gf030 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Επειδη εμεινε ενας μηνας και κατι ψιλα για να τελειωσω με βιβο, θα ηθελα αν μπορουσατε μερικες απαντησεις σε αποριες μου: Ποιες ενεργειες πρεπει να κανω, ωστε να διακοπει σιγουρα η συνδεση μου? Εχω διαβασει τα απιστευτα, οτι χανονται φαξ "κατα λαθος" και σε συνεχιζουν αοριστου χρονου θες δε θες, και αλλα παρομοια. Βεβαια θα τους παρω αυριο ενα τηλ., ελπιζω το τελευταιο, να δω τι π@π@ριες θα μου πουν... Θελει σιγουρα ενα φαξ με φωτοτυπημενη ταυτοτητα, παιζει να το στειλω με κουριερ, ωστε να εχω στα χερια μου και μια αποδειξη, μη γινει καμια στραβη?:evil: Τα φωτα σας! ΥΓ. 36 και μια!!! :-D
teo78 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αν δεν ενδιαφερθείς ιδιαίτερα ίσως κάποιοι επιτήδειοι το επιδιώξουν. Αλλά αν πάρεις τηλ. και ξαναπάρεις να ρωτήσεις που βρίσκεται η γιατί αργει κτλ δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.
gf030 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Τελικα την Παρασκευη 26/5 τους εστειλα φαξ με αιτημα διακοπης...σημερα τους παιρνω για επιβεβαιωση, 20 λεπτα αναμονη (ρεκορ γρηγοραδας), το σηκωνει μια κυρια που μιλαγε αργα σαν αυτοματος τηλεφωνητης, και μου λεει οτι το φαξ δεν το ελαβαν! Οταν αρχισαν να πεφτουν τα πρωτα μπινελικια, μου λεει οτι πιθανως να μην ηταν "ευαναγνωστο" και ισως το απεριψαν! Δευτερα μπινελικια, της λεω οτι εχω αποδειξη οτε, μου λεει πρεπει να το ξαναστειλετε... Αυριο θα το ξαναστειλω, αυτη τη φορα συνοδευομενο και με email προς βιβο+κοινοποιηση σε ΕΕΤΤ. Τελικα,συμφωνα με οσα εχω διαβασει,μαλλον το εχουν κανει συστημα, η εξαπατηση σε ολο το μεγαλειο της! Επεται συνεχεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.