Προς το περιεχόμενο

Arcania: Gothic 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έκανα κλικ το ποντίκι σαν τρελός από την πρώτη στιγμή. Αφού απέκτησα το skill που σου επιτρέπει να επιτίθεσαι συνέχεια το παιχνίδι είχε λήξει,α πλά έβαζα μπροστά έναν κακούλη, τον σάπιζα και πήγαινα στον επόμενο. Καμία ανάγκη για block, evade ή έστω να κάνεις κάτι άλλο.

Μου έβγαλε και ένα ωραίο bug με τηλεμεταφορά, μίλησα με μια NPC έξω από την πρώτη πόλη και με τηλεμετέφερε στην πρώτη πλατεία. Θεϊκό.

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε συστημα με 460gtx OC/phenom II 550 BE OC/ 8 GB ram, το παιχνίδι σέρνεται, εκτός αν τα βάλω όλα στο Low... οπότε απλά δεν βλέπεται.

το Gameplay θυμίζει παιχνίδι που παίζαμε μικροί στα ηλεκτρονικά. έλεος... το παιχνίδι σε σύγκριση με τα προηγούμενα της σειράς. σε σχέση με το risen αλλά και με τα υπόλοιπα rpg της εποχής, απλά είναι αίσχος. κρίμα

Δημοσ.

Ενω οταν αρχιζω το παιχνιδι παει αρκετα ομαλα...μετα απο μερικα λεπτα αρχιζει το stuttering (καθε 5 περιπου δευτερολεπτα). Εχει κανεις καμια λυση για το προβλημα?

Specs: Inel i920 , 6gb ram , gtx 295.

Δημοσ.

Οι αρχικές πίστες είναι οι πιο απαράδεκτες στο θέμα performance. Μετά από την πρώτη περιοχή το παιχνίδι για παράξενο λόγο στρώνει αρκετά.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. μια απλη ερωτηση θελω να κανω και ειδικα σε παιδια που εχουν παιξει το συγκεκριμενο παιχνιδι το arcania gothic 4. Ειναι τελικα τοσο βαρυ παιχνιδι ή εχει χαλια μηχανη γραφικων?

σχεδον ολα στο full χωρις special effects 45-60 fps παιχνιδι του 2010.

Πραγματικα οσα παιχνιδια εχω παιξει μεχρι τωρα ηταν καρφωμενα στα 60 .

Δημοσ.

Η μηχανή του είναι ανάλογη με το gameplay - όπως είπες κι εσύ, χάλια.

Καλύτερα ασχολήσου με άλλα παιχνίδια όσο οπαδός των Gothic και να είσαι, γιατί θα βρίζεις...Και στο λέει άνθρωπος που θεωρεί τα Gothic ανώτερα από τα Elder Scrolls και έχει ΛΙΩΣΕΙ την Enhanced του 3 μέχρι εκεί που δεν πάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...