Skylined Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Έχω μια BFG 8800 GTS 320MB ΟC. Ψάχνω μία αθόρυβη αερόψυξη. Μπήκα στις ιστοσελίδες των zalman,thermaltake,antec και δεν βρήκα κάτι. Έχει κανείς τίποτα υπόψη; Όσο για τιμή, ας βρώ πρώτα και βλέπουμε..
frou-frou Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Τόσο πολύ θόρυβο κάνει η καρτούλα; Από ότι ξέρω δεν είναι τόσο ενοχλητικές οι συγκεκριμένες 8800. Anyway μάλλον δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα gpu coolers συγκεκριμένα γι αυτές, γιατί είναι καινούργιες κάρτες. Αλλά νομίζω ότι μπορείς να κάνεις την δουλειά με κάποιο από τα υπάρχτοντα cooller της zalman η thermaltake.
Skylined Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ένα σφυριγματάκι κάνει. Άλλους ίσως να μην τους ενοχλεί. Και εκτός αυτού θέλω να πέσει η θερμοκρασία από τους 60 σε idle που είναι τώρα. Tα υπάρχοντα προιόντα δεν συστήνονται για 8800.
frou-frou Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αυτό βρήκα με λίγο google. Βγαίνει σε λίγο καιρό όμως. http://www.hardwaresecrets.com/article/446 Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι καλό για 8800 και διάβασα ότι δεν είναι συμβάτες οι τωρινές zalman δυστυχώς. Bρήκα και αυτό αλλά δεν ξέρω αν σου κάνει και αν κυκλοφορεί στην Ελλάδα http://www.pcper.com/article.php?aid=381
Skylined Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ frou-frou, βρήκα την HR-03 Plus σε ηλ.μαγαζί. Θα σκεφτώ αν θα την πάρω ή αν θα περιμένω.
frou-frou Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Είναι ακριβή πάντως γύρω στα 45 ευρώ αλλά κάνει φοβερή δουλειά από τo review που είδα . Γι αυτο είμαστε εδώ, για να βοηθάμε. Τώρα είδα στο Πλαίσιο την έχει 54 ευρώ!!!!! Απλά απαράδεκτη τιμή για cooler κάρτας. Δεν αξίζει.
MadSurfer Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αξίζει και παραξίζει η HR-03 Plus ιδιαίτερα εάν κάποιος θέλει να ανεβάσει την κάρτα, να ρίξει τις θερμοκρασίες ή να μειώσει τον θόρυβο. Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις τι κάνει η συγκεκριμένη ψήκτρα. Προς το παρόν δεν έχω δει σε κάποιο ελληνικό κατάστημα την νέα έκδοση που κάνει και για GTS (έχει διαφορετικό HSI). Απο θόρυβο πάντως το μαμίσιο cooler μέχρι το 70% περίπου είναι αρκετά αθόρυβο (βέβαια αυτό είναι και υποκειμενικό). Μπορείς να παίξεις με τις στροφές μέσω RivaTuner και να ρυθμίσεις τον ανεμιστήρα στα επίπεδα θορύβου-απόδοσης που θέλεις. Εγώ δεν έχω κάποιο παράπονο απο τον θόρυβο του μαμίσιου σε αυτές τις στροφές αλλά με το που βρώ την νέα έκδοση της HR-03 Plus σε κάποιο Ελληνικό κατάστημα την έχω χτυπήσει αμέσως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 8a xreiastei psyktroules omws gia tis mnhmes ths 8800 etsi? giati apo oti vlepw h sygkekrimenh ths Thermalright akoumpaei mono panw sto Core...
MadSurfer Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Σωστά. Υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέσα στην συσκευασία (RAM heatsinks, PWMIC heatsinks κτλ). Επίσης μια φωτο που φαίνεται η διαφορά μεταξύ του παλιού και του νέου HSI το οποίο κάνει και για την GTS.
