Προς το περιεχόμενο

Συμφωνια ΕΡΤ-Ολυμπιακου/Παναθηναικου

bandit4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πολλά τα χρήματα και το μόνο σίγουρο είναι οτι δε βγαίνουν από διαφημίσεις και μόνο. Άρα πάλι εμείς την πληρώνουμε τη νύφη...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

blueviper, σωστός!

(που χαθηκες και εσύ>?αει στο ...καλό όλοι σας, ένας ένας οι "καλοί" την κάνετε)!!!

ΥΓ:we_will_rise, δεν καταλαβαίνεις,ότι αν πάρει τα δικαιώματα του παοκ,ΠΑΛΙ θα σου ρουφάει το αίμα! έχουμε μια χαωτικη διαφορά νοοτροπίας,,,,

Δημοσ.

Τι να πω πράγματι διαφέρουμε αρκετά. Ίσως φταίει ότι εγώ είμαι 18 χρονών και δεν πρόλαβα τα πολύ καλά της ομάδας μου. Έχω δει πρόεδρους να την κασπαράζουνε, έχω δει τις Αθηναϊκές ομάδες να αρπάζει τους παίκτες (τελευταία 5ετία μόνο από ΠΑΟΚ, Μπορμπόκης, Αμπονσά, Γεωργιάδης, Καφές, Οκκάς, Ουντέζε και και και και και....). Έχω δει του διαιτητές να μου απαγορεύν να κερδίσω τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό (με την ΑΕΚ όχι τόσο) πέναλτι που δεν υπήρξαν ποτέ, οφσάιντ που όλως τυχαίως δεν είδε κανένας επόπτης, κίτρινες κάρτες στα προηγούμενα ματς για να με βρουν αποδεκατισμένο. Έχω ρεζιλευτεί με το να κάνω κατάληψη στα γραφεία της ομάδας μου για να μου δώσει κι εμένα ένα ξεροκόμματο η κυβέρνηση, έχω δει να γίνονται διαμαρτυρίες, πορείες κλπ. Έχω ακούσει ότι θα έρθει ο Αγγελόπουλος.... Με λίγα λόγια έχω χάσει μεγάλο μέρος από την περηφάνια μου ως ΠΑΟΚσής. Για να μην παρεξηγηθώ δεν κατηγορώ καμία Αθηναϊκή ή άλλη ομάδα για την κατάντια μου (αυτό έλειπε), με πληγώνει όμως που η κυβέρνηση δεν λύνει και τα δικά μου προβλήματα... Με τον Ολυμπιακο (Κοσκοτάς), με την ΑΕΚ (Ψωμιάδης), με τον Άρη(Σκόρδας) δεν επαινέβη η κυβέρνηση. Αυτό ζητώ και για τον ΠΑΟΚ.... Καταλαβαίνω ότι είναι ως ένα βαθμό παράνομο, αλλα ντάξει το πρώτο είναι ή το τελευταίο (αν και σιχαίνομαι αυτή την λογική). Με λίγα λόγια ζητώ να σεβαστούν την

και τον
Δημοσ.

φανταζομαι τα χρεη των 50.000.000 ευρω στο ελληνικο δημοσιο και το 'δανειο'-δωρο των 2.200.000 ευρω απο την εθνικη τραπεζα αδικουν και αυτα τον παοκ?

με τον Άρη(Σκόρδας) δεν επαινέβη η κυβέρνηση

?

Δημοσ.
φανταζομαι τα χρεη των 50.000.000 ευρω στο ελληνικο δημοσιο και το 'δανειο'-δωρο των 2.200.000 ευρω απο την εθνικη τραπεζα αδικουν και αυτα τον παοκ?

?

50.000.000? 28.000.000 θέλεις να πεις... Το δάνειο ρε παιδιά είναι δάνειο, θα επιστραφούν τα χρήματα. Για τον ΆΡΗ μιλάω για το άρθρο 44...

Δημοσ.

Για καθίστε λίγο ρε παιδιά.Αυξήθηκε το τέλος που πληρώνουμε ούτως ή άλλως στην ΕΡΤ;Εφόσον δεν αυξήθηκε τι σημασία έχει ποιές ομάδες θα δείχνει η κρατική τηλεόραση; Εμένα μπορεί να μη μου αρέσουν η Μίλαν, η Λίβερπουλ ή γενικά το ποδόσφαιρο.Πόσο λογικό θα φαινόταν αν όμως κατήγγειλα την ΕΡΤ για τα λεφτά που δίνει για Champions League, Μουντιάλ κλπ. Εγώ περίμενα να πούμε όλοι ευτυχώς που τα λεφτά μας θα πάνε κάπου που αξίζει κ όχι στη Δρούζα και στον Σαρμπέλ.

Υ.Γ Ειδικά οι φίλοι οι παοκτζήδες ας είναι πιο συγκρατημένοι γιατί μπορεί να δουν σύντομα την ομάδα τους στην ΕΡΤ. Και οι Παναθηναϊκοί όταν ανακοινώθηκε αρχικά μόνο η συμφωνία ΕΡΤ-Ολυμπιακού φώναζαν για σκάνδαλο κλπ, αλλά μετά δεν ήξεραν πως να μαζέψουν τα λόγια τους...

Δημοσ.
θα επιστραφούν τα χρήματα

καλα εδω γελαμε

28.000.000 θέλεις να πεις

αγγελος αναστασιαδης:''Αυτή τη στιγμή τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ είναι πολλά. Είναι μια ομάδα με 40.000.000 ευρώ χρέη, που δεν έχει τίποτα άλλο. Τι μαγαζί γωνία είναι ο ΠΑΟΚ με τόσα εκατομμύρια χρέη''

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=496638

παλια η καραμελα του αρθρου 44

ειναι ενας νομος της δεκαετιας του 90 τον οποιο ο ΑΡΗΣ εκμεταλλευτηκε 100% νομιμα για να διαγραφουν χρεη σε παιχτες

o παοκ χρωσταει αυτα τα δεκαδες εκατομμυρια ευρω στο δημοσιο, το οποιο σαν επιβραβευση του χαριζει και αλλα 2!

σημερα ας γνωριζει ο καθε ελληνας φορολογουμενος οτι ειναι σπονσορας του παοκ,αληθεια σαν χορηγος, αν κατεβω τουμπα θα μου κοψετε κανα διαρκειας;

Δημοσ.
σημερα ας γνωριζει ο καθε ελληνας φορολογουμενος οτι ειναι σπονσορας του παοκ,αληθεια σαν χορηγος, αν κατεβω τουμπα θα μου κοψετε κανα διαρκειας;

Για διαρκείας δεν νομίζω, αλλά θα σου βρoύμε μια καλή θέση στην ΘΥΡΑ 4 στο ματς με τον ΑΡΗ για να φώναζεις κι εσύ τρελά: "ΕΜΕΙΣ, ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕ ΩΩ ΩΩ" ή αν δεν σου αρέσει αυτό, το αγαπημένο μου "ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΟΥΣΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΟΤΑΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΓΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΣΤ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ"

Δημοσ.
Έχω δει του διαιτητές να μου απαγορεύν να κερδίσω τον τον Παναθηναϊκό

Ειδικά φέτος σε κατασπάραξαν με τον Παναθηναϊκό...

Δημοσ.
χω δει πρόεδρους να την κασπαράζουνε, έχω δει τις Αθηναϊκές ομάδες να αρπάζει τους παίκτες

Ψιιιτ στο καπιταλιστικό σύστημα δεν υπάρχει αρπάζω υπάρχει προσφορά ζήτηση.Οι πρόεδροι σας δε βάζουν λεφτά των Αθηνών βάζουνε (ή βάζανε)

Έχω δει του διαιτητές να μου απαγορεύν να κερδίσω τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό (με την ΑΕΚ όχι τόσο) πέναλτι που δεν υπήρξαν ποτέ, οφσάιντ που όλως τυχαίως δεν είδε κανένας επόπτης, κίτρινες κάρτες στα προηγούμενα ματς για να με βρουν αποδεκατισμένο.

Θελεις να δούμε τα τελευταία 10 χρόνια τα δικά μας παιχνίδια Τούμπα και Καραισκάκη;Δλδ στο 5-1 (Ναός) πως δε άφησα να κερδίσεις ή στο 3-2(Οακα) η το 0-2 που έβαλε και ο Γχ γκολ.

με πληγώνει όμως που η κυβέρνηση δεν λύνει και τα δικά μου προβλήματα

Αν η καθε επιχείρηση είχε προβληματα και τη χρηματοδοδτουσε η κυβέρνησηφαντάζεσαι τι θα γινόταν.καλά εσείς δε μπαινετε συνέχεια μέσα και δεν τιμωρείστε;Στην Πυλαια εσείς δεν παίζετε;

Με τον Ολυμπιακο (Κοσκοτάς)

Δεν τα ξέρεις καλά.Ο Κόκκαλης πλήρωσε μεχρι ενός τα χρέη του Κοσκωτά.Και ο Ολυμπιακος απειλειτο με εξαφάνιση όχι με β εθνική (μετά το πάμε σε πολιτικά γι αυτό δεν επεκτείνομαι).Ναι στην ΑΕΚ χαρίστηκαν και ο ΠΑΟ είναι η ομάδα του κράτους

Δημοσ.
Ψιιιτ στο καπιταλιστικό σύστημα δεν υπάρχει αρπάζω υπάρχει προσφορά ζήτηση.Οι πρόεδροι σας δε βάζουν λεφτά των Αθηνών βάζουνε (ή βάζανε)

Θελεις να δούμε τα τελευταία 10 χρόνια τα δικά μας παιχνίδια Τούμπα και Καραισκάκη;Δλδ στο 5-1 (Ναός) πως δε άφησα να κερδίσεις ή στο 3-2(Οακα) η το 0-2 που έβαλε και ο Γχ γκολ.

Αν η καθε επιχείρηση είχε προβληματα και τη χρηματοδοδτουσε η κυβέρνησηφαντάζεσαι τι θα γινόταν.καλά εσείς δε μπαινετε συνέχεια μέσα και δεν τιμωρείστε;Στην Πυλαια εσείς δεν παίζετε;

Δεν τα ξέρεις καλά.Ο Κόκκαλης πλήρωσε μεχρι ενός τα χρέη του Κοσκωτά.Και ο Ολυμπιακος απειλειτο με εξαφάνιση όχι με β εθνική (μετά το πάμε σε πολιτικά γι αυτό δεν επεκτείνομαι).Ναι στην ΑΕΚ χαρίστηκαν και ο ΠΑΟ είναι η ομάδα του κράτους

ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

post-45509-129062947053_thumb.jpg

Δημοσ.
(τελευταία 5ετία μόνο από ΠΑΟΚ, Μπορμπόκης, Αμπονσά, Γεωργιάδης, Καφές, Οκκάς, Ουντέζε και και και και και....).

Αυτο για καλο σας ηταν ....:mrgreen:

Δημοσ.

Υ.Γ Ειδικά οι φίλοι οι παοκτζήδες ας είναι πιο συγκρατημένοι γιατί μπορεί να δουν σύντομα την ομάδα τους στην ΕΡΤ. Και οι Παναθηναϊκοί όταν ανακοινώθηκε αρχικά μόνο η συμφωνία ΕΡΤ-Ολυμπιακού φώναζαν για σκάνδαλο κλπ, αλλά μετά δεν ήξεραν πως να μαζέψουν τα λόγια τους...

τουλάχιστον εγώ ξέρω δεκάδες παναθηναικούς που συνέχισαν να μιλούν για σκάνδαλο...

(ναι, μπορεί να με προσβάλει ως πολίτη, μια ενεργεια του κράτους που ευνοεί την ομάδα μου,όσο και αν ακούγεται περίεργο)!

"we will rise",

φοβάμαι ότι έχεις πέσει στην κλασσική παγίδα των αμερικάνων πολιτών, που μετά από τόσα χρόνια προπαγάνδα, όταν κοιτάνε στον καθρέφτη,βλέπουν ότι όλοι τους ζηλεύουν,τους κλέβουν,τους δυναστεύουν κλπ... (γιαυτό και αντιδρούν με...πολέμους)!

ειλικρινά δε θέλω να σου απαντήσω με λεπτομέρειες,αλλά για εξήγησέ μου,που ακριβώς έχεις αδικηθεί με τον παναθηναικό,γιατί θα με τρελανεις?

στο ανάποδο ψαλίδι του βόκολου στην τούμπα,που το ακυρώνει ο ρέφερι-καμικάζι,και έρχεται το παιχνίδι Χ?

στο 92 λεπτό παιχνιδιού με 4 λεπτά καθυστερήσεις,που ενώ είναι Χ, φέυγουν 3 παίχτες του ΠΑο με έναν του παοκ,και σφυρίζει τη λήξη ο νικου?

στη λεωφόρο, που κάνει πέναλτυ στον μικάελσεν αμυντικός του παοκ,και δε διαμαρτυρέται κανείς,και ο μπριάκος δείχνει....πλεονέκτημα,κ στην αντεπίθεση βάζεις γκολ κ παίρνεις το παιχνίδι?φέτος πάλι?

στο ΄χερι -γκολ του τάκολα, με τον οσφπ,που θα έπρεπε να μηδενιστείς γιατί έληξε το παιχνίδι στο 80,και να φας -3 βαθμούς,και ο οσφπ σου έτεινε χειρα βοηθείας και σε έσωσε?

στην πυλαία που σου χαρίστηκε? στο ότι σου δώθηκε δάνειο(είναι απλό! είναι σκάνδαλο,γιατί ΔΕΝ δικαιούσουν δάνειο)!

την αξιοπρέπειά σας,τη χάσατε μόνοι σας,δεν σας την έκλεψε κανείς...

yes,he is back!

ο οσφπ δεν απειλήθηκε με εξαφάνιση,αλλά με υποβιβασμό στην 1η ερασιτεχνικη κατηγορία (τότε ήταν η Γ εθνική). Επίσης, του χαρίστηκαν ΟΛΟΙ οι τόκοι,ενώ του επετράπη να κρατήσει τους παίχτες που είχε αγοράσει με το χρήμα του κοσκωτά!

(δηλαδή, κλέβω μια τράπεζα,αγοράζω 4 σπίτια,με πιάνουν,πάω μέσα,αλλά η οικογένεια μου κρατάει τα σπίτια).

στην αεκ χαρίστηκαν επίσης!

όσο για το ότι ο ΠΑΟ είναι ομάδα οτυ κράτους,ναι,είναι γεγονος,γιατί όπως είπες και εσύ....η κορη της μπακογιάννη,ανέλαβε το κέτερινγκ του φάιναλ4!!! (τρέλανέ μας κ αλλο,θα το αντεξω)!!!

(αλήθεια, αποδείξεις για όλη τη λασπολογία σου,ακόμα να μας δώσεις)!

Δημοσ.
Για καθίστε λίγο ρε παιδιά.Αυξήθηκε το τέλος που πληρώνουμε ούτως ή άλλως στην ΕΡΤ;Εφόσον δεν αυξήθηκε τι σημασία έχει ποιές ομάδες θα δείχνει η κρατική τηλεόραση; Εμένα μπορεί να μη μου αρέσουν η Μίλαν, η Λίβερπουλ ή γενικά το ποδόσφαιρο.Πόσο λογικό θα φαινόταν αν όμως κατήγγειλα την ΕΡΤ για τα λεφτά που δίνει για Champions League, Μουντιάλ κλπ. Εγώ περίμενα να πούμε όλοι ευτυχώς που τα λεφτά μας θα πάνε κάπου που αξίζει κ όχι στη Δρούζα και στον Σαρμπέλ.

Το τέλος είναι πηγή εσόδων. Όταν δεν έχει αρκετά έσοδα να καλύψει τα έξοδα, μπορεί να μην αυξήσει το τέλος, θα πάρει όμως από τον μεγάλο κουμπαρά (κρατικοί φόροι κτλ). Όταν μία επενδυτική κίνηση είναι σχεδόν σίγουρο ότι την βάζει μέσα το 50% της επένδυσης, τότα απλά είναι καταστροφική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...