{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Im not impressed....πάλι ένα κουμπί για combat έχει...ποτε θα μάθουν κάνουν το combat πιο σύνθετο? Elder Scrolls ftw!
Mourgolikos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Από γραφικά καλό φαίνεται. Να υποθέσω πως δε θα έχει κανένα multiplayer στοιχείο ε; Έστω μια αρένα για duels καλά θα ήταν!
Str Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 με τιποτα! ολη η σειρα ηταν αποκλειστικα σολο, και να σου πω την αληθεια, ευχομαι και να πσραμεινεινετσι...
kostacurtas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Arcania: A Gothic Tale Gets Bumped Into 2010 JoWood has added extra development budget and pushing it to 2010 to make it a AAA title. JoWood's Arcania: A Gothic Tale, developed by Spellbound, is currently scheduled for release in 2010.
Galis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 η jowood μονο αυτο μου φαινεται ξερει να κανει αλλα το κανει πραγματι καλα
raven3x7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 η jowood μονο αυτο μου φαινεται ξερει να κανει αλλα το κανει πραγματι καλα Να αναβάλει παιχνίδια ή να τα κυκλοφορεί πριν τελειώσουν? Αν σκέφτεσαι για το ποιος έφτιαχνε τα παλιά Gothic αυτή είναι η Piranha Bytes
EKTELESTES Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Άντε να δούμε, φαίνεται ΓΑΜΑΤΟ πάντως από τα μέχρι τώρα βιντεάκια / εικόνες.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Καλο γραφικο αλλα δεν εντυπωσιαστηκα. Πολυ προχειρο μου φενεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα