Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ναι το παιχνιδι εχει προβλημα.......Η σειρα ολοκληρη δηλαδη ειναι για.....αλλα λεμε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ναι το παιχνιδι εχει προβλημα.......Η σειρα ολοκληρη δηλαδη ειναι για.....αλλα λεμε.
Nik.K Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εγω σχεδον το εχω τελειωσει......Πανω απο lvl30 ομως δεν παει η μαμακια.
Nik.K Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εγω σχεδον το εχω τελειωσει......Πανω απο lvl30 ομως δεν παει η μαμακια.
KRIKON Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 H8ελα να το δοκιμασω το game ρε μαμοτο..Αλλα δεν ..Μου κανει πολλα σπασιματα και στο low..Δεν ξερω τι φταιει αν καποιο παιδι το δοκιμασει με αντιστοιχο συστημα με το δικο μου ας μου πει..Εχω Ε6400 3g ram ,Ατι5770...
KRIKON Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 H8ελα να το δοκιμασω το game ρε μαμοτο..Αλλα δεν ..Μου κανει πολλα σπασιματα και στο low..Δεν ξερω τι φταιει αν καποιο παιδι το δοκιμασει με αντιστοιχο συστημα με το δικο μου ας μου πει..Εχω Ε6400 3g ram ,Ατι5770...
activex Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εγω σχεδον το εχω τελειωσει......Πανω απο lvl30 ομως δεν παει η μαμακια. Δεν είναι μόνο αυτό μαμακία δυστυχώς! τώρα που τελείωσε συνειδητοποιώ ότι ήταν τόσο αμπαλατζάριστο που θα μπορούσε να τερματιστεί από το lvl 16 όπου ανοίγεις inferno. Κάνονταν μόνο τις βασικές αποστολές, χαλαρά σε ένα 8 ωρο το είχες τελειώσει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Προσωπικά έχασα μόνο 2 φορές σε όλο το παιχνίδι και αυτό απλά επειδή βαρέθηκα να γεμίσω με ένα από τα πολλά μπουκαλάκια ενέργειας Με λίγα λόγια σου μένουν και αμανάτι παν πολλά αντικείμενα που τελικά αποδεικνύονται απλά διακοσμητικά (ναι ακόμα και οι ενέργειες...) Από τη στιγμή που το παιχνίδι δε σε δυσκολεύει ώστε να σε προκαλέσει να ανεβάσεις Lvl με υπό αποστολές και μετά να προχωρήσεις δικαίως στις κεντρικές, είναι άσκοπο όλο το άλλο πανηγύρι με τα έξτρα. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα του προβλήματα κατά τη γνώμη μου, και τη "φούσκα" την καταλαβαίνεις αρκετά αργά, όσο δηλαδή το τελειώνεις νυσταγμένος...
activex Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εγω σχεδον το εχω τελειωσει......Πανω απο lvl30 ομως δεν παει η μαμακια. Δεν είναι μόνο αυτό μαμακία δυστυχώς! τώρα που τελείωσε συνειδητοποιώ ότι ήταν τόσο αμπαλατζάριστο που θα μπορούσε να τερματιστεί από το lvl 16 όπου ανοίγεις inferno. Κάνονταν μόνο τις βασικές αποστολές, χαλαρά σε ένα 8 ωρο το είχες τελειώσει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Προσωπικά έχασα μόνο 2 φορές σε όλο το παιχνίδι και αυτό απλά επειδή βαρέθηκα να γεμίσω με ένα από τα πολλά μπουκαλάκια ενέργειας Με λίγα λόγια σου μένουν και αμανάτι παν πολλά αντικείμενα που τελικά αποδεικνύονται απλά διακοσμητικά (ναι ακόμα και οι ενέργειες...) Από τη στιγμή που το παιχνίδι δε σε δυσκολεύει ώστε να σε προκαλέσει να ανεβάσεις Lvl με υπό αποστολές και μετά να προχωρήσεις δικαίως στις κεντρικές, είναι άσκοπο όλο το άλλο πανηγύρι με τα έξτρα. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα του προβλήματα κατά τη γνώμη μου, και τη "φούσκα" την καταλαβαίνεις αρκετά αργά, όσο δηλαδή το τελειώνεις νυσταγμένος...
Nik.K Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Παντως δεν με χαλαει, εχω φτασει σε σημειο να κανει ο χαρακτηρας Melee damage 550 και γουσταρω τρελα, απο την αλλη με τοση δουλεια δεν εχω χρονο για πολυ παιχνιδι.
Nik.K Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Παντως δεν με χαλαει, εχω φτασει σε σημειο να κανει ο χαρακτηρας Melee damage 550 και γουσταρω τρελα, απο την αλλη με τοση δουλεια δεν εχω χρονο για πολυ παιχνιδι.
constantinos_rho Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 εγω περιμενω το 1o patch για να το ξεκινησω γιατι οντως το παιχνιδι ζοριζεται ακομα και σε quad 9550 με 9800gx2
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μόλις ξεκίνησα το game και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Εχώ παίξει για καμιά ώρα στο πρώτο νησί-tutoria ουσιαστικά του παιχνιδιού. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν δένομαι ποτέ συναισθηματικά με τίτλους. Δλδ δεν με απασχολεί καθόλου αν ένα game ενώ βασίζετε σε μια σειρά και φέρνει το όνομα της δεν μοιάζει καθόλου με τους προηγούμενους τίτλους. Αυτό για μένα που μετράει πάντα είναι η rpg εμπειρία που θα προσφέρει το game. Με το lore έχω ασχοληθεί αρκετά καθώς έχει τελειώσει το Gothic 2-3 και φυσικά το Risen. Είναι προφανές ότι το Arcania σαν game βασίζετε πάνω στο lore των gothic και για άλλη μια φορά θα ακούσουμε να αναφέρουν το όνομα του θεού Innos, για άλλη μια φορά βασιλεύει rohbar στο κόσμο του και για άλλη μια φορά πάνω από τον ταραχώδη κόσμο του πλανάτε μια σκοτεινή απειλή. Τα πάντα βρίσκονται εδώ όπως τα γνωρίσαμε από τους προηγούμενους τίτλους και η δράση για τρίτη φορά μεταφέρετε σε ένα από τα νησιά του αρχιπελάγους. Τo Arcania είναι ένας κλασικός rpg τίτλο με αρκετά quest και πολλά να είναι κρυφά, αρκετά npc με ξεχωριστό χαρακτήρα και έτοιμα να μοιραστούν την ιστορία τους μαζί σου, με πάγκους για crafting, με chest έτοιμα για να τα lootareis, με πληθώρα αντικειμένων για διάφορες χρήσεις και φυσικά με skill, spell και οτιδήποτε άλλο έχουμε συναντήσει σε rpg Η μάχες νομίζω είναι και η βασικότερη αλλαγή που έχει στο Arcania που πλέον είναι αρκετά πιο action από τους προηγούμενους τίτλους και αυτό όχι τόσο στον μηχανισμούς της αλλά στην αίσθηση που σου αφήνει. Πάντα τα Gothic και ιδίως το 3 άγγιζαν τα όρια του action στις μάχες αλλά η κοντινή κάμερα, η αντιδράσεις των mob, η κίνηση του χαρακτήρα γενικά δίναν μια ένταση και αληθοφάνεια. Αντίθετα στο Arcania όλη αυτή η μαγεία έχει χαθεί και έχει αντικατασταθεί από ένα καθαρά action σύστημα μάχης. Η μάχες νομίζω είναι και η βασικότερη αλλαγή που έχει γίνει από τους προηγούμενους τίτλους. Τα δυνατότερο του σημείο είναι απίστευτα όμορφη νέα μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί. Στην κυριολεξία με μάγεψε η πρώτη φορά που είδα