Skylined Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Στο πλαίσιο η HR-03 Plus έχει 55 ευρώ χωρίς τα έξοδα αποστολής, με αυτά μαζί θα είναι καμιά 65 ευρουδάκια. Θα την πάρω σε δύο τρεις εβδομάδες- θα δω βέβαια μήπως έχει βγάλει κάτι η Ζalman και η Thermaltake πρώτα. Προς το παρρόν από θέμα θορύβου βολεύτηκα με το riva tuner που είπε ο MadSurfer. Εξαφάνισα εντελώς το θόρυβο μένοντας στις ίδιες θερμοκρασίες πυρήνα. Δηλαδή μια χαρά!
frou-frou Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Επιμένω ότι είναι πολλά λεφτά για μια μια αερόψυξη και ειδικά μόνο για κάρτα γραφικών. Επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την 8800 από άλλα μοντέλα χτυπάνε την τιμή. Έλεος. Μην τα δώσεις. Περίμενε τώρα το καλοκαιράκι θα βγούν πολλά μοντέλα της zalman ειδικά για 8800 και θα πέσουν οι τιμές αρκετά. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 45 ευρω στο Πλαίσιο.
Skylined Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ναι είπα πως θα περιμένω. Αλλά όχι αιώνια! Πάντως η ψύκτρα αυτή είναι θηρίο (για να δικαιολογήσω την τιμή), μοιάζει με ψύκτρα για cpu. Επίσης προτείνεται η χρήση της με ανεμιστήρα 92 χιλιοστών (+λεφτά) παρόλο που και χωρίς αυτόν βλέπω να ρίχνει τη θερμοκρασία 10-15 βαθμούς τουλάχιστο. Βέβαια αν έχει καλό εξαερισμό το κουτί βολεύεται μια χαρά και χωρίς. Τώρα σκέφτομαι και το άλλο: Αφού είναι αθόρυβη η κάρτα με τις ρυθμίσεις που έκανα στο riva tuner, τί να τα κάνω τα λίγα παραπάνω fps, αφού δε θα δώ τη διαφορά. Μπορώ να την υπερχρονίσω με σύνεση ή και καθόλου, και όχι στα όριά της. Διχάστηκα. Μήπως πάω να αγοράσω κάτι που δε χρειάζομαι;
george_o/c Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Προσωπικά skylined θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα λεφτά, μιας και όπως το 'πες για λίγα παραπάνω fps (ακόμα και overclocking να κάνεις) πάλι πολλά είναι. Αν έχεις καλό σύστημα (C2D με κανένα ποιοτικό mobo) βάλε μια καλή ψύκτρα στη cpu και ξεκίνα να ανεβάζεις τα clockia. Ακόμα και αν δε ξέρεις και πολλά, ευκαιρία να μάθεις...
Skylined Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 george_o/c, E6600 2.1-3.15Ghz(speedstep), thermaltake typhoon vx ;-) Eδώ στα σίγουρα κάνει διαφορά ο υπερχρονισμός.
george_o/c Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 george_o/c, E6600 2.1-3.15Ghz(speedstep), thermaltake typhoon vx ;-) Eδώ στα σίγουρα κάνει διαφορά ο υπερχρονισμός. Μια χαρά σε κόβω... Καλύτερα πάντως κράτα τα λεφτά σου, για καμιά μελλοντική μικροαναβάθμιση... :wink: Σίγουρα θα ανεβαίνουν τα ρολόγια της 8800GTS, απλά δεν νομίζω να δεις τεράστιες διαφορές... Αλλά καλύτερα το αν μια overclocked 8800GTS έχει διαφορά στις επιδόσεις καλύτερα να το απαντήσει κάποιος που πειραματίστηκε και γνωρίζει :-D. Τότε θα ξέρεις στα σίγουρα αν σου χρειάζεται η Thermalright (αν και πάλι νομίζω πως είναι αχρείαστη εφόσον ο θόρυβος περιορίζεται αισθητά μειώνοντας τις στροφές του ανεμιστήρα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.