και τώρα συζητείται η απορόφηση της 2ης από την πρώτη, ώστε να μην αποτελεί πλέον θυγατρική, αλλά να είναι και οι δύο μαζί ένας ενιαίος φορέας.

Δημοσ.

Δηλαδη ουσιαστικα ειναι η ιδια εταιρια (ΟΤΕ) με 2 παρακλαδια που προσφερει 2 διαφορετικα πακετα dsl;

Ευχαριστω για την απαντηση ;)

P.S: Το ονομα «μου» γραφεται Laetitia :P

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ έχει ένα σωρό θυγατρικές. Otenet, Cosmote, OteGlobe κ.α. Αυτές οι εταιρείες δεν παύουν να είναι κομμάτι του "μπαμπά" ΟΤΕ. Αν δεις, ακόμη και η cosmote προσφέρει πακέτα ADSL! Θέμα marketing είναι όλα...

p.s.: Αχ ρε γμτ, το κοιτούσα κ το ξανακοιτούσα το όνομα πως το είχα γράψει κ κάτι δεν μου πήγαινε καλά...

Δημοσ.
Ο ΟΤΕ έχει ένα σωρό θυγατρικές. Otenet, Cosmote, OteGlobe κ.α. Αυτές οι εταιρείες δεν παύουν να είναι κομμάτι του "μπαμπά" ΟΤΕ. Αν δεις, ακόμη και η cosmote προσφέρει πακέτα ADSL! Θέμα marketing είναι όλα...

Οκ, κατανοητο.

p.s.: Αχ ρε γμτ, το κοιτούσα κ το ξανακοιτούσα το όνομα πως το είχα γράψει κ κάτι δεν μου πήγαινε καλά...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

βασικα εγω εχω connex αλλα με εξυπηρετει το helpdesk της Οτενετ.Ουσιαστικα ειναι το ιδιο.Απλα οταν εχεις καποιο παραπονοο πρεπει να το κανεις στον Οτε και αυτος με τη σειρα του στην Οτενετ(εγω το πα στο σκυλο μου και ο σκυλος στην Ουρα του δηλαδη).

Δημοσ.

Το OnDSL είναι εμπορικό πακέτο της otenet με γραμμή από τον ΟΤΕ και σύνδεση internet από την otenet. Το Connx είναι εμπορικό πακέτο του ΟΤΕ με γραμμή από τον ΟΤΕ και σύνδεση internet από την otenet. Το Connx ξεκίνησε σαν πακέτο με στόχο στους online gamers, αλλά στην πορεία μεγάλωσε και έγινε δυνατό brand-name. Σύντομα θα δούμε "λογικά" την κατάργηση του OnDSL.

Δημοσ.

παντως αφου ουσιαστικα προκειται για το ιδιο προιον μαλλον συμφερει καλυτερα το connex αφου οι τιμες του κατα κανονα ειναι πιο ανταγωνιστικες του On dsl kit ths OTENET

Δημοσ.
παντως αφου ουσιαστικα προκειται για το ιδιο προιον μαλλον συμφερει καλυτερα το connex αφου οι τιμες του κατα κανονα ειναι πιο ανταγωνιστικες του On dsl kit ths OTENET

ακριβως, ισως για κιτ να συμφερει conn-x αλλα για αυτους που εχουν εξοπλισμο συμφερει ποιο πολυ και απο conn-x το OnDSL Bundle της otenet (εχει ολα τα θετικα ενως kit αλλα δεν εχει το router αλλα ειναι φθηνοτερο.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...