we_will_rise Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ολυμπιακός ΑΕΚ Παναθηναϊκός Αυτή είναι άσχετη, είναι από το ματς με την Lyn (νορβηγία), δεν μπορείτε να πείτε έχει πολύ φάση....
antreaslam Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 we_will_rise,σόρρυ,αλλά το αν ευνοήθηκε ο Παναθηναικός σε αγώνα με την αεκ (ενώ προπερσι,καθαρό γκολ του γκέκα ακυρώνεται,αλλά δεν το έβαλες),τι σχέση έχει με τον παοκ και την ευνοια που έχει στα μεταξύ μας? και επίσης,δε οσυ μίλησα ΜΟΝΟ για διαιτησίες,αλλά για ΟΛΟ το πακετο....
we_will_rise Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 we_will_rise,σόρρυ,αλλά το αν ευνοήθηκε ο Παναθηναικός σε αγώνα με την αεκ (ενώ προπερσι,καθαρό γκολ του γκέκα ακυρώνεται,αλλά δεν το έβαλες),τι σχέση έχει με τον παοκ και την ευνοια που έχει στα μεταξύ μας?και επίσης,δε οσυ μίλησα ΜΟΝΟ για διαιτησίες,αλλά για ΟΛΟ το πακετο.... Ε δεν έβρισκα κάτι πρόχειρο για τον ΠΑΟΚ ... Και για να κλείνουμε σιγά σιγά την όοοολη αυτή επίθεση κατά του ΠΑΟΚ (παραδέχομαι οτί εγώ σε ένα βαθμο πηροδότησα τις αντιδράσεις) πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε στο γεγονός ότι όλες οι ομάδες λίγο πολύ έχουν βοηθηθεί από την κυβέρνηση... Πράγμα που δεν έπρεπε να συμβεί κι αν δεν σταματήσει ποτέ δεν θα μπορέσουμε να εκσυνχρωνιστούμε και να κάνουμε το πρωτάθλημα μας εφάμηλο με τα άλλα ευρωπαϊκά (ισπανικό, αγγλικό, ιταλικό). Εύχομαι κάθε τύχη σε όλες τις Ελληνικές ομάδες και παρακαλάω να δω ένα πρωτάθλημα που να κρίνεται κάθε ματς ΜΕΣΑ στο γήπεδο....
antreaslam Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 όχι φίλε μου,συγγνώμη,αλλά δε μπορώ να το δεχτώ αυτό! και επίσης, δε μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος θέλει εκσυγχρονισμό του πρωταθλημάτος,και να κρίνεται μέσα στα γήπεδα,και συγχρόνως, δηλώνει ότι δεν τον ενοχλουν τα σκάνδαλα υπερ της ομάδας του! (για να βρεις κάτι πρόχειρο για τον παοκ,θα πρέπει να ανατρέξεις ποοοοοολλά χρόνια πίσω! Τα τελευταία χρόνια, στα μεταξύ μας, μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε ο ατρομητος εναντιον της μπάρτσα)! επίσης, δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν ακόμα οπαδοί που βλέπουν τις μεταγραφές παιχτών ως..αρπαγή (εποχές κούδα)!!!! anyway, απλά διαφωνούμε ΡΙΖΙΚΑ!
