Nik.K Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Οποιος θελει το trailer σε full ποιοτητα μολις το κατεβασα απο τον press server. http://rapidshare.com/files/413943546/Arcania_GAMESCOM_Trailer.wmv.html Τα Gothic γενικα δεν ηταν ποτε φοβερα σε γραφικα γιατι ειχαν πολυ βαθος. Μια φορα ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το 3...
Nik.K Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Οποιος θελει το trailer σε full ποιοτητα μολις το κατεβασα απο τον press server. http://rapidshare.com/files/413943546/Arcania_GAMESCOM_Trailer.wmv.html Τα Gothic γενικα δεν ηταν ποτε φοβερα σε γραφικα γιατι ειχαν πολυ βαθος. Μια φορα ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το 3...
kostacurtas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Arcania: Gothic 4 Demo Announced Dreamcatcher Games and JoWood Entertainment have announced that they are releasing a demo of the upcoming RPG, Arcania: Gothic 4, on September 24th. The demo comprises the first two hours of the game and shows the beginning tutorial level on Feshyr Island featuring selected quests.
personGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Τα Gothic γενικα δεν ηταν ποτε φοβερα σε γραφικα γιατι ειχαν πολυ βαθος. Μια φορα ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το 3... Όχι απαραίτητα καλύτερο από το 3 (το 3 μου φάνηκε μια χαρά), απλά πιο σταθερό από το το 3
EKTELESTES Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Από άλλο σάιτ: Just read that beta review, here it comes: - no trainers, teachers whatsoever (after each level you get 3 skill points you have to spend on 8 different skills) - no sleeping and beds - no theft skills - only stupid minigames to open chest - NPCs don't act when you sneak around their houses - you can't kill random NPCs (civilians etc) - almost zero interaction - combat is basically smashing left mouse button - beta performance was bad on Core 2 Duo 3 GHz, 4 GB RAM, GeForce 9800 GT Κοινώς....ξεφτίλα...! Καμία σχέση με αυτό που περιμέναμε...
Bigi444444 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Βγήκε στο gamershell το demo. Για να δούμε.
EKTELESTES Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίοοος, για να δούμεεεεε! Σε 1-2 ωρίτσες θα ποστάρω σχόλια! ---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:13 ---------- Πρώτες γρήγορες εντυπώσεις μετά 30 λεπτάκια. - Μοιάζει πολύ με το Risen στα γραφικά, όμορφο περιβάλλον. - Η μάχη είναι πολύ απλή ( αρνητικό ) - Κουφό, βρίσκεις μήλα στο δρόμο ενώ περπατάς, χωρίς να υπάρχει ίχνος μηλιάς κοντά - Oι φωνές των χαρακτήρων είναι μια χαρά. - Είναι λίγο πιο βαρύ από το Risen. - Έχει πάρα πολλές και λεπτομερείς επιλογές στις ρυθμίσεις των γραφικών
john2gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ένα κάρο μ@λακίες κάνουν ώρες ώρες. Το παιχνίδι δεν μου δουλεύει ούτε με τους 259.χχ, ούτε με τους 260.63. Όλη την ώρα μου πετάει "Arcania has stopped working" και το έχουν και άλλοι το πρόβλημα (ακόμα και με κάρτες ΑΤΙ). Τι PhysX άλλαξα, τι τους ForceWare, τι "Run as administrator". Όταν κάτι είναι γεμάτο bugs και πρέπει να παρακαλάς τον μεγάλο Μανιτού, καλιά να μην το κυκλοφορήσεις καν (ακόμα κι αν πρόκειται για demo). Εύγε ρε Spellbound :lol: PS: Και όπως πάντα, ενδέχεται η λύση να είναι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ. Πρέπει να βάλετε στον ήχο από το Playback->Speakers->Advanced "24Bits/48000Hz " Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2010 από john2gr
Luxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 PS: Και όπως πάντα, ενδέχεται η λύση να είναι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ. Πρέπει να βάλετε στον ήχο από το Playback->Speakers->Advanced "24Bits/48000Hz "Υπηρχε παιχνιδι που ειχε τετοιο προβλημα;
Centurion Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Υπηρχε παιχνιδι που ειχε τετοιο προβλημα; Ναι.Νομίζω ήταν το CoD world at war στα XP.
john2gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Και στο SAW (και σε κάποια άλλα υπήρχε αυτό το πρόβλημα). Anyway με max details μέσα στο χωριό έχω 33fps σε 1920x1440. Ας δούμε τώρα τι χρήση γίνεται σε CPU/GPU Το CPU usage είναι ολίγον τι για κλάματα, μιας και οι δύο (για να μην πω οι τρεις) πυρήνες δεν κάνουν σχεδόν τίποτα. Επίσης βλέπω ένα ωραίο GPU usage στα 98%. Ρίχνοντας την ανάλυση στα 1280x960 ώστε να μην είμαστε GPU limited, έχουμε 70% GPU usage και πάλι 35fps!!!! Το παιχνίδι παίζεται άνετα, αλλά το optimization του είναι εντελώς για τον πέο. Ακολουθούν εικόνες σε Ultra και Low. Δώστε βάση στο framerate και στο GPU usage: LOW Ultra Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2010 από john2gr
EKTELESTES Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, είναι βαρύ, κι εμένα τα ίδια μου κάνει στα 1920χ1080 όλα τέρμα. ( amd 955, 5850 ). Ενώ πάει από 29-40 κάτι στο χωρίο, ανάλογα τι κοιτάμε κλπ, ναι μεν παίζεται αλλά δεν είναι τόσο ομαλό. Το Risen που απ όσο θυμάμαι έχει πιο ωραία γραφικά, πήγαινε πολύ καλύτερα. Να δούμε και στην τελική έκδοση βέβαια.
chek2fire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Gothic χωρις bug δεν λέει. Τουλάχιστον αν έχει το ίδιο φοβερό gameplay που για μένα είχαν όλα τα gothic και πλέον και το risen
Bigi444444 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα δε μου έκανε κάτι το ιδιαίτερο πάντως.Όχι ότι το λέω και χάλια, απλά δείχνει πρόχειρο σε μερικά σημεία.Λίγο ασχολήθηκα, αν και για τη λίγη αυτή ώρα ήταν ευχάριστο έστω.Αν ασχοληθώ περισσότερο δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να είναι το ίδιο.Θυμίζει risen πάντως σε πολλά σημεία, αλλά είναι απλά μια προσπάθεια απομίμησής του.Και τα γραφικά του επίσης τα βρήκα κουραστικά.Είχα πολύ καιρό να το πάθω αυτό.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Gothic χωρις bug δεν λέει. Τουλάχιστον αν έχει το ίδιο φοβερό gameplay που για μένα είχαν όλα τα gothic και πλέον και το risen Για μένα είναι λίγο καλύτερο από το Two Worlds και σαφώς αρκετά πιο κάτω από το Risen. Όχι δεν έχει το ίδιο gameplay που έχει το Risen, είναι πολύ πιο απλοϊκό εδώ. Το Risen δε το φτάνει σε καμία περίπτωση από πολλές απόψεις ( πόσταρα ήδη πριν με έντονα γράμματα στα αγγλικά ), αλλά μάλλον θα είναι ένα ευχάριστο "κονσολίστικο" παιχνιδάκι στο σύνολο του ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα