dtsormpa Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει τον WD MyBook Essential 320GB και να μην τον έχει φορμάρει ακόμα σε NTFS; Θα ήθελα να μου στείλει κάποιος ένα zip με τα αρχεία που έχει το drive πριν το format. Δεν ήμουν αρκετά προνοητικός ώστε να κρατήσω τα δικά μου πριν το φορμάρω, και το εικονίδιο που κατέβασα από την WD δεν εμφανίζεται σωστά στον explorer των Windows.
Cloud_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Στείλε μου το mail σου σε pm για να σου τα στείλω. Πάντως αν πρόκειται μόνο για το εικονίδιο δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαιτέρως, υπάρχουν διάφορα προγράμματα διαχείρισης εικονιδίων των δίσκων και των φακέλων του συστήματος (πχ icon packager) με τα οποία μπορείς πολύ εύκολα να αλλάξεις το εικονίδιο οποιασδήποτε μονάδας δίσκου.
dtsormpa Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ. Αλλά δεν θα ήθελα να φορτώσω άλλο ένα πρόγραμμα στον ήδη φορτωμένο υπολογιστή, μιας και μπορεί να γίνει η ίδια δουλειά με έναν τόσο απλό τρόπο. Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δείχνει σωστά το εικονίδιο της WD μιας και το κατέβασα από την ίδια την εταιρεία. Τέλος πάντων, θα δοκιμάσω τα αρχεία που θα μου στείλεις και αν δεν εμφανιστεί σωστά ούτε με αυτά, τότε θα τα βγάλω τελείως και θα το αφήσω με το default εικονίδιο των Windows. Ευχαριστώ και πάλι...
Cloud_7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Για τσέκαρέ το, σου έστειλα απλώς τα αρχεία του autorun, το εικονίδιο συμπεριλαμβάνεται μέσα στον φάκελο, απλώς μετέφερέ τα στον σκληρό και δεν νομίζω να υπάρξει κανά πρόβλημα. Αν δεν πιάσει με την μία κάνε μια επανεκκίνηση.
dtsormpa Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μετά από τόση φασαρία το μόνο που ήθελε ήταν κάτι πολύ απλό. Ούτε με την επανεκκίνηση διορθώθηκε μετά την αντικατάσταση του autorun το πρόβλημα. Αυτό που ήθελε ήταν ένα repair icons από ένα μικρό προγραμματάκι των Powertoys των Windows, το Tweak UI. Το εικονίδιο εμφανίστηκε κανονικά ως δια μαγείας. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια...
kyroula Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 και εγω θα τα ηθελα αν γινεται...αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα και η μεθοδος του Tweak Ui δεν απεδωσε τα αναμενομενα...Ευχαριστω προκαταβολικα...
Cloud_7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Το ανέβασα ως συνημμένο για να μπορεί να το κατεβάσει όποιος αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Για επιδιόρθωση του icon cache του συστήματος πάντως θα πρότεινα 1000 φορές το tune-up styler της σουίτας tune-up utilities. Κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά. WD.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.