fearwhatnow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μονο που ονομαζουν Gothic αυτο το εκτρωμα ειναι ντροπη.Ενταξει φαγαμε το 3 με τα οποια προβληματα που ελυσε η community ομως αλλη κοροιδια δεν τρωγεται.Τετοιες κονσολιες ουτε για κοπιες αξιζουν.Μονο το New Vegas εχει μεινει για φετος διοτι και το Two Worlds 2 θα ειναι για γελια.
Bigi444444 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι κι εγώ νομίζω δεν έπρεπε να λέγεται gothic.
chek2fire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε και όταν κυκλοφορήσει και επίσημα γιατί ένα rpg δεν είναι μόνο τα skill και το level up αλλά βασικά για μένα είναι το story και φυσικά ο κόσμος του και κατά πόσο μπορεί να σε απορροφήσει.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε και όταν κυκλοφορήσει και επίσημα γιατί ένα rpg δεν είναι μόνο τα skill και το level up αλλά βασικά για μένα είναι το story και φυσικά ο κόσμος του και κατά πόσο μπορεί να σε απορροφήσει. Η ιστορία του demo πάντως, δε φαίνεται άσχημη, και έχει και 2 χαρακτήρες που κάτι λένε Απο κει και πέρα, δεν είναι Risen, ούτε Gothic ^^ (Δείτε γιατί νωρίτερα στο αγγλικό ποστ μου )
Bigi444444 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως κρεβάτι βρήκα!Την έπεσα αλλά δεν είχε επιλογή για το χρόνο που ήθελα να κοιμηθώ ούτε αναπληρώθηκε η υγεία μου.Απλά δηλαδή αράζεις το κορμί σου ξαπλαριστός.
raven3x7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Απο το demo θα ελεγα οτι ειναι καλούτσικο action-rpg. Σε καμια περίπτωση όμως δεν μοιάζει με Gothic παιχνίδι. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2010 από raven3x7
wgibson Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 με το συστημα της υπογραφης και σχεδον ολα στο full σε 16:10 οθονη παρατηρω μια ελαφρια θολουρα μου φαινεται εμενα???
EKTELESTES Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως δε παίζεις στην native ανάλυση της οθόνης σου;
anti_mojos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ένιωσα Gothic. Να βρω λύκους και μην το βάλω στα πόδια!!!!!!! Επιλέον με χαλασε αρκετά η μακρινή camera με κανει να νιώθω αποστασιοποιημενός απο τον ήρωα.
wgibson Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 οντως εφταιγε η αναλυση την ανεβασα και ολα οκ .. ευχαριστω παντως το skill tree τελειως fable φαση, μπιτι για πιτσιρικια .... ---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:41 ---------- τελικα τι κανει ενα παιχνιδι Gothic?Πλην των bugs.... δεν ξερω αλλα ειχε αυτην την απλοτητα του rpg στοιχειου (το gothic ΙΙ ηταν το πρωτο rpg fantasy που επαιξα...) που σε χαλαρωνει... αλλα τωρα ειδικα το skill tree με ξενερωσε τελειως Οι μαχες μου φανηκαν νορμαλ ουτε πολυ δυσκολες ουτε ευκολες... Παντως ενα buggy feeling μου το βγαζει...
chek2fire Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Που θα βρούμε τον κολέκτορα? Το μόνο που βρήκα να το έχει είναι το play.com αλλά σύν ότι δεν στέλνουν στην Ελλάδα αντικείμενα πάνω από 30 ευρώ μου έχουν ρίξει και άκυρο για κάποιο ανεξήγητο λόγο στην κάρτα μου ---------- Προσθήκη στις 14:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ---------- edit To φέρανε στο πλαίσιο και σε πάρα πολύ καλή τιμή τόσο καλή που νομίζω ότι πρέπει να έχουν κάνει λάθος στην κοστολόγηση http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Jowood-Gothic-IV-Arkania-Collector-s-Edition.htm
Tobajara Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Γκουτ, καιρός ήταν Για το τι κάνει το Gothic πραγματικό Gothic, εκτός από τα bugs, θα έλεγα το σύστημα μάχης. Στο 2 ήταν πολύ καλό ενώ στο 3 το έφαγε το ΑΙ που διορθώθηκε με τα community patches. Αυτό το top down κι εμένα με ξενίζει ενώ με χαλάει πολύ το skill tree και η κατάργηση των trainers. Απλά περιμένω να δω πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος, πόσο αληθοφανής και αν "μυρίζει" Gothic σε άλλους τομείς όπως η φύση και η εξερεύνηση (μπαούλα κανείς?)
makoylino Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 μπραβο εισαι μεγαλος. κεγω ειχα προβλημα. ειχα τον ηχο 96000κηζ
activex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά αυτό στο level up μόνο τα skill ανεβάζει ή δε βρίσκω τα υπόλοιπα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα