Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Με Την Αναβαθμιση Motorolla E770v

tosodoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το motorolla e770v, τού έκανα πρόσφατα αναβάθμιση και επειδή διέκοψα τη διαδικασία πριν ολοκληρωθεί, έκλεισε και δεν έχει ξανανοίξει από τότε (μπαταρία φουλ, εννοείται!!!)... Έχει κανείς καμιά ιδέα για ποιο λόγο συνέβη ή τι μπορώ να κάνω? Οποιαδήποτε λύση καλοδεχούμενη!!!!!!!!

Δημοσ.

Σε bootloader δεν μπορεις να μπεις? Συνδεσε το κινητο στο pc και κρατα πατημενα * και # ενω ανοιγεις το κινητο. Αν ανοιξει τοτε το rsd lite θα το αναγνωρισει και θα μπορεσεις να περασεις καποιο MP.

Δημοσ.

Το ανοίγει το boot loader, βρήκα και ένα mp αλλά δεν ξέρω πώς να το περάσω!!! Δοκίμασα με seem editor και δε βγάζω άκρη...

Δημοσ.

εγω το πεταξα στον τοιχο μια ωραια μερα με πολλα νευρα και ησυχασα! αθλιο τηλεφωνο!

Δημοσ.
εγω το πεταξα στον τοιχο μια ωραια μερα με πολλα νευρα και ησυχασα! αθλιο τηλεφωνο!

Ναι όντως κι εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά δε λέει, ούτε χρόνο δεν έκλεισε!!! Πέρα από αυτά τα ναζάκια που μού κάνει τώρα, έκανε κι άλλα... τρελλά κατά καιρούς και σκεφτόμουν ακόμα και τότε να το στείλω...! Έλα όμως που κλαίω τα λεφτά μου

Moods (14).bmp

Δημοσ.

Μην μπερδευεις seem edit με ΜP κλπ :) Αφου μπαινει σε boot loader εισαι οκ. Ψαξε στο google για το rsd lite. Θα βρεις διαφορες εκδοσεις, οποιαδηποτε ανω της 2.7 ειναι οκ. Αν εχεις προβλημα στο να το βρεις PM me. Για να δουλεψει το παραπανω προγραμμα θα χρειαστεις τους p2k drivers

Η διαδικασια εγκαταστασης ειναι η εξης:

Unpack and place them in the c:\WINDOWS\system32\drivers\ folder, then connect your phone to your computer via mini USB cable. Windows will popup, point everything to this directory

Απο MotoX

H συνολικη διαδικασια εχει ως εξης: Ανοιξε το rsd lite. Συνδεσε το κινητο με το pc σε bootloader mode. Θα δεις οτι θα αναγνωριστει το κινητο απο το προγραμμα. Στη συνεχεια μεσω του rsd ανοιξε το MP εκδοσης 85.97.C3P που περιεχει το ελληνικο πακετο γλωσσας 0031 και ξεκινησε να το περνας. Οταν τελειωσει θα κανει restart μονο του θα εισαι οκ!

PS: Το κινητο με το συγκεκριμενο MP θα γινει unbranded δηλ. τερμα το vf live λογισμικο. Mε seem edit αργοτερα θα χρειαστει να "φτιαξεις" ορισμενα πραγματα πχ το μηνυμα απο 70 χαρακτηρες -> 160 η να μπορεις να εξακολουθεις να εχεις προσβαση στο live!. Επισης θα χρειαστει απο το site της motorola να επιλεξεις να σου σταλουν στο κινητο οι ρυθμισεις mms/wap του δικτυου που εχεις. Θα βρεις πολλες πληροφοριες εδω Motorola E770 οπως και στο site της υπογραφης μου.

PS 2: Προσεξε η μπαταρια να ειναι καλα φορτισμενη, η διαδικασια περνει αρκετη ωρα και δεν πρεπει να διακοπει!!! Υποψιν δεν φορτιζει το κινητο απο την usb εκεινη την ωρα.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, δουλεύει κανονικά το κινητό ξανά, δεν μπορώ να το πιστέψω!!!! :D (είμαι λίγο άσχετη γι'αυτό -έως πολύ!!!)

Δημοσ.

Ολα ρολοι λοιπον! :D:D:D Μερικες μικρο λεπτομερεις χρειαζονται τωρα για να φερεις το κινητο στα μετρα σου ;) Παντως η unbranded εκδοση αξιζει περισσοτερο απο την live!

Δημοσ.

Όταν λες "μικρο λεπτομέρειες"? Κάτι σημαντικό? Δε μ'ενδιαφέρει να το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο γιατί το'χα τόσον καιρό κλειστό που πήρα μια μπακατέλα αλλά μού αρκεί που κάνει τη δουλειά της... Ουσιαστικά μόνο για mp3, για τηλέφωνα και για το γαμώτο που το χάλασα ήθελα να το φτιάξω...! Αν δεν υπάρχει κάτι σημαντικό, δε με πειράζει να το αφήσω ως έχει...

Δημοσ.

Ε για τηλεφωνα και mp3 εισαι οκ. Απλα αν θες να στελνεις sms χρειαζεται seem edit αλλιως το καθε μηνυμα χωραει περιπου 70 χαρακτηρες αντι για 160 του κανονικου. Κατα τα αλλα τπτ το ιδιαιτερο ;)

Γενικως το κινητο αυτο ειναι ενα v3x με υποδιαιστερη οθονη και καμερα, δηλ.αρκετα αξιολογο!

Δημοσ.
Γενικως το κινητο αυτο ειναι ενα v3x με υποδιαιστερη οθονη και καμερα, δηλ.αρκετα αξιολογο!

Για να το λες... :D

Είμαι ok, λοιπόν! Ευχαριστώ πολύυυυυυυ!!! :-)

Δημοσ.

Βασικά εγώ τα έκανα όλα αυτά με τις αναβαθμίσεις κτλ επειδή ήθελα να βάλω skins στο κινητό!!! Λες τώρα που έμαθα τα... κόλπα της δουλειάς να ξαναδοκιμάσω??? ;-)

Πάντως υπάρχουν γενικότερα διαθέσιμα skins για τα motorolla έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο να περασεις ενα skin! Εδω περασες ολοκληρο MP απο bootloader κιολας, πηρες τον αερα :D Απλα θελει να βρεις skin που να ειναι γι αυτο το κινητο, δεν κανουν ολα. Και απο αλλο κινητο motorola με ιδια οθονη ισως παιξουν. Γενικως κοιτα στην υπογραφη μου για οδηγιες πως να περασεις τα skin ( section guides) και δες πχ αυτα τα skins http://www.motox.info/showthread.php?t=30020&highlight=e770+skins%5C

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...