EKTELESTES Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Γκουτ, καιρός ήταν Για το τι κάνει το Gothic πραγματικό Gothic, εκτός από τα bugs, θα έλεγα το σύστημα μάχης. Στο 2 ήταν πολύ καλό ενώ στο 3 το έφαγε το ΑΙ που διορθώθηκε με τα community patches. Αυτό το top down κι εμένα με ξενίζει ενώ με χαλάει πολύ το skill tree και η κατάργηση των trainers. Απλά περιμένω να δω πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος, πόσο αληθοφανής και αν "μυρίζει" Gothic σε άλλους τομείς όπως η φύση και η εξερεύνηση (μπαούλα κανείς?) Γι αυτά τα πράγματα, δυστυχώς μόνο Risen και αναμένουμε το Risen 2 !
fearwhatnow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μονο και μονο για την τιμη των οπλων θα το αρχισω.Ηδη το εγκατεστησα ως Arcania και οχι ως Gothic 4 μπας και αλλαξει η ψυχολογια μου και δεν το κανω uninstall στο 10λεπτο!Αν παιζει βεβαια και δεν σερνεται (εχω 4πυρηνο βεβαια και ισως γλυτωσω).
damastes Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Που θα βρούμε τον κολέκτορα? Το μόνο που βρήκα να το έχει είναι το play.com αλλά σύν ότι δεν στέλνουν στην Ελλάδα αντικείμενα πάνω από 30 ευρώ μου έχουν ρίξει και άκυρο για κάποιο ανεξήγητο λόγο στην κάρτα μου ---------- Προσθήκη στις 14:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ---------- edit To φέρανε στο πλαίσιο και σε πάρα πολύ καλή τιμή τόσο καλή που νομίζω ότι πρέπει να έχουν κάνει λάθος στην κοστολόγηση http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Jowood-Gothic-IV-Arkania-Collector-s-Edition.htm γιατί το 1 χρόνος εγγύηση πως σου φαίνεται; . Δηλαδή τι, αν μετά απο 6 μήνες το γυρίσεις πίσω και πείς "δεν μου παίζει στο pc μου" σου κόβουν πιστωτικό ή σου δίνουν αλλο παιχνίδι στην ίδια τιμή;
john2gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Έχοντας παίξει αρκετές ωρίτσες, μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Δεν πρόκειται για Gothic game, αλλά τρώγεται. Περισσότερο linear καταστάσεις και λιγότερο free-roaming από όσο είχε το Risen. Το σύστημα μάχης είναι τυπικό, έχει και κάποιες ιδέες από The Witcher όπως το πάτημα της επίθεσης όταν λαμπιρίζει το όπλο για να κάνεις combo. Το performance είναι εντελώς για τον πέορ και δεν εκμεταλλεύεται τους quadcores. Μιλάμε για 30fps (και σε κάποια σημεία 22) είτε χρησιμοποιώ 2 πυρήνες, είτε 4, είτε έχω 1600x1200, είτε 2048x1536. Τραγικά πράγματα. Και εννοείται ότι τα παραπάνω είναι με το day1 hotfix patch που έβγαλαν. Έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά έξυπνα οι shaders (ειδικά όταν βρέχει) και το POM ώστε να τραβούν την προσοχή, το παιχνίδι είναι άκρως ατμοσφαιρικό αλλά αυτό το πανάθλιο LOD είναι τόσο μικρό που όλη την ώρα έχουμε pop-ups. Το δε day cycle σου σπάει τα νεύρα με τις σκιές να χοροπηδούν από εδώ κι από εκεί. Το ότι έχει χρησιμοποιηθεί POM σημαίνει πολύ απλά ότι τρώμε την θολούρα στην μάπα γιατί δεν δουλεύει το Anisotropic Filtering (όπως είχε γίνει στο Crysis). Δηλαδή έλεος, θα μπορούσαν να τα είχαν προσέξει περισσότερο αυτά τα πράγματα.
Nik.K Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εγω για να μην τρωει φρικες εβγαλα σχεδον εντελως τις σκιες.....Ειναι ισως το μονο πραγμα σε ολα τα παιχνιδια που με φαηνει παγερα αδιαφορο.
