UpToDate_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πως μπορώ να αλλάξω δυσκολία ; Το έχει μαύρο και δεν μπορώ να αλλάξω :S Τελικά είχε επιλογή όταν έκανα new game:p Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2010 από UpToDate_
UpToDate_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πως μπορώ να αλλάξω δυσκολία ; Το έχει μαύρο και δεν μπορώ να αλλάξω :S Τελικά είχε επιλογή όταν έκανα new game:p Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2010 από UpToDate_
UpToDate_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εντωμεταξυ έβαλα 4 fun την ανάλυση απο 1600*900 σε 1280*720 και πάλι είχα τα ίδια frames ...
chek2fire Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μια και το έχω προχωρήσει το game να συμπληρώσω μερικά πράγματα. Το game νομίζω σε γενικές γραμμές κινείτε σε μέτρια επίπεδα αλλά δεν μπορείς να το πεις καθόλου κακό η βαρετό. Απλά δεν είναι gothic και απλά δεν είναι καθαρό rpg. Μερικά αρνητικά που έχει το game - H φάτσα του ήρωα είναι της πλάκας και γενικά όλα τα npc που έχω συναντήσει στερούνται προσωπικότητας και με ευχαρίστηση θα τους πλάκωνες όλους μαζί και όποιον συναντούσες στον δρόμο σου. Προσθέστε σε όλα αυτά και το το εκνευριστικό voice acting. - Το game σέρνετε ότι ρυθμίσεις και να κάνεις. Δλδ μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση αλλά ότι ρυθμίσεις και να κάνεις δεν διορθώνετε και δεν έχει και τπτ τρελά γραφικά για να δικαιολογούν τέτοια συμπεριφορά. - Φοβερά φτωχή ανάπτυξη των skill του χαρακτήρα. Η μαγεία είναι τελείως διακοσμητική και γενικά δεν έχει το βάθος που θα απαιτούσες από ένα rpg. Γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται μόνο να ανεβάσεις τα mellee και τα bow skills. Τα υπόλοιπα ειναι τελείως άχρηστα. - Γραμμικότητα η καλύτερα δεν είναι open world όπως ήταν τα προηγούμενα gothic. Υπάρχει περιορισμός στις περιοχές που θα πρέπει να βρίσκεσε και όταν κάνεις συγκεκριμένα quest προχωράς παρακάτω. Το μόνο θετικό είναι ότι τουλάχιστον τα quest δεν σου δίνονται στο πιάτο και θέλουν λίγο ψάξιμο.' - Τελείως action σύστημα μάχης λες και παίζεις ένα υβριδικό action rpg που θέλει όμως να γίνει rpg. Αυτά είναι τα αρνητικά του. Το game δεν είναι gothic και το μόνο κοινό στοιχείο που έχει είναι ο κόσμος του. Από την άλλη δεν μπορείς να το πεις τελείως απαράδεκτο game έχει μερικά πράγματα που σε κάνουν να το συνεχίσεις αλλά με τπτ δεν σου προκαλεί το ενθουσιασμό και το feeling όταν παίζεις κάποιο rpg
chek2fire Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μια και το έχω προχωρήσει το game να συμπληρώσω μερικά πράγματα. Το game νομίζω σε γενικές γραμμές κινείτε σε μέτρια επίπεδα αλλά δεν μπορείς να το πεις καθόλου κακό η βαρετό. Απλά δεν είναι gothic και απλά δεν είναι καθαρό rpg. Μερικά αρνητικά που έχει το game - H φάτσα του ήρωα είναι της πλάκας και γενικά όλα τα npc που έχω συναντήσει στερούνται προσωπικότητας και με ευχαρίστηση θα τους πλάκωνες όλους μαζί και όποιον συναντούσες στον δρόμο σου. Προσθέστε σε όλα αυτά και το το εκνευριστικό voice acting. - Το game σέρνετε ότι ρυθμίσεις και να κάνεις. Δλδ μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση αλλά ότι ρυθμίσεις και να κάνεις δεν διορθώνετε και δεν έχει και τπτ τρελά γραφικά για να δικαιολογούν τέτοια συμπεριφορά. - Φοβερά φτωχή ανάπτυξη των skill του χαρακτήρα. Η μαγεία είναι τελείως διακοσμητική και γενικά δεν έχει το βάθος που θα απαιτούσες από ένα rpg. Γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται μόνο να ανεβάσεις τα mellee και τα bow skills. Τα υπόλοιπα ειναι τελείως άχρηστα. - Γραμμικότητα η καλύτερα δεν είναι open world όπως ήταν τα προηγούμενα gothic. Υπάρχει περιορισμός στις περιοχές που θα πρέπει να βρίσκεσε και όταν κάνεις συγκεκριμένα quest προχωράς παρακάτω. Το μόνο θετικό είναι ότι τουλάχιστον τα quest δεν σου δίνονται στο πιάτο και θέλουν λίγο ψάξιμο.' - Τελείως action σύστημα μάχης λες και παίζεις ένα υβριδικό action rpg που θέλει όμως να γίνει rpg. Αυτά είναι τα αρνητικά του. Το game δεν είναι gothic και το μόνο κοινό στοιχείο που έχει είναι ο κόσμος του. Από την άλλη δεν μπορείς να το πεις τελείως απαράδεκτο game έχει μερικά πράγματα που σε κάνουν να το συνεχίσεις αλλά με τπτ δεν σου προκαλεί το ενθουσιασμό και το feeling όταν παίζεις κάποιο rpg