we_will_rise Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 όχι φίλε μου,συγγνώμη,αλλά δε μπορώ να το δεχτώ αυτό!και επίσης, δε μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος θέλει εκσυγχρονισμό του πρωταθλημάτος,και να κρίνεται μέσα στα γήπεδα,και συγχρόνως, δηλώνει ότι δεν τον ενοχλουν τα σκάνδαλα υπερ της ομάδας του! (για να βρεις κάτι πρόχειρο για τον παοκ,θα πρέπει να ανατρέξεις ποοοοοολλά χρόνια πίσω! Τα τελευταία χρόνια, στα μεταξύ μας, μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε ο ατρομητος εναντιον της μπάρτσα)! επίσης, δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν ακόμα οπαδοί που βλέπουν τις μεταγραφές παιχτών ως..αρπαγή (εποχές κούδα)!!!! anyway, απλά διαφωνούμε ΡΙΖΙΚΑ! Αν πρόσεξες δεν είπα ότι δεν με ενοχλούν είπα ότι πρέπει να σταματήσουν αμα θέλουμε να εκσυγχρωνιστεί το πρωτάθλημα. Τι διαφορετικώ λες εσύ;;; Όσο για τις αρπαγές, αναφέρομαι σε περιπτώσεις που παίκτες (παρακινούμενοι από άλλες ομάδες -τελείως γενικά μιλάω-) καταθέτουν προσφυγές με σκοπό να μείνουν ελεύθεροι, παρότι έχουν κάνει προφορικές συμφωνίες. Έλα λίγο στην θέση μου και προσπάθησε να σκεφτείς πως ένιωσα όταν την Παρασκευή άκουγα τον Γ.Χ. να λέει: "Είμαι ΠΑΟΚσής και δεν θα πουλήσω την ομάδα μου" και την Δευτέρα να τον βλέπω στα κόκκινα να λέει "ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί γούσταρα...."
antreaslam Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 1ον) ο παίχτης είναι μ@λ@κ@ς 2ον)αν δε σε "πουλούσε" ο παίχτης για οτν οσφπ,θα σε πουλούσε για την μάντσστερ κατωραχούλας 3ον)αθετησε η διοικηση την προφορική συμφωνία με τον παιχτη,και αυτός τα πήρε στο κρανίο! 4ον)τι σημασία έχει?από τη στιγμη που δε γουστάρει πια να παίξει για την ομάδα σου,στο καλό και να σου γράφει! εκτός αυτού,είδα πόσο "καλοσυνάτη" συμπεριφορά είχατε και στον σαλπι,που αντί να φύγει ελεύθερος όπως μπορούσε, τον πουλήσατε με 2,5 εκατ ευρώ! Όχι φίλε,πρόσεξα πολυ καλά τι λες! αν αντί για παο-οσφπ, η ερτ είχε πληρώσει 3 εκατ ευρώ στον παοκ για τα τηλεοπτικά οτυ δικαιώματα,ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ! είναι φανερή η διαφορά στην αντιμετωπιση των πραγματων! Τέλος, δε μπορείς να αναφέρεσαι σε γεγονοτα αποσπασματικά! η εύνοια του παοκ (μου θυμίζει την διναμό,κ ο οσφπ την τσσκα, οι ομάδες του στρατού κ του λαού ένα πράγμα), εξαρτάται από ολα,από το ότι του χάρισε γήπεδο,απο το ουεφα περυσι,και όλα όσα σου ανέφερα και τεχνηέντως έκανες γαργαρα!(όπως και τις αναφορές στα μεταξύ μας παιχνίδια που έχεις....ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ αδικηθεί)! Αν το πρωτάθλημα κρινόταν όπως λες μέσα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να μάχεται τώρα με τον απολλωνα στην Γ εθνική....απλό! το θέλεις? ΟΧΙ!γιαυτό κ γλύφεται συνέχεια τον υπουργό με το μαυροασπρο κασκόλ!
we_will_rise Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 1ον) ο παίχτης είναι μ@λ@κ@ς2ον)αν δε σε "πουλούσε" ο παίχτης για οτν οσφπ,θα σε πουλούσε για την μάντσστερ κατωραχούλας 3ον)αθετησε η διοικηση την προφορική συμφωνία με τον παιχτη,και αυτός τα πήρε στο κρανίο! 4ον)τι σημασία έχει?από τη στιγμη που δε γουστάρει πια να παίξει για την ομάδα σου,στο καλό και να σου γράφει! εκτός αυτού,είδα πόσο "καλοσυνάτη" συμπεριφορά είχατε και στον σαλπι,που αντί να φύγει ελεύθερος όπως μπορούσε, τον πουλήσατε με 2,5 εκατ ευρώ! Όχι φίλε,πρόσεξα πολυ καλά τι λες! αν αντί για παο-οσφπ, η ερτ είχε πληρώσει 3 εκατ ευρώ στον παοκ για τα τηλεοπτικά οτυ δικαιώματα,ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ! είναι φανερή η διαφορά στην αντιμετωπιση των πραγματων! Τέλος, δε μπορείς να αναφέρεσαι σε γεγονοτα αποσπασματικά! η εύνοια του παοκ (μου θυμίζει την διναμό,κ ο οσφπ την τσσκα, οι ομάδες του στρατού κ του λαού ένα πράγμα), εξαρτάται από ολα,από το ότι του χάρισε γήπεδο,απο το ουεφα περυσι,και όλα όσα σου ανέφερα και τεχνηέντως έκανες γαργαρα!(όπως και τις αναφορές στα μεταξύ μας παιχνίδια που έχεις....ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ αδικηθεί)! Αν το πρωτάθλημα κρινόταν όπως λες μέσα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να μάχεται τώρα με τον απολλωνα στην Γ εθνική....απλό! το θέλεις? ΟΧΙ!γιαυτό κ γλύφεται συνέχεια τον υπουργό με το μαυροασπρο κασκόλ! τα 3 πρώτα δεν μειώνουν την απογοήτευσή μου στο 4ο συμφωνούμε... (έδειξες για μένα ότι είσαι περήφανος για την ομάδα σου) Ε όχι και μπορούσε να φύγει ελεύθερος ο σαλπι. Ένα μήνα πριν έρθει σε σας είχε υπογράψει 4ετές συμβόλαιο και ήταν πληρωμένος μέχρι τελευταίας δραχμής... Για το γήπεδο δεν ξέρω, στο ουέφα δεν πήγα, όλα τα άλλα δεν τα έκανα γαργάρα, απλώς δεν μπόρεσα να βρω τεκμήρια για να σου απαντήσω... Αν ήταν να κρίνεται στο γήπεδο (ηλικρινά) ας έπαιζα και με τα Δριμύκλινα, ΠΑΟΚ είμαι, θα ανέβω και θα γίνω ξανά μεγάλος (θετική σκέψη). Γλύφουμε;;; Έχεις δει τι πανό έχουμε σηκώσει για τον Ορφανό, αν και αυτός ομολογουμένος βοηθάει με κάθε τρόπο τον ΠΑΟΚ ή τουλάχιστον έτσι δείχνει...
antreaslam Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 ακριβώς αυτό! δε μπορείς να βρεις απαντήσεις σε όσα γεγονότα αποδεικνύουν οτι ο παοκ δεχεται συνεχή βοήθεια το κράτος,και αντίθετα με ότι υποστηρίζουν οι οπαδοί του, είναι πολυ ευνοημένος οικονομικά,και αρκετά διαιτητικά! για τα 4 παραπάνω ενδεχόμενα για τον ΚΑΘΕ Γ.Χ, δεν φταίει η αθηναική ομάδα που εκλεψε τους παίχτες του παοκ όμως,αυτό σου εξηγώ! όσο για το ουεφα,που λες συνέχεια ότι δε βγήκατε, μην ξεχνάς ότι το ελληνικό κράτος προσπαθησε να "ριξει" τον ατρόμητο,για να βγάλει εσάς! και ότι δεν έπρεπε ΚΑΝ να δεχτεί την εγγυητική που δώσατε για το φετινό πρωτάθλημα! Για την πυλαία τι δεν ξέρεις?απλά,σας...χαρίστηκε! όσο για τον σάλπι,το προηγουμενο καλοκαίρι,σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου,αλλά κ του γούμενου,ήταν απλήρωτος,και είχε πάλι πρόταση από τον παναθηναικό,αλλά δεν έφυγε γιατί δε μπορούσε να το κάνει αυτό στον κόσμο του παοκ!και ερχόμενος σε εμάς, δηλωσε,οτι ειναι παοκτσης! προσωπικά, αν αυτά τα 2 τα κάνει ο καλύτερος παίχτης μου,με αφήνει πολύ ικανοποιημένο η συμπεριφορά του,και όχι να τον κυνηγάω στις ταβερνες,και να του κουνάω ευρώ! Συμφωνώ ότι αν έπεφτες ερασιτεχνικό,σε 4 χρόνια θα ξαναήσουν μεγάλος! αλλά όταν υπάρχουν ακόμα οι σκέψεις : -το κράτος της αθήνας μας εκμεταλλευεται -η πολιτεία δε μας βοηθάει -αφού χαρίζεται λεφτά σε παο+οσφπ, χαρίστε κ σε εμας -να πέσουμε εμείς κατηγορία αν φταίμε,αφού ΠΡΩΤΑ(εδώ είναι η μαγική λέξη) ρίξετε και τους άλλους! Υποθετικό σενάριο: Ο παοκ δε βγαίνει από το αδιέξοδό του ΟΥΤΕ του χρόνου! Η πολιτεία, αποφασίζει επιτέλους να ....γίνει άντρας,και τον ρίχνει στην Δ κατηγορία! (αυτό δεν απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα)! η θύρα 4, διαισθανόμενη ότι αυτή είναι η μόνη λύση, βγάζει ανακοίνωση ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα στο δυσκολοτερο σημειο της ιστορίας της,και ότι θα βοηθήσει τον παοκ να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει πρωταγωνιστής! Ανακοινώνει δε, ότι παρέχει εγγυήσεις σε οποιονδήποτε επενδυτή θελήσει να αναλάβει τον παοκ,ότι στην 1η περίπτωση που θα γίνουν επεισόδια στο γήπεδο που η ίδια θα περιφρουρεί, ο σύνδεσμος θα αυτοδιαλυθεί! (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ)! ή μήπως, στην ανακοινωση της... κατακεραυνώνει την αθηνοκεντρική κυβερνηση, που δεν της χάρισε την τούμπα,όπως το καραισκακη,που δεν την έβαλε στο 44,που δεν αγόρασε τα δικαιώματά της η ερτ,που έβαλε για υπουργό καποιον....αντι-παοκτση, που ο ζαγοράκης πηδάει τη λίλη και δεν έχει όρεξη για μπάλα,κλπ κλπ??? (χχμμμ...πολύ πιο κοντά μου ακούγεται)! ας λήξουμε εδώ το οφ τόπικ,να επιστρέψουμε στο ότι η ερτ ...προκαλεί κ πάλι!
sotoserres Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 πλεον τα χρεη εχουν ξεπερασει τα 50.000.000 ευρα... δυσκολο που το λεω.. αλλα ειναι η αληθεια.. και μερικες καλες ατακες ενος γνωριμου παοκτση.. Οι κορυφαίες ατάκες του «Χρέωσαν 2.800.000 ευρώ τον Σικαμπάλα.... Ποιον πήραν το Μέσι;». «Ο Βεζυρτζής ήθελε να φέρει τον Βαλέντσια που ήταν 150 κιλά και είχε θλάση με 125.000.000 ευρώ». «Τον Χριστοδουλόπουλο αυτοί τον έστειλαν στο Λίβερπουλ. Οποιον θέλουν να πουλήσουν τον δίνουν βορά στον κόσμο». «Ο κόσμος απηύδησε και δεν πιστεύει κανέναν. Τον χρησιμοποιούν και τον βάζουν να κάνει συλλαλητήρια στη ΔΕΘ». ποιος ειναι??
omnislash Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 ο οσφπ δεν απειλήθηκε με εξαφάνιση,αλλά με υποβιβασμό στην 1η ερασιτεχνικη κατηγορία (τότε ήταν η Γ εθνική). Τσκ.Δε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το όνομα "Ολυμπιακός".Αυτό ήταν το χειρότερο. Επίσης, του χαρίστηκαν ΟΛΟΙ οι τόκοι,ενώ του επετράπη να κρατήσει τους παίχτες που είχε αγοράσει με το χρήμα του κοσκωτά! Ναι κοίτα έχεις εσύ μια επιχείρηση.Για τον α η β λόγο εξαγοράζεται και οι υπάλληλοι μένουν στις θέσεις τους.Οι υπάλληλοι είχαν επιλεχθεί από σένα.Μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα μαθαίνουμε πως εσύ ήσουνα κλέφτης.Συμφωνα με το σκεπτικό σου έπρεπε οι υπάλληλοι που προσέλαβες εσύ να απολυθούν όσο για το ότι ο ΠΑΟ είναι ομάδα οτυ κράτους,ναι,είναι γεγονος,γιατί όπως είπες και εσύ Σε πληροφορώ ότι βουλευτής της αντιπολίτευσης μαζί με ένα άλλο της κυβέρνησης θέλαν να στείλουν τον Ολυμπιακό στη Γ.Α τι κοινό είχαν ήταν και οι δυο τριφυλλοφόροι Τώρα για την κρατική ομάδα.Εγώ είχα Ντέταρι (φαντασου το Σεφτσενκο όταν πήγε στη μίλαν) Λιτόφτσενκο ,Προτάσοφ τη μισή εθνική (όταν εσύ την είχες ήταν κομπλεξική απέναντι στο κόκκινο και είχα Ζιο Καρεμπε Ζετερμπεργκ Ζε Ελίας και Φερειρα)και έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Δημόπουλος :mrgreen: .Για τις νεκραναστασεις το Μπoυμπλη σου χουν πει;Τις έκανε ο ίδιος βουλευτής που ήθελε να εξαφανίσει το Θρύλο
antreaslam Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 omnislash, δεν μπορώ να αποφασίσω ποια είναι η τραγωδία! η ζωή με εσένα,ή η ζωή χωρίς εσένα??? κάθε φόρα,κάνεις τα ίδια! μπορώ να πω το όνομα ολυμπιακός,αλλά εδω γράφω τη δική μου ομάδα με τα αρχικά της,θα γράψω τη δική σου αλλιώς? και στο κάτω κάτω,αυτή δνε είναι η επίσημη ονομασία του συλλόγου σου? Επίσης, πάντα, τεχνιέντως, θάβεις ότι δε σε συμφέρει, πετάς αερολογίες χωρίς καμία απόδειξη,όταν σου ζητούν αποδείξεις ...το ξεχνάς,όταν σου ζητούν απαντήσεις, επίσης! τώρα...προσπαθείς να μου πεις, ότι μπορώ αύριο,να συστήσω μια επιχείρηση,να αγοράσω για τον παναθηναικό τον σεφτσέντσκο κ τον μέσι με δάνεια που έχω πάρει από μια (δική μου ) τράπεζα,μετά να πω...ουπς,σόρρυ,δεν έχω να σας πληρώσω,οπότε θα μείνουν στον Παο ο σεφτσενκο κ ο μέσσι, και οι ομαδες τους δε θ απάρουν τα λεφτά τους?ή ακόμα καλύτερα,μπορώ να τα πάρω από το ελληνικό δημόσιο ως πχ επιχορήγηση σε συνεργασία με 1-2 υπουργους,να αγοράσω τους 2 παίχτες,να μου μείνουν και στην τσέπη κάποια δις,και μετά, χρεωκοπώ,και ούτε γάτα ούτε ζημιά?κ οι παίχτες θα μείνουν στην ομάδα μου? και αυτό είναι δικαιο? και εσύ δεν παίρνεις ληγμένα? αν ένας βουλευτής μπορεί να εξαφανίσει την ομάδα σου, τότε αποκλείεται να είναι θρύλος...απλή λογική! η κοπλεξική μισή εθνική,είνια αυτή που πήρε το euro,για να μην ξεχνιόμαστε! θυμίσου,ότι η δική σου μισή εθνική,είχε...ταληκριάδη,τσιαντάκη,κωφίδη,κ λοιπούς υπερ-άμπαλους! ακόμα περιμένω αποδείξεις από εσένα,σε άλλο θέμα,που ξαφνικά εξαφανιστηκες....φαντάζομαι ότι το ίδιο ζόρι θα περάσω και εδώ μαζί σου!!!! ΥΓ:οι νεκραναστάσεις του μπουμπλή ήταν πράγματι γελοιότητες! όπως κ οι ελληνοποιήσεις ταρλατς,σοκ,κουουσμα,τόμιτς,νάκιτς,κλπ! ΥΓ2:μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές σκανδάλου καραισκάκη,με το γήπεδο στο βοτανικό? ΥΓ3:συμφωνείς ότι είναι σκάνδαλο η αγορά των δικαιωμάτων της ερτ ? ΥΓ4:έχεις σκεφτεί το stand up comedy?
1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 omnislash, δεν μπορώ να αποφασίσω ποια είναι η τραγωδία!η ζωή με εσένα,ή η ζωή χωρίς εσένα??? κάθε φόρα,κάνεις τα ίδια! μπορώ να πω το όνομα ολυμπιακός,αλλά εδω γράφω τη δική μου ομάδα με τα αρχικά της,θα γράψω τη δική σου αλλιώς? και στο κάτω κάτω,αυτή δνε είναι η επίσημη ονομασία του συλλόγου σου? Επίσης, πάντα, τεχνιέντως, θάβεις ότι δε σε συμφέρει, πετάς αερολογίες χωρίς καμία απόδειξη,όταν σου ζητούν αποδείξεις ...το ξεχνάς,όταν σου ζητούν απαντήσεις, επίσης! τώρα...προσπαθείς να μου πεις, ότι μπορώ αύριο,να συστήσω μια επιχείρηση,να αγοράσω για τον παναθηναικό τον σεφτσέντσκο κ τον μέσι με δάνεια που έχω πάρει από μια (δική μου ) τράπεζα,μετά να πω...ουπς,σόρρυ,δεν έχω να σας πληρώσω,οπότε θα μείνουν στον Παο ο σεφτσενκο κ ο μέσσι, και οι ομαδες τους δε θ απάρουν τα λεφτά τους?ή ακόμα καλύτερα,μπορώ να τα πάρω από το ελληνικό δημόσιο ως πχ επιχορήγηση σε συνεργασία με 1-2 υπουργους,να αγοράσω τους 2 παίχτες,να μου μείνουν και στην τσέπη κάποια δις,και μετά, χρεωκοπώ,και ούτε γάτα ούτε ζημιά?κ οι παίχτες θα μείνουν στην ομάδα μου? και αυτό είναι δικαιο? και εσύ δεν παίρνεις ληγμένα? αν ένας βουλευτής μπορεί να εξαφανίσει την ομάδα σου, τότε αποκλείεται να είναι θρύλος...απλή λογική! η κοπλεξική μισή εθνική,είνια αυτή που πήρε το euro,για να μην ξεχνιόμαστε! θυμίσου,ότι η δική σου μισή εθνική,είχε...ταληκριάδη,τσιαντάκη,κωφίδη,κ λοιπούς υπερ-άμπαλους! ακόμα περιμένω αποδείξεις από εσένα,σε άλλο θέμα,που ξαφνικά εξαφανιστηκες....φαντάζομαι ότι το ίδιο ζόρι θα περάσω και εδώ μαζί σου!!!! ΥΓ:οι νεκραναστάσεις του μπουμπλή ήταν πράγματι γελοιότητες! όπως κ οι ελληνοποιήσεις ταρλατς,σοκ,κουουσμα,τόμιτς,νάκιτς,κλπ! ΥΓ2:μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές σκανδάλου καραισκάκη,με το γήπεδο στο βοτανικό? ΥΓ3:συμφωνείς ότι είναι σκάνδαλο η αγορά των δικαιωμάτων της ερτ ? ΥΓ4:έχεις σκεφτεί το stand up comedy? περιμενεις τωρα να καταλαβει τιποτα? τι καθεσε και γραφεις και εσυ.
bandit4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 παιδες...περα απο τις οποιες διαφορες πιστευω πως ολοι συμφωνουμε στο οτι ειναι σκανδαλο να θελει ενας κρατικος οργανισμος να ζημιωθει ντε και καλα!!!(γιατι η χασουρα ειναι βεβαιη) σαν την ιστορια με το ομολογο μου κανει λιγο...τεσπα φαινεται οτι ο καουμπου προεδρος της ερτ εξυπηρετωντας συμφεροντα εκανε αυτο που εκανε...it's up 2 us...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.