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μου ήρθε ο κολέκτορας. Αρκετά προσεγμένη με αρκετά πράγματα μέσα όπως ένα πάνινο χάρτη της τοποθεσίας, ένα cd με το soundtrack και με δύο βιβλιαράκια με σκληρό εξώφυλό το ένα με artwork και το αλλό με ένα ιστορία αν και δεν την διάβασα να δω τι λέει. Τώρα για να καταλάβουμε τι παίζει. Αυτό το νησί είναι καινούργια τοποθεσία στο κόσμο του gothic? Υπάρχει σύνδεση με τα προηγούμενα γεγονότα του κόσμου του η απλά ο ήρωας δεν θυμάται ξανά ούτε το ονομά του και τα ξεκινάει όλα από το μηδέν. Και νομίζω gothic χωρίς να σέρνετε το μηχάνημα δεν είναι gothic
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Πολυ προχειρη δουλεια πεφτει στα PC τελευταια ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΛΕΜΕ. Τοσο που αρχιζω να μετανιωνω τα λεφτα που δινω στις καρτες......
Nik.K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μην το μετανιωνεις...Ειδικα τον χειμωνα ειναι η τελεια αντικατασταση του Air Condition
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Περιμέντε και τουλάχιστον τα πρώτα patch. Τα gothic είχαν πάντα πρόβληματα ιδίως στο performance. Ακόμα και το gothic 2 να βάλεις στο σύστημα σου σε αρκετά σημεία θα δεις μεγάλη πτώση στην απόδοση σε σημεία που να σέρνετε..
EKTELESTES Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Γι'αυτο δεν θα ασχοληθω Αν ισχύουν όσα διαβάζουμε μέχρι τώρα για το Two World 2, έχει να πέσει ΛΙΩΣΙΜΟ λέμε, τι Gothic Wannabe και βλακείες! Θα μάθουμε σε λίγες μέρες!
fearwhatnow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αν ισχύουν όσα διαβάζουμε μέχρι τώρα για το Two World 2, έχει να πέσει ΛΙΩΣΙΜΟ λέμε, τι Gothic Wannabe και βλακείες! Θα μάθουμε σε λίγες μέρες! Oταν λες ΛΙΩΣΙΜΟ φανταζομαι εννοεις λιωσιμο στο γελιο ε?Γιατι τετοιο θα πεσει αφθονο με Two Worlds 2.
EKTELESTES Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Oταν λες ΛΙΩΣΙΜΟ φανταζομαι εννοεις λιωσιμο στο γελιο ε?Γιατι τετοιο θα πεσει αφθονο με Two Worlds 2. Πήγαινε να δεις το 92% Review που πόσταρα στο θέμα του και διάβασε σε άλλα sites τι λένε για το Two Worlds 2. Ειλικρινά, περιμένω ΠΟΛΛΑ πράγματα, όσοι έχουν διαβάσει τι γίνεται, έχουν εντυπωσιαστεί. Φυσικά και θα το κρίνουμε οι ίδιοι όταν βγει, αλλά είναι λίγο δύσκολο να είναι χειρότερο από το "Gothic" 4 ! Τα παλικάρια, μέχρι και 4 διαφορετικά .exe έχουν, μπορείς να τρέξεις το παιχνίδι σε DX9, 10, 11 και Open GL !!
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ είμαι φοβερά επιφυλακτικός με το tw2 και αυτό λόγο ότι είχα παίξει το 1 και έχω δει το "ταλέντο" τους να φτιάχνουν rpg. Οσό για το arcania αν δεν το ξεκινήσω δεν μπορώ να πω κάποια γνώμη. Το performance δεν με αποσχολεί γιατί αυτό το σύστημα που έχω τρέχει όλα τα game χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Bigi444444 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τι διάρκεια έχει περίπου, ξέρουμε; Εντάξει έχει σίγουρα τεχνικά θέματα, αλλά όχι τόσο τραγικά όσο στο παρελθόν.Το demo πάντως που δοκίμασα μια χαρά παιζόταν στα 1680 και δεν έχω και κανένα ιδιαίτερο μηχάνημα.Θα μπορούσαν σαφώς βέβαια να είχαν προσέξει κάποια πράγματα, αλλά θεωρώ ότι είναι αποδεκτό έστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα