Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Βιάστηκες Skylined! Bγάζει η zalman τώρα την vf1000 που πιστεύω θα είναι πολύ καλή λύση με αθόρυβο ανεμιστήρα ενσωματωμένο.Θα είναι και πολύ πιο σουλουπωμένη δεν θα σου πιάνει όλες τις pci θύρες όπως αυτή.Παραθέτω και photo της vf1000. http://img25.imagevenue.com/img.php?image=22668_2_122_853lo.jpg Εγώ πάντως στο 100% με stock cooler έχω 50-51 και full load 59-60. Load πόσο βγάζεις θερμοκρασίες; mporei na mhn pianei perissotero xwro sto kouti, alla Thermalright>Zalman sto 8ema psy3hs...
Skylined Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 92 χιλιοστων βρεΔεν εχουν βγει ακομα fans του μετρου! nikosblade είναι καινούρια αυτή η ψύκτρα που αερίζει συγχρόνως και το δωμάτιο τώρα για το καλοκαίρι. Δεν την έχεις ξανακούσει; :mrgreen: Aγαπητέ Φρου-Φρου συμβουλάτορα εκ των υστέρων, μετά από 6-7 λεπτά oblivion έπιασε τους 64. Απορώ γιατί εσύ έχεις τόσο χαμηλές θερμοκράσίες σε σύγκριση με εμένα. Ίσως να έχει να κάνει με τροφοδοτικό μου το Antec Phantom 500. Ίσως το έχω παραφορτώσει με την αγορά 4GB μνήμης και της 8800 GTS μαζί με τον υπερχρονισμένο E6600 και Creative fatality με front panel που έχω. Όλα αυτά ακουμπάνε πάνω σε μία P5W DH Deluxe. Tώρα ακόμα και στην αθόρυβη ρύθμιση(γι'αυτό το πήρα) ο εσωτερικός του ανεμιστήρας γυρίζει και κάνει θόρυβο(παίζει και το καλοκαίρι το ρόλο του σε αυτό). Επιρρεάζει ή όχι το τροφοδοτικό με κάποιο τρόπο τη θερμοκρασία της κάρτας μου; Μήπως η XFX έχει καλύτερη ψύκτρα από την BFG; Ιδέα δεν έχω. Πάντως το Thermalright πάει για επιστροφή.
frou-frou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Αγαπητέ Skylined εγώ από την αρχή του topic σου έλεγα για την ψύκτρα.Δεν είμαι συμβουλάτορας εκ των υστέρων όπως λές. Εγώ περιμένω την zalman vf-1000. Εγώ στα έλεγα εσύ δεν με άκουσες. Δεν παίρνουμε ότι πρωτοβγεί χωρίς να έχει ωριμάσει ως προϊον και ειδικά σε τέτοια τιμή. Eίχα την vf-900 στην παλιά μου κάρτα γραφικών και ήταν κορυφή. Λοιπόν στο θέμα μας τώρα, σήμερα η 8800 μου έπιασε 61 μέγιστο το μεσημέρι(από τις πιό ζεστές μέρες φτάσαμε 32 Σαλόνικα) μετά από 2 ώρες παίζοντας Company of Heroes. Βέβαια το ανεμηστηράκι το είχα στο 100% + 4 ακόμα fan στο full tower κουτί μου.Έχω πολύ καλό air flowing sto κουτί μου.Παίζει σημαντικό ρόλο αυτό. Όλες έχουνε την ίδια ψύκτρα. Μήπως έχεις κάνει ο/c την κάρτα γραφικών και σε ανεβάζει τόσο υψηλές; Eγώ σου μιλάω για normal χρήση χωρίς να την έχω πειράξει.Ελπίζω να σε βοήθησα Τώρα που γύρισα σπίτι έχω 54 βαθμούς αλλά τον είχα ανοιχτό γιατί κάνω downloading.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 kala to oti epiase 64 va8mous ston Skylined den leei kati etsi se allo systhma pio idanika sthmeno (kalytero airflow ktlp ktlp) yparxei periptwsh kalytera...
frou-frou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Βέβαια αυτό είναι το βασικότερο. Αν δεν δέσει τα καλωδιά που προεξέχουν δεν έχει ρυθμίσει τα ανεμιστηράκια σωστή τοποθέτηση κλπ, δεν πρόκειται να δεί χαμηλές θερμοκρασίες.
Skylined Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Έκανα ένα μεγάλο λάθος παιδιά. Είχα ξεχάσει πως η κάρτα έπιανε 61 με τη στόκ ψύκτρα στο αθόρυβο αλλά με την gpu/ram στα 250/400 που την είχα βάλει για να μην ανεβάζει θερμοκρασίες. Σε στόκ συχνότητες, 550/792 δηλαδή, έπιανε 70 και βάλε. Δηλαδή η Thermalright HR-03 Plus έριξε τη θερμοκρασία τουλάχιστο 20 βαθμούς από την πρότερη τιμή της! Αυτό με αθόρυβο zalman των 92 χιλοστών βέβαια. Αναλογικά την XFX του frou-frou θα την έριχνε στους 30 idle. Σχεδόν είχα κοντέψει να ξεχάσω το airflow. Έχω εδώ και ένα χρόνο το κουτί μου ανοικτό γιατί μου έπερναν τα αυτιά οι ανεμιστήρες εξαερισμού και κάποιοι αθόρυβοι δωδεκάρηδες που είχα πάρει ήταν αναποτελεσματικοί λόγο μικρής ροής αέρα. Η κάρτα είναι σε στόκ συχνότητες. Τα καλώδια πάντα τα έχω συμαζεμένα. Πάντως έχετε και οι δύο δίκιο και πιθανότατα εντοπίσατε σωστά το λόγο που πιάνει υψηλές θερμοκρασίες η κάρτα μου. Με κλειστό κουτί και ανεμιστήρες εξαερισμού το εσωτερικό του κουτιού ήταν δροσερό. Τώρα με ανοικτό κουτί παρατηρώ ζέστη πράγμα που σημαίνει πως μάζες θερμού αέρα βρίσκονται σε κάποια σχετική ακινησία ακριβώς πάνω από τη μητρική και τα λοιπά εξαρτήματα. frou-frou, με κάθε σεβασμό, εμένω και ΕΠΙΜΕΝΩ στο μισοσοβαρό-μισοαστείο χαρακτηρισμό που σου απέδωσα. Πρότεινες να περιμένω για λόγους πτώσεως των τιμών και δεν ανέφερες πουθενά και τίποτα για την ποιότητα της συγκεκριμένης ψύκτρας και ακόμα περισσότερο σε σύγκριση με την ποιότητα της zalman. Πρέπει να επεκταθούμε και άλλο; Εδέχθην μία συμβουλή εκ των υστέρων. End of story.
Skylined Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ορίστε μερικές εικόνες. Η ποιότητά τους είναι μέτρια γιατί τις τράβηξα με κινητό(κακώς) και όχι με φωτογραφική μηχανή. Σύγκριση μεγέθους κάρτας με το σύστημα ψύξης της. Πέντε τόνους θερμική πάστα έχουν βάλει στην 8800. Η κάρτα γυμνή. Xωρίς το σύστημα ψύξης είναι πραγματικά λεπτούλα. Με τη thermalright και τις ψυκτρούλες για τις Ram. H θερμοκρασία της GPU με την thermalright xωρίς ανεμιστήρα. Παρατηρείστε πως ανεβαίνει σταθερά με την πάροδο του χρόνου. Αφού πήρα το screenshot έκλεισα τον υπολογιστή και της έβαλα ανεμιστήρι. Στο φόντο η Θεσσαλονίκη.;-)
Land_Of_Banania Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 /offtopic skylined γίνεται να ανεβάσεις μία το φόντο σκέτο να τη βλέπω κι εγώ τη Σαλονίκη στο background μου? Tnx /offtopic
frou-frou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Εγώ παρόλα αυτά θα προτιμήσω την zalman για να την κάνω Ο/C.
Skylined Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Όταν την τσιμπήσεις postαρε να κάνουμε συγκρίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.