Sir Pretender Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι μια χαρά κακό το λέω. Έχω παίξει και τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της σειράς και παρά τα bugs τους και τα προβλήματα που έβγαζαν, μου άρεσαν απ' την αρχή μέχρι το τέλος τους, κάτι που δεν συμβαίνει επ' ουδενί με το Gothic 4. Δεν θυμάμαι αν μου έχει τύχει ποτέ να θέλω να παρατήσω RPG. Το Gothic 4 το έπαιξα απλά και μόνο επειδή ήταν στη μέση το review αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το συνέχιζα. Βασικά θεωρώ ότι προσβάλλει όχι απλά το franchise (Gothic is dead btw, long live Risen) αλλά το genre των RPG εν γένει αφού ως τέτοιο πλασάρεται. Quests που παραπέμπουν σε MMO («φέρε τόσα απ' το x», «καθάρισε τόσα απ' το ψ», «σκότωσε τον τάδε») με σεναριακό βάθος που συναγωνίζεται αυτό λακκούβας σε πεζοδρόμιο. Ο ήρωας για πρώτη φορά ένιωσα ότι είναι το παιδί για τα θελήματα που απλά πηγαινοέρχεται γιατί οι NPC βαριούνται να κάνουν μόνοι τους τις αγγαρείες που του βάζουν. Απουσία ανοικτού κόσμου, χάλια gameplay (κανέναν δεν πείραξε ο αιωροπτερισμός σε κάθε άλμα, ανύπαρκτο character development και διάλογοι που υπάρχουν απλά για να υπάρχουν. Αίσχος.
chek2fire Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα με τα quest και σε αρκετά υπάρχει ένα story και γενικά μαθαίνεις από διάφορα npc διάφορες ιστορίες για τον κόσμο του arcania και για τι συμβαίνει. Πολύ καλό το σύστημα που έχει για lockpicking ένα από τα λίγα θετικά που βρίσκεις στο παιχνίδι. Μπορεί να μην είναι ο τίτλους που ξεχωρίζει αλλά μέχρι τώρα δεν με έχει κάνει να τον παρατήσω.
Nik.K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μερικοι υπερβαλετε στον μεγιστο βαθμο....Να μιλουσαμε για το Duke Nukem Forever, το Starcraft 2, το Diablo 3 η και το Crysis 2, δλδ τιτλους που περιμενει/ε ολη η υφηλιος πως και πως να πω ναι οτιδηποτε λιγοτερο απο τελειο Δεν ειναι αποδεκτο...Το Gothic 4 ομως δεν ανοικει σε μια απο αυτες τις κατηγοριες και κανεις δεν το περιμενε τελειο.
Massiv0r Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Εαν βγαλουμε τα γραφικα απο την συνολικη εικονα ειναι παιχνιδι παρομοιο με αυτα του 2001, χωρις πλακα. Σκεφτομουν για 2ο playthrough με μαγο οταν το αρχισα και δεν εβλεπα την ωρα να τελειωσει για να φαει Uninstall, δεν μπορει σε καμια περιπτωση να συγκριθει ουτε με το Risen.
john2gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μερικοι υπερβαλετε στον μεγιστο βαθμο....Να μιλουσαμε για το Duke Nukem Forever, το Starcraft 2, το Diablo 3 η και το Crysis 2, δλδ τιτλους που περιμενει/ε ολη η υφηλιος πως και πως να πω ναι οτιδηποτε λιγοτερο απο τελειο Δεν ειναι αποδεκτο...Το Gothic 4 ομως δεν ανοικει σε μια απο αυτες τις κατηγοριες και κανεις δεν το περιμενε τελειο. Κάθε κατηγορία έχει το φανατικό κοινό του. Για μένα πχ είναι υπέρμετρη μ@λακία το νέο Ghost Recon γιατί δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα παλιά tactical Ghost Recons. Ή να μην μιλήσω για το τελευταίο Splinter Cell...
Nik.K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ναι αλλα τα προηγουμενα Ghost Recon εσπερναν.....Αυτο ειναι μαπα σε ολα....Μακαρι να ηταν σαν τα προηγουμενα. Οσο αφορα το Gothic ολα τα προηγουμενα ειχαν πολλα θεματα, προβληματα, οποτε κανεις δεν περιμενε αυτο να διαφερει...
john2gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι είναι στην καρδιά του και στο gameplay του που δεν θυμίζουν Gothic κι όχι τόσο επειδή σέρνεται ή επειδή το hit detection ώρες ώρες τον παίρνει. Τα προηγούμενα Gothics τα έσωσαν όλα αυτά που είχαν και διατηρούσαν (που λείπουν εννοείται από το Gothic4) PS: Και το Risen άλλωστε έχει προβλήματα όπως και ένα τραγικό combat system, αυτό όμως δεν το χαντάκωσε
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Γενικα τα παιχνιδια,μακαρι να ηταν οπως ηταν......
Sir Pretender Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ναι, με τα προηγούμενα Gothic αυτό ήταν το θέμα: ήταν... καλλιέργειες bugs! Έβαζες ένα patch και καθάριζες. Αυτό εδώ είναι πολύ χειρότερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα