Προς το περιεχόμενο

Arcania: Gothic 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, με τα προηγούμενα Gothic αυτό ήταν το θέμα: ήταν... καλλιέργειες bugs! Έβαζες ένα patch και καθάριζες. Αυτό εδώ είναι πολύ χειρότερο...

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι μου κολλαει τοσο πολυ πια. εχω athlon X2 3.2GHz, 4GB ddrII, & 2 ati 4870-1GB σε διαταξη crossfire. Ειναι δυνατον να κολλαει τοσο πολυ? Δε νομιζω οτι φταιει το pc.

Δημοσ.

ρε παιδια εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι μου κολλαει τοσο πολυ πια. εχω athlon X2 3.2GHz, 4GB ddrII, & 2 ati 4870-1GB σε διαταξη crossfire. Ειναι δυνατον να κολλαει τοσο πολυ? Δε νομιζω οτι φταιει το pc.

Δημοσ.

Δεν φταίει το pc γιατί όσο και να του ρίξεις τα detail πάλι θα σου κολάει. Ρίξε τις σκιές για να διορθώσεις κάπως την κατάσταση αν και πάλι θα δεις κολλήματα ιδίως μέσα στις πόλεις.

Δημοσ.

Δεν φταίει το pc γιατί όσο και να του ρίξεις τα detail πάλι θα σου κολάει. Ρίξε τις σκιές για να διορθώσεις κάπως την κατάσταση αν και πάλι θα δεις κολλήματα ιδίως μέσα στις πόλεις.

Δημοσ.

Steluco, κι εμένα το σύστημα ψιλοσκάλωνε σε ορισμένα σημεία και έκανα αυτό που έγραψε κι ο check2fire, κατέβασα σκιές και έστρωσε κάπως.

Δημοσ.

Steluco, κι εμένα το σύστημα ψιλοσκάλωνε σε ορισμένα σημεία και έκανα αυτό που έγραψε κι ο check2fire, κατέβασα σκιές και έστρωσε κάπως.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το άφησα στην άκρη έως ότου πάω σε τριπύρηνο/τετραπύρηνο.. γιατί τώρα με c2d στα 3 και 4890 στο 2ο χωριουδάκι που πας,με όλα στο full(σχεδόν) έχω 14-19 frames .. όποτε ξενερώνω κάπως ..

Ούτε στο Arma II τέτοια κατάσταση.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το άφησα στην άκρη έως ότου πάω σε τριπύρηνο/τετραπύρηνο.. γιατί τώρα με c2d στα 3 και 4890 στο 2ο χωριουδάκι που πας,με όλα στο full(σχεδόν) έχω 14-19 frames .. όποτε ξενερώνω κάπως ..

Ούτε στο Arma II τέτοια κατάσταση.

Δημοσ.

thanks αυτο ειχα κανει μονο τις σκιες εριξα αν και παλι σερνεται που κ που. Πολυ χαλια κωδικας ανεκδιηγητοι οι τυποι που το υλοποιησαν ετσι..

Δημοσ.

thanks αυτο ειχα κανει μονο τις σκιες εριξα αν και παλι σερνεται που κ που. Πολυ χαλια κωδικας ανεκδιηγητοι οι τυποι που το υλοποιησαν ετσι..

Δημοσ.

Στους εξωτερικούς χώρους τρέχει μια χαρά πάντως. Πάντως τα quest δεν είναι και τόσο "πήγαινε φέρε αυτο" η "σκότωσε τόσα mob". Υπάρχουν και οι επιλογές όπως γίνετε σε όλα τα gothic ποιανού μέρος θα πάρεις και γενικά έχουν κάποιο ενδιαφέρων.

Δημοσ.

Στους εξωτερικούς χώρους τρέχει μια χαρά πάντως. Πάντως τα quest δεν είναι και τόσο "πήγαινε φέρε αυτο" η "σκότωσε τόσα mob". Υπάρχουν και οι επιλογές όπως γίνετε σε όλα τα gothic ποιανού μέρος θα πάρεις και γενικά έχουν κάποιο ενδιαφέρων.

Δημοσ.

δεν θα διαφωνισω μαζι σου αλλα μπορω να πω πως σιγουρα ολοι οσοι εχουν παιξει ολη την σειρα ( εκτος απο το τριτο μερος φυσικα το οποιο μας απογοητευσε ) σιγουρα περιμεναν κατι παραπανω. δεν λεω φοβερο γραφικο,storyline και πολυ ξυλο, αλλα ειχαν το χρονο αλλα και την ικανοτητα να υλοποιησουν κατι με πιο βαθυ νοημα. μπορουσαν να τελοιοποιησουν ολους τους τομεις του παιχνιδιου και να προσθεσουν περισσοτερα χαρακτηριστικα που να του φορανε τον τιτλο Gothic χωρις κανεις να μπορει να πει κατι αρνητικο γι'αυτο. παντως δεν ξερω αν υπαρχει πιθανη συνεχεια στην ιστορια μας αυτη, αν ομως ναι θα ηθελα να δω κατι διαφορετικο που ομως να εχει καλες βασεις και να μην σου μειωνει το ενδιαφερον καθολου.γιατι,αυτη η γνωμη ειναι καθαρα προσωπικη, το Gothic μπορει να εξελιχθει σε κατι το πραγματικα ξεχωριστο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τέλειωσα χθές το arcania και μπορώ να πω με σιγουριά ότι όντος το game είναι κάτω του μετρίου σε γενικές εντυπώσεις. Αν και κάπου στην μέση είχε κάποια καλά στοιχεία αυτά δεν συνεχίστικαν και φτάσαμε σε ένα τελείως κουραστικό τέλος. Το μόνο άξιζε στο game είναι από την στιγμή που πάς στο δάσος τον μάγων μέχρι και που πας για την βόρεια πόλη από εκεί και πέρα το game γίνετε απίστευτα βαρετό. Μετά γίνετε μια arcadia σε όλο της το μεγαλείο που κάνεις κλικ το ποντίκι σαν τρελός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...