την ανατολή του ηλίου στον κόσμο του. Το τιμήμα φυσικά είναι ένα σχετικά βαρύ game αλλά κατά την γνώμη μου πολύ καλό σε τεχνικό επίπεδο. Αν ρίξεις λίγο τα detail ιδίως τις σκιές το game τρέχει μια χαρά. Το άλλο θετικό είναι ότι δεν συνάντησα και κάποιο bug όση ώρα ασχολήθηκα. Και φυσικά σε όλα αυτά σε συνοδεύει για άλλη μια φορά η απίστευτη μουσική που υπάρχει σε όλους του Gothic τίτλους και την συναντάμε και εδώ. Για να κλέισω. Νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλό τίτλο που έχει την ατυχία όμως να φέρει ένα πολύ βαρύ όνομα. Θα πρότεινα σε όσους ασχοληθούν μαζί του απλά να ξεχάσουν τα προηγούμενα Gothic και να απολαύσουν μια νέα rpg εμπερία.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το εβαλα και γω,1920x1080 32xAA 16xAF maxed out(Shadows Ultra) και το παιχνιδι παει παρα πολυ καλα. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2010 από Psycho_Warhead
stpauli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Παιδια το τερματισα σε 3 μερες περιπου με 29 . Θα σας πω εντυπωσεις 1. Εχει μπαγκ προσοχη να σωζετε συχνα . ειδικα εκει με την zyra σε καποιο ρουιν με τρελανε πηγα να το βγαλω με την μια . Τηνειχε εξαφανησει . Αλλο ενα μπαγκ ηταν εκει που ειχες να καθαρησεις τις πεντε φτερουδες (προς το τελος ).... εξαφανιζεται η μια ... ευτυχως που το ειχα σωσει . 2. Ειναι για βαρια μηχανηματα . 3.Πολυ καλα γραφικα 4. Δεν ηταν καθολου πολυπλοκο ουτε στιςς μαχες ουτε τα quest . 5. Οι επιλογες ηταν περιορισμενες σε σχεση με τα προηγουμενα . και πιστεψτεμε παιζω το gothic ΑΠΟ ΤΟ 1 !!!!! θα περιμενα να επιλεγεις πλευρες , να εχει πιο πολυ υποθεση . 6. Οι μαχες ειναι αστειες . 7. Η πιο μεγαλη εκπλιξη ηταν το risen πολυ πιο κοντα στις παλιες καλες σειρες . Αν και γεματες bugs ..... 8. Δεν μου αρεσε το τελος .... Βαθμος 6.5 (επειδη περιμενα βελτιωση )
stpauli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Παιδια το τερματισα σε 3 μερες περιπου με 29 . Θα σας πω εντυπωσεις 1. Εχει μπαγκ προσοχη να σωζετε συχνα . ειδικα εκει με την zyra σε καποιο ρουιν με τρελανε πηγα να το βγαλω με την μια . Τηνειχε εξαφανησει . Αλλο ενα μπαγκ ηταν εκει που ειχες να καθαρησεις τις πεντε φτερουδες (προς το τελος ).... εξαφανιζεται η μια ... ευτυχως που το ειχα σωσει . 2. Ειναι για βαρια μηχανηματα . 3.Πολυ καλα γραφικα 4. Δεν ηταν καθολου πολυπλοκο ουτε στιςς μαχες ουτε τα quest . 5. Οι επιλογες ηταν περιορισμενες σε σχεση με τα προηγουμενα . και πιστεψτεμε παιζω το gothic ΑΠΟ ΤΟ 1 !!!!! θα περιμενα να επιλεγεις πλευρες , να εχει πιο πολυ υποθεση . 6. Οι μαχες ειναι αστειες . 7. Η πιο μεγαλη εκπλιξη ηταν το risen πολυ πιο κοντα στις παλιες καλες σειρες . Αν και γεματες bugs ..... 8. Δεν μου αρεσε το τελος .... Βαθμος 6.5 (επειδη περιμενα βελτιωση )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα